liquid Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Heroes of Newerth Beta Signup for FB fans: http://bit.ly/aw84Cc Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavreto Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 ако някой играе тази игра дали би могъл да ми прати покана че доста ми се играе xopa_33@abv.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruss Posted February 5, 2010 Author Share Posted February 5, 2010 Ох хора и на мен ми трябва един ключ, ако ви се намира един излишен - bruss@abv.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 E-mail? Bruss, провери си пощата. Така аз си получих поканата liquid много мерси ще цъкам сега само си кажи ника да те намеря /ако мога/, защото там не знам дали има такава friend system?!? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruss Posted February 6, 2010 Author Share Posted February 6, 2010 ? Оууу хахаха, не съм уточнил че ключа не е за мен, а за един приятел с който по принцип цъкаме дота и сега го навих да цъкаме и ХоН Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 http://www.heroesofnewerth.com/open_create_account.php Който иска да се регва бързо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 Изглежда обещаващо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 Регнал съм един юзър, въпреки, че едва ли ще я пусна играта. Ако някой изтърве срока - да свирка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 Изглежда обещаващо Е ти не си ли го играл досега? Много си е яко даже! Ако искаш, дай е-мейл, ще те поканя. Много по-добре е от DOTA, да видим обаче за SC2 DOTA-та каква ще е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 Недей се излагай бе, пълна простотия е тази игра. Никакъв баланс, измислени герой, много отдалечено от дота клонинг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 Е ти не си ли го играл досега? Много си е яко даже! Ако искаш, дай е-мейл, ще те поканя. Много по-добре е от DOTA, да видим обаче за SC2 DOTA-та каква ще е... Как бе регистрирах се и го пуснах даже. Само нямам време да си играя та само хвърлих 1 око Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Има ли мераклии да направим някакво тимче, че с рандъм играчи не е толкова фън ? Мене лично тая игра ме зариби повече от Старкрафт 2-ката. Ако има мераклии могат да идват в irc.zgan.org, channel - #bulforum. Може и някакъв team speak да се пусне и ще стане мазало. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Ами ние си играем няколко човека. По принцип се събираме по 5 човека отбор. Горе-долу колкото бием, толкова и падаме. Относно team-speak, ползваме Ventrilo(има един сървър, а и аз пускам от моята машина понякога)ил Skype. Ако искаш да се присъединиш, добре си дошъл! В играта съм KalamMekhar, на ЛС ти пускам и скайпа си, ако искаш да поиграем тези дни. @EvilDemon Пълни простотии говориш ти! Играта е много добре нарисувана, адски много неща са подобрени, в сравнение с Dota. За баланса не знам какво да кажа - няма калпав герой, има калпав играч. За мен играта е много добре, определено в момента, в който изтече бетата, ще се бръкна с 42-45 лв, за да мога да продължа да си я играя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Ще се свържем, че с рандъми е много изнервящо. Аз съм начинаещ, но мисля, че се оправям добре с Jeraziah Иначе наистина проблеми с баланса няма кой знае какви. Опира си до играчите. То реално тая игра ако не я играеш с тийм, ще изгубиш поне половината кеф. И е супер че има Вентрило. За всеки един отбор е важно да има гласова комуникация. Та ще поиграем Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Като ще има отбор пишете ме и мен. То в играта си има вграден ВОИП, който никак не е лош. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Влизам да играя! Ако някой иска да ме аддва и да правим игра! KalamMekhar ми е ника. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Аз чак утре вечер ще съм на линия. abydosв играта Open Beta започва след някой час. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Тая тактика е супер зле. Един Легионер с Нимфора и тея не могат да си кажат името. Прилагали са ми я. Аз бях легионер и те излезнаха на 3-тата минута Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Вече всеки, който иска може да се пробва - отворената бета започна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Мдам... В интерес на истината, в тази игра почти няма бъгове. Скоро май ще трябва да се купува... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Бяма начин. Онзи ден имаше профилактика на сървърите и 3 часа нямаше. Изпаднах в нервна криза, не знам какво ще е ако изобщо нямам достъп. Имам общо над 400 игри сигурно, средно по 35-40 минути на игра (а има такива, които са продължавали и по 70-80минути и повече), това са доста часове геймплей за мизерните 40лв. Понеже знам, че няма да ми дойдат на куп излишни съм започнал да си събирам по левче-два и така докато излезне официално ще ги имам без да ми тежат на бюджета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Еми тя и дотата има много часове игра, а пък и е без пари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Само дето дотата няма и половината неща, които са в ХоН нито възможностите да се добавят още и още нови такива. Разбрахме, че не ти харесва - цъкай дота. Иначе и кафенцето и биричката вкъщи са по 15ст/1лв, но ходим по кафета и кръчми, нали... И не е безплатна ако нямаш Уаркрафт 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Той говори за Garena, сигурно. Както и да е. Всеки сам си преценя. За мен, сумата си заслужава, той пък смята, че модната карта за игра 2002 г. е същото... Нека! Всеки да си играе каквото му е кеф, само дето забелязвам тенденцията да влизат разни хора, за да оплюват дадена игра, без никакви аргументи, естествено, просто ей така - за спорта! Засилвай се към Garena и възвеличавай Dota колкото искаш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.