Jump to content
BulForum.com

Усмивката

Iv4ity

Recommended Posts

Za men usmivkata e ne6to izklu4itelno(4esto moje da e po hubava dori i ot po-po ne6tata)za tova gledam da ne si pestq usiliqta i da se usmihvam po-4eti4ko.Usmivkata ima edna takava neobqsnima sila koqto moje da te stopli ot watre kakto ni6to grugo(dori i alkohola :))

usmivkite sa predimno ot hubaviq tip,no ima i ne 4ak tolkova priqtni:nahalni,zlobno prismiva6te se i tnt.....

AGENT ORANGE ne moje da me ubedi6 4e tva e tvoeto mnenie 6totot meko kazano e TAPO i ne seriozno(no ot druga strana 6to pak trqbva da sme seriozni)

AGENT ORANGE ne moje da me ubedi6 4e tva e tvoeto mnenie 6totot meko kazano e TAPO i ne seriozno(no ot druga strana 6to pak trqbva da sme seriozni)

as si msila she tfoito e absoliutno maloumno taka che ne mi e pres onaq raota ko msilish

Незнам какви са усмивките. Почти никой не ме кара да се усмихвам, затова обожавам да развалям или убивам усмивки. Хоби ..

awe hora kat ne vi haresva temata,nikogo ne karam da pi6e v neq!!!

to 4ovek da ne vzeme da pusne edna tema,koqto da e malko po-razli4na ot ostanalite i vie tuka 6te go otrepete!ako moderatorite precenqt-da zatvarqt temata.

Тя просто е безсмислена-ти кво искаш,секи да се възхищава кво чудо на чудесата е усмивката?Не става-хората имат различно мнение. ;)

Доколкото аз разбирам нещата,тема се пуска тогава,когато въпросът е спорен и може да се води дискусия,или когато искаш да питаш нещо(по-добре да е смислено) :P

Доколкото аз разбирам нещата,тема се пуска тогава,когато въпросът е спорен и може да се води дискусия,или когато искаш да питаш нещо(по-добре да е смислено) :P

s tfa sam saglasna.no priemi 4e tema se puska i prosto z ada se razbere ne4ie mnenie.

do sega ne e puskana tema v koqto svobodno da mojesh da si izkajesh mnenieto bez napadki....nqma i da bade pusnata koeto e mnogo jalko.Kakto v tazi tema...mi po dqvoli za men usmivkata ne e nisht oosobenno ne mi pravi vepchetlenie i tolkvoa DA ama na nqkoi hora im se struva che ne sam prav v sobstvenoto si mnenie...momcheta...aide molq vi se malko tolerantnost a ? Ako izkate da se zaqdete ima po qki nachini

Аз наскоро гледах в един форум дето един питал нещо и отдолу един му се присмял на Avatar 4е бил тъп и сме6ен , после друк пък на тоя втория (4е бил комар ли кво) и поне 4-5 разли4ни 4овека се бяха изедили така и намен много сме6но ми стана :rolleyes: Та и тука не6то подобно става ...

П.С. Абе майтап да става :)

do sega ne e puskana tema v koqto svobodno da mojesh da si izkajesh mnenieto bez napadki....nqma i da bade pusnata koeto e mnogo jalko.Kakto v tazi tema...mi po dqvoli za men usmivkata ne e nisht oosobenno ne mi pravi vepchetlenie i tolkvoa DA ama na nqkoi hora im se struva che ne sam prav v sobstvenoto si mnenie...momcheta...aide molq vi se malko tolerantnost a ? Ako izkate da se zaqdete ima po qki nachini

saglasna sam.vse pak vseki ima pravo na manenie-kakvoto i da e to:))

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...