XC^^The_Devil^^ Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 ясно е какво търся става дума за моторола 4200 - 5100 моделите или някои от на SC. atlanta oчаквам предложения тук или на ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stati Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 ясно е какво търся става дума за моторола 4200 - 5100 моделите или някои от на SC. atlanta oчаквам предложения тук или на ЛС Здрасти, имам вапросният модем, понеже седи в нас и нямам нужда от него съм склонен да го подаря за 10лв. За Контакт на ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted November 28, 2009 Author Share Posted November 28, 2009 закупен 1 брой моторола 5100. ТЪРСЯ още един брой от същия 5100 Предлагайте оферти най добрата печели Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted November 28, 2009 Author Share Posted November 28, 2009 Благодаря на всички за предложенията закупих модем от SOLLO беше първия който ми писа и офертата беше 10 лв. модема вече е при мен може да се затвори темата или да стой така ако пак ми потрябва ще я вдигам и така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.