Napikaso Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Днес ходих в КАТ и питах информативно колко струва регистрация на автомобил,защото ми изтичат транзитните номера и трябва да регистрирам. Обясниха ми кое колко струва ( номера-78лв,преглед..),а за Екотаксата ми казаха 173лв,защото колата ми е под 10 години, обаче изведнъж изкочи един човек и ми предложи да си платя Екотаксата при него и ще ми излезе 150 лв.Та въпросът ми е има ли такъв вариант да си платя таксата на друго място(не в КАТ),ще ми я признаят ли после в КАТ и ако има къде е най-евтино. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 При мен ако я платиш ще ти излезне 120лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Гледам тук че има алтернативни начини за плащане на екотаксата, с отговори от вида на предния не става ясно кой и къде може да приема заплащане на екотаксата. Дайте повече яснота моля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Napikaso Posted November 3, 2009 Author Share Posted November 3, 2009 Мерси на колегата pamporov. JDFU ако може да ми дадете малко повече информация и от къде идва разликата в цената? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Разликата идва от там, че нито аз, нито онзи може легално да ти издаде документ за платена екотакса. Съответно гаранцията е франция. Плати си като хората и не се цигани за 20лв. Едва ли си си купил колата с последните стотинки та да има такова значение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Napikaso Posted November 4, 2009 Author Share Posted November 4, 2009 ОК.Мерси за информацията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Срещу III-то РПУ (това дето е в квартала до новотела, в посока бул. България) има цял един офис, на който пише "Евтина еко-такса" и очевадно хората се занимват единствено и само с това. А във въпросното РПУ е Икономическа полиция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Срещу III-то РПУ (това дето е в квартала до новотела, в посока бул. България) има цял един офис, на който пише "Евтина еко-такса" и очевадно хората се занимват единствено и само с това.А във въпросното РПУ е Икономическа полиция. Тв'а не е фактор.Доколкото си спомням, преди години хванаха печатница за пари (работила поне няколко години), в съседство с едно от РПУ-тата.Не помня точно кое беше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Napikaso Posted November 4, 2009 Author Share Posted November 4, 2009 Ако някой от личен опит може да сподели нещо ще съм много доволен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 С този цинцерлък дето си тръгнал да го следваш, тая кола май няма да прокопса много време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Що бе с питане до цариград се стига. Тук разликата може да е 20лв ,и след седмица да научи че някъде е двойно по евтино а пък номера е отбит. Що да не си спести парите ми да ги дава на някой крадлив държавник ? Или щото сме много ларж всичките и затова сме на тоя хал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.