XeForce3 Posted May 16, 2004 Share Posted May 16, 2004 Продавам Riva TNT2 M64, технически характеристики: Свойства на графичния процесор Видеокарта nVIDIA RIVA TNT2 M64 Кодово название на графичния процесор NV5M64 PCI-устройство 10DE / 002D Технологичен процес 0.25u Тип шина AGP Размер на видеопаметта 16 MB Честота на графичния процесор 166 MHz Честота на RAMDAC 300 MHz Пикселни конвейери 2 TMU за конвейер 1 Vertex shaders Не се поддържа Pixel shaders Не се поддържа Поддръжка на DirectX хардуер DirectX v6.0 Pixel Fillrate 332 Мпиксела/с Texel Fillrate 332 Мтексела/с Свойства на шината на паметта Тип шина SDR Ширина на шината 64 bit Реална честота 150 MHz Ефективна честота 150 MHz Пропускателна способност 1200 Мбайта/с Производител на графичния процесор Фирма NVIDIA Corporation Информация за продукта http://www.nvidia.com/view.asp?PAGE=products Драйвери http://www.nvidia.com/drivers Така картата е най стабилна - клоква се ядрото и повече но трябва друго охлаждане, картата е ултра безшумна (да правилно няма вентилатор) - ама е доста топла, та ако има шелание човекам оже да си сложи вентилатор. Гледам че никаде не е споменато че е AGP4X. Тези характеристики са на оверклокната видео карта, а иначе дефаулт честотите са 125 - Ядро, 135 - Рам - с мъка се разделям с нея - изпитвам нусталгия когато се разделям с nVIDIA видео карти, но си купих нова nVIDIA - и сега тази не ми трябва. Ами ако ви трябва повече информация може да пишете на ПМ аз ще съм така любезен да ви отговорям своевремнно (ся съм малко зает права си курсовия проект и няма време за форуми). А цената на тази картичка е само 15лв (не подлежи на коментар поне за сега). Приятен ден на всички, вечерта пак ще пиша Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted May 28, 2004 Author Share Posted May 28, 2004 Картата все още се продава, стой на рафта и чака някой мераклия с добро сърце да е купи Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted June 12, 2004 Author Share Posted June 12, 2004 Разменям видео картата за някаква PCI - видео карта 8мб/16мб (ATi,nVIDIA) или се продава за 14.99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted June 12, 2004 Share Posted June 12, 2004 --оффффтопик Не съм съгласен че няма вентилатор - моята е точно същата и има вентилатор, вярно безшумен, но се намира (или поне на такъв мяза). Иначе досега проблеми с картата съм нямал, и драйверите за нея са много добри. За мен тва е най-добрата 16 МБ видео карта Link to comment Share on other sites More sharing options...
guinness Posted June 13, 2004 Share Posted June 13, 2004 Не съм съгласен че няма вентилатор - моята е точно същата и има вентилатор Mоитa и тя беше сьщата без вентилатор ,а с радятор Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted June 13, 2004 Share Posted June 13, 2004 или се продава за 14.99 offtopic:iskam samo da kaja che trika s .99 mnogo me kefi Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted June 13, 2004 Author Share Posted June 13, 2004 offtopic:iskam samo da kaja che trika s .99 mnogo me kefi Какъв трик кви 5лв????!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted June 13, 2004 Author Share Posted June 13, 2004 Устройва ме и някоя 1/2/4МБ видео карта че с 512к е убииствено, тя държи едвам 60Хц трябва ми някоя която да държи поне 85 на 800х600 - цена по договаряне Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted June 14, 2004 Author Share Posted June 14, 2004 Картата се смъква от продажба за известно време, поради големия интерес Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.