Jump to content
BulForum.com

Коя е последната игра...

groover

Recommended Posts

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Хехе True Crime казаха, че е била пълен боклук за Xbox .. не съм много оптимист за РС версията

@Shade - те и Manhunt беше само за Плейстейшън, както и GTA 3 + Vice city .. и ние ся само на плейстейшън ги играем :)

В момента играя painkiller и тя много ми харесва(пък и това е последната игра която съм играл ;) )

А иначе на хубава игра аз ли нещо съм дефектен или не мога да попадна :pirate

абе и при мен се наблюдава това явление- не мога да си харесам игра. точно поради тази причина пуснах темета - да си харесам някоя игра:)

Един се е мъчил да е качва...(w00x)...Но не е станало...

P.S. AGENT OGRANGE, пиши като хората. :evil  :music

kvo ne mu e stanalo kato igrata e ka4ena.... samo dreamer kato ima vreme 6te q premesti.

тои Дриймър и да я премести,няма да има смисъл.един архив от 1 и един архив 1от 4 диск не са пълни.

П.П.Мразя като става така.

Painkiller naistina e gotina, no mi vyrvi kato ohliuv :(

Sacred mnogo me zaribi, Dark Elf rullzzzzzz :)

Far Cry ne sym q puskal, no 6tom tolkova q hvalite, 6te hvyrlq edno oko.

A ina4e sega sym zariben na Uefa 2004!!

Enemy Teritory! :punk Oba4e ne moga da igraq zaradi izpitite! Sega igraq Pinball!

Zaribqva! :punk (:cry)

Sllient Kill2 e много зарибена игра,абе направо е уникална.Painkiller е малко скучна за мен.Варвиш и само тупа-лупа :D :D :lol:

Sllient Kill2 e много зарибена игра

Нямаш ли предвид Silent Hill 2! ;)

Поне мен лично много си ме кефят 3-те Heroes-а 4-та част е боза според мен. Мноо се кефя на NWN(Neverwinter nights) двата Icewind dale-ла и ТОЕЕ(Temple of elemental evil ) или просто казано кефя се на qките РПГ-та макар че последно време да не е излизало нищо хубаво.

True Crime Streets Of L.A.

Тая игра е луда.Саунда е супер луд.Боя е зашеметяващ,стрелбата също,за карането да не говорим,защото е лудница.

П.П.Тя е,както писше на номера на колата в мулти,"WHUPASS"

Сега се сещам за Max Payne 2. Размазващо яка. Една от малкото игри напоследък, която играх и превъртях.

Мен пък много ме впечатли и продължава да ме впечатлява Warlords Battlecry III :lol: :lol: .Игричката е RTS и е много зарибяваща има много раси и тн :wir :wir .

Съгласен! :punk Warlords:BattleCry поредицата е супер зарибителна! :punk

GISH!!! Определено. Някога да ви се е искало да играете с черно... ъъъ... ЖЕЛЕ!!! Точно така, измислих го. Играете с черно желе, което мже да право забележително много работи. И играта има много добра физика и изглежда доста впечатляващо. Може да се играе и с двама души на един компютър. В демото има само 3 нива и пак не мога да спра да го играя.

Ето ви и demo (8mb) да я видите.

GISH!!! Определено. Някога да ви се е искало да играете с черно... ъъъ... ЖЕЛЕ!!! Точно така, измислих го. Играете с черно желе, което мже да право забележително много работи. И играта има много добра физика и изглежда доста впечатляващо. Може да се играе и с двама души на един компютър. В демото има само 3 нива и пак не мога да спра да го играя.

Ето ви и demo (8mb) да я видите.

super zabavna igritza mn me kefi kazi ot kade da si drapna tzqlata versiq

10x predvaritelno

ART attack, аз ко знаех... Пуснал съм 1 request, ама никой не се е заинтересувал за сега. Знам, че тия неща трудно се търсят, затова чакам.

А ти трябва да я пробваш с двама души какво представлява. Sumo-то е МНОГО яко. Играх го с един пич и щяха да ме изгонят от компютърната зала в университета преди да се осетя. Вкъщи няма много с кой, ама ще си намеря. Но наистина ме впечатли повече от каквото и да е било друго тая година.

Wolfenstein: Enemy Terrtory (има само мулти вариант)

Вече година и повече откакто излезна и не мога да си харесам друга освен нея :bgrin:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...