bratmito Posted May 16, 2004 Share Posted May 16, 2004 Iskah da si upgreatna PCto ta si pusnah infoto za dunoto i vidqh 4e podurja procesori Intel Coppermine do 1GHz a Tualatin do 1,13GHz or higher.vuv momenta sum s Tualatin 1GHz ta se 4udeh w kakuw porqdak e towa "or higher ". I dali 6te mi se oveli4i zna4itelno proizvoditelnosta i suotvetno da li si zaslujawa tozi upgreat. Blagodarq predvaritelno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted May 16, 2004 Share Posted May 16, 2004 Nai-dobre vij koi e saita na proizvoditelia na dunoto i proveri v specifications, ili ako niama info za tova napravi zapitvane vuv foruma na saita im. Tuk kato pusne6 tema po daden vupros, xorata po4vat da sporiat po mejdu si i mogat samo nai-mnogo da te oburkat. A moje i da se nameri niakoi s kompetenten otgovor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted May 16, 2004 Author Share Posted May 16, 2004 Nai-dobre vij koi e saita na proizvoditelia na dunoto i proveri v specifications, ili ako niama info za tova napravi zapitvane vuv foruma na saita im. Tuk kato pusne6 tema po daden vupros, xorata po4vat da sporiat po mejdu si i mogat samo nai-mnogo da te oburkat. A moje i da se nameri niakoi s kompetenten otgovor. Nqma da moga da pusna zapitwane do proizwoditelq za6toto angliisiq mi e slab.moga da ti pratq linka na saita.Linka e http://www.fastfame.com.tw/ENGLISH/NEWS/news.htm Cukni botona mainboards i tarsi za model 3IEF.Ako ne te zatrudnqvam ili ne iska6 da se angajira6 ne go pravi.Ne sam 4ak tolkova na zor.A kolkoto do tova 4e horata 6te po4nat da sporqt,edvali tazi tema 6te porodi kavgi i sporove.Pone se nadqvam da e taka. P.S tova info koeto 4etoh e ot saita na firmata i ni6to ne razbrah ta zatova pitam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasco Posted May 16, 2004 Share Posted May 16, 2004 Celeron "Tualatin" (256KB full-speed cache, 0.13um) with 100Mhz FSB in a fcpga2 package: Celeron 1A, 1.10A, 1.20, 1.30, 1.40 Ghz PIII "Tualatin" (256KB full-speed cache, 0.13um) and PIII-S (512KB full-speed cache, 0.13um) in a fcpga2 package: PIII 1A, 1.13, 1.20, 1.33 Ghz PIII-S 1.13, 1.26, 1.40 Ghz Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted May 16, 2004 Share Posted May 16, 2004 Pogledni tova: Q: Can 3IEF support Celeron Tualatin CPU? A: Support Celeron Tualatin CPU, Please update BIOS to 1.20 http://www.fastfame.com.tw/ENGLISH/SERVICE/Qna.htm#A4.3.1 samo tova uspiax da vidia kato info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted May 16, 2004 Author Share Posted May 16, 2004 Blagodarq vi mnogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 16, 2004 Share Posted May 16, 2004 read rules Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.