Rolla Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Търся някой да ми изработи детайл от неръждаема ламарина Става дума за коминно тяло на аспиратор Правоъгалник с размери около 1метър Х 1метър и две успоредни огъвания на 90 градуса, така че да се получи П-образен профил Ако някой може да ми направи това нека да ми пише на ПМ да се разберем за точни размери и цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=c400d62...90eda&tip=1 Тук има една фирма,в която може да намериш ламарината,която ти трябва и да ти е огънат по твой проект.Забравих точно как се казва,но ако не е намериш,наоколо всии е знаят и ще те ориентират Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted November 19, 2009 Share Posted November 19, 2009 А ако се чудиш откъде да купиш неръждаемата ламарина - аз съм човекът Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted November 19, 2009 Share Posted November 19, 2009 След моста на Ален Мак завиваш в дясно по ул. Полет. След около 1-2км. от дясната страна има една неизмазана къща, има си табела там, за изработка на всякакви изделия от неръждавейка. Те ми правеха аспирацията и съм доволен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolla Posted November 26, 2009 Author Share Posted November 26, 2009 намери си затворете темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.