XeForce3 Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Играта е много добра, за първи път се навих да си купя оригинална версия, за да може да се играе online, иначе е много дразнещо в тзи сърдвар не може да се играе, в другия те киква, лагва и какво ли още не. Играта по мои наблюдения изисква много процесорна мощ при мен (Е6600@3,6GHz) товари и двете ядра на по 80-90%, предполагам че на 4 ядрен процесор ще върви в пъти по добре дори и с по-слба от моята видео карта. Приятна игра на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Не съм сигурен че товари чак толкова процесора. E5200 + 9800GT и всичко на макс. Лаг няма. Повечето хора не са наясно, че за да ти върви доволно компютъра, не е достатъчно да нахакаш вътре хардуер за няколко хиляди лева. Но това е друга тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Моята пристигна. Сега ще преинсталирам. Мултиплейъра е невероятеееееееееееееееен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Моята игра пак ще дойде след 12 сигурно. Мрън. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Малко е кофти само като се игре с някои които са ранг 20... а ти 1... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Между другото, кога е било това "на времето", като 8400 е процесор на няма и година? Изтрепа рибата Сериозно, сигурно се бъркаш с някой друг процесор btw за benchmark-овете просто цъкнах на първия линк в гугъл за бенч м/у 4850 и 9600,нямах в предвид конкретно far cry само Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 И двете са модели 2008ма година. Картата първото тримесечие, а процесора третото. Но по-важното е, че картата е била нисък среден клас, а процесора висок. Просто избора не е правен както трябва и просто тая карта спъва процесора отвсякъде. А трябваше да е обратнотно - картата да е по-добра от процесора, защото повечето игри се влияят именно от нея. Както и да е. Идеята ми е, че не е редно да се възмущаваш, при положение, че са минали 2 години след като се е появила въпросната карта, а още тогава си е била среден клас... Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 То че винаги може да се смени и винаги с нещо по-добро е от ясно по-ясно. Аз обаче смисъл не виждам при условие че 99,9% от всичко което излиза е смотан конзолен порт... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Echelon Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 ... Но по-важното е, че картата е била нисък среден клас, а процесора висок... 9600 нисък среден клас !!! Човече защо говориш така ? Вземи малко да прочетеш за разликите 8800 9600. 9600 по-скоро е колорадски бръмбар, отколкото нисък среден клас. А че има разлика с 4850 има, но е пренебрежимо малка. Имам преки ежедневни впечатления и от двете. Просто този чип на Нвидиа се оказа златен. Покажи ми една, само една видео карта изпълнена на голяма платка, с двуслотово охлаждане която да е нисък среден клас. То че винаги може да се смени и винаги с нещо по-добро е от ясно по-ясно. Аз обаче смисъл не виждам при условие че 99,9% от всичко което излиза е смотан конзолен порт... Всеки си има мнение, но за мен играта е много много добра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Ами при наличието на 260 и 280, както и 9800 карти по времето, когато си купувал твоята, какъв клас да е била, висок? Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Ами при наличието на 260 и 280, както и 9800 карти по времето, когато си купувал твоята, какъв клас да е била, висок? А при наличието на 9800GX2, когато си си взел твоята карта тя какъв клас е била? Стига сте се яли за глупости. Изкарахте я тая карта като вградено видео. Може ли да я играе - може. На бас че ще може да играе всичко в близките година година и половина на средни детайли, защото е конзолен порт, а КОНЗОЛИТЕ ТОЛКОВА МОГАТ. Сега всяка карта за 300 лева може да подкара всяка игра която е излезнала на максимални детайли на резолюция до full HD. И няма как да е иначе при игрите които излизат в момента за РС и начина по който се правят или по скоро копират. И 9600ГТ и 4850 са достатачно остарели и разпространени карти за да няма нужда да си мерите п*****е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Не си ги мерим, че да ме питаш моята каква е била. Говоим, защо не е доволен от производителността и че довода за недобрата оптимизация не е разковничето. Иначе за портовете си прав, до голяма степен, но не всичко е порт и не всичко е за конзола. Има цели жанрове, които никога няма да се появят за конзола... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Всъщност проблема се оказа малко по-различен - след update на играта вече се играе на 35fps стабилни на нещо между medium и high на 1680x1050... Преди update-a на Low си беше мъка в някои моменти И все пак - 9600 не съм се интересувал кога и е премиерата,но Е8400 е first quater 2008. Мисълта ми е,че действително ЗА ТЕЗИ ПАРИ това беше най-доброто което можеше да се земе в сравнително оптимизиран вариант. Но в крайна сметка всеки си има мнение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Такаааам. Дядо поигра бая на тоя ми ти Батълфилд, сега е време да изкаже мнение, което може да не се хареса на повечето фенове, но трябва да спомена, няма как. Като цяло играта не е доизпипана. Говоря и за графика и за движения на персонажите, да не говорим за изкуствен интелект. Ще сравнявам с Модърн уорфеър(деба на български се пишат гадно английски думи), щото паралелно с Батълфилда играх Уорфеъра (БФ за едното МУ за другото). МУ да не реши някой че е оная малоумната онлайн подигравка с добрия вкус. Като цяло, за игра излизаща 2010, не би трябвало да има толкова бъгове в графиката. Личи си на много места, ръбове, кофти сенки и други подобни дреболиики, които дразнят. Играя на макс детайли с 2 драйвера сменени и пробвани. Иначе играта върви добре, със стабилни кадри. Движенията на персонажите в МУ са някак си по-плавни и по-мазничко направени, да не говорим че там забележките по графиката са много по-малко. AI-то е много смешно на моменти. Толкова тъпо направено, че на места се ядосвах чак. Примерно хората от твоята група като се забият в теб и ни напред ни назад. Верно са тъпи хамериканоси, ама все пак като се бута някой в теб, следва да се мръднеш. Не е толкова сложно. Другото, което подразни са мисиите. Еми няма тръпка в тия мисии. Тук МУ печели убедително. Оръжията са меко казано смешни. В момента в който се докопам до снайпер и играта свършва. Другите оръжия бяха като водни пистолетчета. Не съм ги пробвал всички, но повечето. Даже с РПГ като гръмна в някоя група врази и има оцелели и то не малко. Недоклатена работа. Искам да ги събера дизайнерите на тая игра и да ги думна тях с РПГ, че да видим как ще оцелеят. Позволявам да се облекат като американски солджъри, нема проблем. До тука плювнах каквото плювнах. Звука общо взето е на ниво, нямам забележки там. Като цяло тая игра винаги е била насочена към мултито и нямам идея как са там нещата. Може там да е баш купона, но от към сингъл, нещата са трагични. По-добре да не бяха го правили изобщо. Все пак мисля, че можеше да се напънат повечко тия момчета програмистите и да оправят нещата. Може и да пуснат някой патч, но не ми се вярва да оправи нещата кой знае колко. Тъпото е, че в играта има много потенциал, който е опропастен, я заради крайни срокове, я от немарливост. Нямам идея. Но за мене тая игра е на една година разработка от финалния си вариант. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Моето мнение почти изцяло се препокрива с твоето. Едното оръжие което прави демидж е снайпера с 10 патрона - булпап варианта, другото оръжие което прави демижд е онова което стреля на откоси по 3 патрона може би автоматичното гладкоцевно и то на по-тесните места, буквално цялата игра може да се мине със снайпера и някое от останалите 2 оръжия. Малко е некоректно да сравняваш първия MW с това недоразумение - първо за мен е най-добрата игра от поредицата и втора - какво искаш от играта - прост конзолен порт - даже и конкуренция няма за да мажем нещо да ги упрекнем. Истина е че и не спомагат да качат летвата - ама няма и как - casual gamer-а се кефи на такива неща. В цялата игра ми харесаха 2 момента които не бяха свързани с гейпрей и траеха общо 2 минути. Там където войниците се подиграваха на моторните шейни и на сензора за сърцебиене на оръжията... И до там. Преди някой, да е казал, че е COD MW е конзолен порт, мога с доста неща да го оборя, че за разлика от по-голямото му братче COD MW2 единицата си е пълноценна PC игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Мне бе, аз втория сравнявам ама съм забравил да напиша. Единицата не съм я изиграл още, но това ще стане утре вероятно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 Абе хора, кога ще осъзнаете, че BF е мултиплеър насочена игра, кой ти ебава сингъла. Той е само като едно допълнение, бонус. Джиткайте с приятели онлайн и си правете кефа. И да поясня, за мен няма игра, която да бие Battlefield поредицата. И ето нещо интересно: http://kotaku.com/5487038/battlefield-bad-company-2-players-prefer-pc-to-console Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 И играйте на последна трудност Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 Стигнах 15-ти ранг. Но ще мога да играя чак към Великден... студентство какво да го правиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 И играйте на последна трудност На последна трудност я изиграх - първите 2 нива почнах на нормал, но ми се видя страшно лесна и я пуснах на hard. Който не е сложил новия пач от А****а да го сложи - буквало играта става 2 пъти по-лека. Лети даже на някакви кошници на по 4 години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Сингъла го превъртях на един дъх. Определено не е от игрите, които бих превъртял 2 пъти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 На последна трудност я изиграх - първите 2 нива почнах на нормал, но ми се видя страшно лесна и я пуснах на hard. Който не е сложил новия пач от А****а да го сложи - буквало играта става 2 пъти по-лека. Лети даже на някакви кошници на по 4 години. Жалко че този патч не излезна по-рано. Можеше да се напъна и да превъртя последните 2 мисии, че ми стана бая тъпо накрая, но можеше да видя поне какво точно е оправил тоя патч. Карай, на следващия Батълфилд ще чакам патч първо и тогава ще играя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.