Bruss Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 Official site : http://www.heroesofnewerth.com/ Screenshots: http://www.heroesofnewerth.com/media.php Trailer: Minimum System Requirements: Processor: Pentium 4 2.2 Ghz or Athlon XP 2200+ Ram: 1 GB Video Card: GeForce 5 and ATI 9800 w/ 128 MB VRAM or Intel w/ PS 2.0 and 128 MB VRAM Играта е почти като DotA, но героите са с променен скин и някои имат различни магий. За да си дръпнеш играта /която представлява една карта/ трябва да се регистрираш, а за да се регистрираш трябва да имаш beta-key /които в момента са раздадени/. Но преди няколко дни в сайта пуснаха ъпдейт, в който пише, че ще дадат покани на всички който са се регистрирали, така ще могат да поканят някой друг. Лийвър система:Ако излезеш или те изхвърли от играта можеш да си влезеш пак до първите 5 минути. Възможност за кикване по време на игра чрез вот (а също така и предаване на играта). Коефиценти за победа (гъзария). Играта спира сама ако някой лийвне, докато отброява финалните 5 сек преди старт. Страхотна статистика, отброяваща всичките ти убити крийпове, l/d/a (отделно го има и средностатистически, а не всички) и още куп други неща (това не е ingame, ами като цяло). С Q W E R се пускат магиите. Минусите на играта са незначителни: Всичко е в един магазин (това може и да е плюс, тъй като рецептите се правят адски лесно - директно ти показва в отделен прозорец нужните съставки и с опция да ги купиш). Като се кликне на друг юнит (герой, сграда, крийп) не ти показва неговите статистики в полето където се гледа героя, а долу вдясно. А най-голямата разлика е графиката, страхотна е... Има и Voice Chat. Аз лично не я играя, защото нямам ключ, но много ми се иска да я поразцъкам. За това ако някой я играе ще съм благодарен ако може да ми прати покана brussss@abv.bg И също така във facebook.com ако почитателите на играта станат 300 000 ще се пусне мисля 24 часова опен бета кий сесия и народа ще може да си взима бол ключове. Сега са около 230 000. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 Като си оправят бъга с поканите и получа ще ти пратя една. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 Ау, искам и аз покана. Точно снощи и гледах сайта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
veloo Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 Някой може ли да ми каже как е Line of Sight-a в сравнение с Warcraft III. Дали ако се скриеш зад дърво ще те виждат или ако стоиш на по-високо място? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 Зад дървета и на по-високо място не се виждаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 Ау, искам и аз покана. Точно снощи и гледах сайта... E-mail? Bruss, провери си пощата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruss Posted November 6, 2009 Author Share Posted November 6, 2009 Така аз си получих поканата liquid много мерси ще цъкам сега само си кажи ника да те намеря /ако мога/, защото там не знам дали има такава friend system?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 Има. abydos е ника ми там, но тея 1-2-3 дни няма да мога да влизам изобщо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Трябват ми още 1-2 Key-a някой може ли да помогне? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 Питанка. Играта има ли добър AI режим? Тоест, да си я цъкаш single player? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 Не, но мисля, че ще има по някое време по-нататък в бетата или за крайната версия на играта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruss Posted November 10, 2009 Author Share Posted November 10, 2009 Аз имам един в повече, защото бях постнал в едни сайтове пощата си и от там ми пратиха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bioz Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Питанка. Играта има ли добър AI режим? Тоест, да си я цъкаш single player? има практис мод. за мен играта все още е далеч от енджина на warcraft Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Мда, много, много пред него е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Цъкам я от Август още.Първо раздаваха кейове по facebook,после пуснаха free registration (вече е затворен :<),сега мисля става вече само с покана или с pre-purchase на играта.. Мисля че имам още 1кей ако някой му трябва да пише 1 лично edit: Малко недоразумение стана,имам 2 invite-a т.е. пращайте ми на лично email-а си,че иначе трябва да правя 2 мейла за да зема директно key-овете Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Някой има ли още beta keys? И дайте да поиграем заедно де. Аз в играта съм KalamMekhar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Някой има ли още beta keys?И дайте да поиграем заедно де. Аз в играта съм KalamMekhar. Аз играя още, в играта съм ТheKingPin Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 Снощи за пръв път направихме здрава игра, като се събрахме трима познати във Вентрило. Направо ги разпльоскахме... Давайте да направим някаква игра довечера например? Ще ви дам вент да дойдете. Там се играе и ДОТА в Garena, ако има желаещи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talys Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Здравейте обърнах нета за да си намеря бета кей но се оказа , че всички са свършили или малкото останали си ги пазят има ли някакъв шанс някой от вас да се смили над един отчаян дота маняк и да му дадете възможност да тества играта ще съм безкрайно благодарен ако някой ми прати кей на мейл n1ght_s7alker@yahoo.com надявам се да не съм омазал темата с молбата си и ви пожелавам приятно цъкане на тези който са се уредили с кейове Поздрави ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Ако се уредиш с кий, ела във вент 87.252.172.54 версия 2.31, там играем, ама от тея тук, само Chistacha е активен. Другите май не съм ги виждал онлайн... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talys Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Намерих си вечерта ще ви посетя че сега нямам време Link to comment Share on other sites More sharing options...
FindAndKill Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Някой случайно да има излишно кейче ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Пишеш в Google "Heroes of Newerth - Beta Giveaway" и гледаш... Онзи ден на Alienware.com раздадоха около 3000 ключа, ама вече нямат. Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FindAndKill Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Пишеш в Google "Heroes of Newerth - Beta Giveaway" и гледаш...Онзи ден на Alienware.com раздадоха около 3000 ключа, ама вече нямат. Успех! Няма никаде... оставил съм си емайла насякаде никой не е*ава... секи е сложил някакъвки лъжливи банери да се регват хората .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 http://www.heroesofnewerth.com/open_create_account.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.