Jump to content
BulForum.com

Коя е последната игра...

groover

Recommended Posts

на мен лично голямо впечатление ми направи играта Painkiller наистина нещо култово:)

хаха, обърках се:))))

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Я пак :D Коя игра, кажи я на английски обаче :P

Мен последно ме впечатли FarCry и чак ме беше жал да я играя на моята машинка и я махнах. След ъпгрейд ще й се насладя :)

Unreal Tournament 2004. Страшно много ме впечатли. Щях да получ инфаркт докато излезе. После открих, че ако слушам Iron Maiden по време на игра, правя 3 пъти повече фрагове!

Освен това, игри, които не съм играл, но са ме впечатлили много са City of Heroes (това ЩЕ го играя ако ще да е последнотонещо в живота ми) и Tru Crime. Тези двете ги очаквам с нетърпеиние.

GOGO,батка,само така True Criem Streets Of L.A. ще е достойна конкуренция на GTA,пък и по-добра.Има бои като от филм на Дйеки Чан,стреляне в стил Max Payne,каране в стил Driver :tongue .Много яко. :tongue Само да я качът. :tongue

GOGO,батка,само така True Criem Streets Of L.A. ще е достойна конкуренция на GTA,пък и по-добра.Има бои като от филм на Дйеки Чан,стреляне в стил Max Payne,каране в стил Driver :tongue  .Много яко. :tongue Само да я качът. :tongue

o da i az e chakam che s tfa Vice City ispushih feche :rolleyes:

o da i az e chakam che s tfa Vice City ispushih feche  :rolleyes:

Един се е мъчил да е качва...(w00x)...Но не е станало...

P.S. AGENT OGRANGE, пиши като хората. :evil :music

btw, знаете ли, че следващото GTA -> San Andreas (май) ще излиза само за PS2. Това за мен е повече от отчайващо :cry :cry :cry . Да се надяваме, че ако Rockstar получат повечко писма от недоволни геймъри ще променят решението си. Бива ли да спират игра като GTA!

Та идеята на поста ми беше, че Vice City ме впечатли изключително много - като излезе я играх цяло лято :wir :punk .

не съм чувал за true crime, но както я описахте звучи доста добре. само някой да я качи и на нашич warez и да почваме да разцепваме!

btw, знаете ли, че следващото GTA -> San Andreas (май) ще излиза само за PS2. Това за мен е повече от отчайващо  :cry  :cry  :cry . Да се надяваме, че ако Rockstar получат повечко писма от недоволни геймъри ще променят решението си. Бива ли да спират игра като GTA!

Та идеята на поста ми беше, че Vice City ме впечатли изключително много - като излезе я играх цяло лято :wir  :punk .

Shade da se nadqfame che she stane kato s Vace City purfo za psx2 po kusno i za PS samo deto 6e trebe da 4akame :wir :angry1

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...