BUGi Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 zdr. imam problem s zafirata postoqno mi sveti lampa na koqto e izobrazena kola s gai4en klu4. nqkoi moje li da mi kaje kakvo ozna4ava tova ? predi svetkashe kogato si poiska no ot 2 dena postoqnno kogato sam zapalil.Li4i 4e kato svetne nqma rqz kolata i ne vurvi kakto trqbva gubi mo6tnost .Nqkoi ako e imal ili ima takuv problem da keje na kvo se dulji i kak da go premahna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Вероятно влиза в авариен режим /губи мощност/, поради някаква причина и иска диагностика. Отиди в някой сервиз, за да ти я "прочетат". Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 zdr. imam problem s zafirata postoqno mi sveti lampa na koqto e izobrazena kola s gai4en klu4. nqkoi moje li da mi kaje kakvo ozna4ava tova ? predi svetkashe kogato si poiska no ot 2 dena postoqnno kogato sam zapalil.Li4i 4e kato svetne nqma rqz kolata i ne vurvi kakto trqbva gubi mo6tnost .Nqkoi ako e imal ili ima takuv problem da keje na kvo se dulji i kak da go premahna Предполагам е запушена дюза. При нас беше същото... Върви, но няма живинка... Най-добре в сервиз и не чисти грешката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 zdr. imam problem s zafirata postoqno mi sveti lampa na koqto e izobrazena kola s gai4en klu4. nqkoi moje li da mi kaje kakvo ozna4ava tova ? predi svetkashe kogato si poiska no ot 2 dena postoqnno kogato sam zapalil.Li4i 4e kato svetne nqma rqz kolata i ne vurvi kakto trqbva gubi mo6tnost .Nqkoi ako e imal ili ima takuv problem da keje na kvo se dulji i kak da go premahna С какъв двигател е колата и от коя година е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BUGi Posted November 8, 2009 Author Share Posted November 8, 2009 С какъв двигател е колата и от коя година е? Disel 2000 kubika 2004 godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Disel 2000 kubika 2004 godina Ако ти светка още с паленето и само е намалена мощността без да е напълно изгубена съм почти сигурен, че е проблем с EGR клапана. Ако обаче върви до към 2000 обората и след това тотално умира може да е нещо с което и аз имам проблеми. Предполагам двигателят е CDTI? EGR клапана се чисто сравнително лесно и след това проблемите ти се оправят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.