Jump to content
BulForum.com

Коя е последната игра...

groover

Recommended Posts

Аз съм луд фен на тази игра + Jedi Outcast.Редовно си осъмвам.Чух,че септември месец ще излиза нещо подобно(пак свързано с STAR WARS).

Ами ако влизаш в play.evrocom.net занчи си ме срещал ;) Ако не си ,значи ти е време да влезеш :)

• 1 month later...
  • Replies 102
  • Created
  • Last Reply

НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕ КАТО СИ Е СВАЛЯЛ TRUE CRIME,ПЪРВИЯ ДИСК ДАЛ ЛИ МУ Е ГРЕШКА.НА МЕН МИ ДАДЕ И ЗАТОВА ПИТАМ.

10х ПРЕДВАРИТЕЛНО.

НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕ КАТО СИ Е СВАЛЯЛ TRUE CRIME,ПЪРВИЯ ДИСК ДАЛ ЛИ МУ Е ГРЕШКА.НА МЕН МИ ДАДЕ И ЗАТОВА ПИТАМ.

10х ПРЕДВАРИТЕЛНО.

НЕ играта се качва идеално :punk Каква ти е грешката?

Ground Control II, RoN: T&P

Значи последната игра, която инсталнах и ме накефи беше farcry, иначе сега карам на 13 и много е зарибителна/а аз мислех че вече няма да играя 1person :D /

Тъи като играя само Diablo II LOD 1.10 не сам ме впечатлили много игри !!! Но мисля че NFS Underground е една много добра игра и наистина е последната която ме е впечатлила наи-много!!!

Скоро играх 1 стара игра на Black Isle-Plan Scape Torment.Това е 1 от тия игри,при които като ги превартиш те е яд за6то са сваршили(а играта не е малка-4диска)!Наистина невероятна игра!!!

За един месец се накефих на много яки игри като Splinter Cell , Splinter Cell pandora tomorrow , MaxPayne2(зациклил съм и я зарязах), сега играя DooM3 но не ме кефи особено

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...