inherit.hit.bg Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Продавам: 1. USB WLAN Netgear WPN111 / 108 Mbps / USB 2.0 От време на време губи връзката. Продава се за части или за ремонт. Цена (14) 12 лв. 2. ASUS WiFi-b / 11 Mbps / само за Asus Wi-Fi slot. Перфектно, чисто ново, никога не е използвано, с кутия, книжка, диск, антена около 3 dB. Цена (13) 11 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted November 5, 2009 Author Share Posted November 5, 2009 USB WLAN за части или за ремонт - нова цена 12 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted November 11, 2009 Author Share Posted November 11, 2009 ASUS WiFi-b - нова цена 11 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
puF4o Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 USB WLAN Netgear WPN111 От време на време губи връзката. В какъв смисъл "губи връзката"? Работи до някое си време,разпада връзката за кратък период,след което пак се връзва сам или работи,разпада се и трябва да му казва пак към коя точка да се върже? Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted November 12, 2009 Author Share Posted November 12, 2009 В какъв смисъл "губи връзката"?Работи до някое си време,разпада връзката за кратък период,след което пак се връзва сам или работи,разпада се и трябва да му казва пак към коя точка да се върже? Не знам, аз при мен нямам добри мрежи за проба. Дадох го на познат и каза че се разпада връзката. Не ми е казал повторното свързване как става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted November 12, 2009 Author Share Posted November 12, 2009 Продадени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.