Yorkie Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Ей ги моите пумпали http://antilife.hit.bg/Screenshot20091115233941059.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barurumm Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Тоя голем як ли е? Да знам дали да си свалям DLC-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Тоя голем як ли е? Да знам дали да си свалям DLC-то МНОГО. Говори като гей Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 На излизане от селцето, в което взимаш Шейл, има клипче, което ме съдра от смях Дори и да не ползвате голема, само заради това клипче си заслужава да го сложите в партито си за малко. Тази игра ще ме вкара в беля, ей! Имам толкова много работа, а не мога да се откъсна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Хубаво де, от къде се взима тва куче като мембър за партито, къде ли не обикалях, с кой ли не говорих... деазнам. Само каишки събирах, накрая я превъртях и.. нищо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Хубаво де, от къде се взима тва куче като мембър за партито, къде ли не обикалях, с кой ли не говорих... деазнам. Само каишки събирах, накрая я превъртях и.. нищо. Спойлър: В началото, още преди Дънкан да те прати в гората с другите рекрути, трябва да говориш с един пич на около 10 метра от него. Дава ти куест да намериш едно цвете в гората, за да излекувате кучето. Връщаш куеста преди голямата битка и мисията в кулата. После, след като Мориган вече се е присъединила към партито, заминавате за селото на север от гората (не му помня името), по пътя ви нападат някакви детспоуни и срещате кучето. Гледаш да не умре в битката и готово. Започва с пълна лоялност и ти дава много готини сценки в лагера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Аз сега почнах наново с един роуг, ще го видя тва куче. Тоя път напрасках направо кодовете, че нещо ме мързи да вдигам всичко наново. Само се надявам по-скоро да изкарат някоя бонус мисийка, като ония 2-те. Все нещо трябва да се цъка, докато чакаме новия WoW и Diablo, а нещо Frets on Fire взе да ми писва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 ... а нещо Frets on Fire взе да ми писва Евала! Бях го забравил нацяло, сега ще се смажа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 аа, няма забравяне тва Особено след като си намерих парчета на Вай, Сатриани и Гилбърт, няма ставане от тва РС. *sry за offtopic, go on: ...та Dragon Age... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 http://www.escapistmagazine.com/videos/vie...gon-Age-Origins хехе, казва "i'm actually enjoying it"... това коко често се случва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Очаква се да пуснат ново DLC! http://dragonage.bioware.com/addon/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Онзи ден я играх за малко, ама нещо battle system-a ми убягва. Още в началото на elf някакви два вълка ме нападат, аз бия по единия, а моя спътник нещо freeze-на. Само седи и гледа как ме бъхтат. Давам пауза, давам му да атакаува - кор, баце... Довечера мисля пак да пробвам, да видя какво ще стане тоя път. Някъде няма ли разяснения по системата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Може нещо да се е бъгнало. Иначе има tactics екран, в който избираш как да се държат съюзниците ти. М/у другото - реших да пробвам NWN 2 - може за времето си да е било нещо невероятно, но сега пред DA:O е като умрял хамстер пред цяло стадо изкрейзили носорози. http://www.youtube.com/user/Toegoff Този тип е ъплоуднал цялата игра! 300 клипчета по около 10 минути всяко = 50 часа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 Вдигай му Combat Tactics левела , ако си още в началото, нищо чудно че се държи като след абсент. По-нататъка с качване на левела се оправят. Друг е въпроса, че мейджовете, въпреки 20-те магии дето имат, почти нищо не правят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Моите мейджове правят толкова много неща, че се заплесват и забравят да хийлват Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Mage на forst пък е най-небалансираното нещо в тая игра -_- Вдигаш Blizzard +earthquake,пускаш го една група от 10човека и ако случайно някой вземе че оцелее = cone of cold + stonefist(май така се казваше?) = 90% шанс да го shatter-неш... Да не говорим,че по-напред в играта тоя cone of cold контролира по 3-4 моба наведнъж и почти всички класове имат по поне 1 ability което може да предизвика Shatter aka one shot >.< В момента съм с templar/assassins/ranger/mage(за жалост shapeshifter ) - ако имам възможност ги изнасям само с mage-a blizz+eq,ако не им бия 1 shatter и докато му изтече ефекта половината мобове са shatter-нати Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Blizzard наистина е прекалено брутална магия, най-вече защото може да се каства без директна видимост към гадовете. А веднага след нея може да пуснеш и Tempest. Струва ми се, че при добре развит мейдж няма да има нужда от друго хора в партито При второто превъртане играх с rogue и към края дуелът с Loghain направо ме съсипа. След няколко преигравания на масовката преди самия дуел и съответно няколко умирания избрах Morrigan да се бие и впоследствие Loghain така и не мръдна от началната си позиция - Cone of Cold, Winter's Grasp, Lightning, Shock, Improved Life Drain и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Абе стигнах до едно място, където има Downloadable content... Какво правя? Сваля ли се? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Абе стигнах до едно място, където има Downloadable content... Какво правя? Сваля ли се? Това от оня образ в лагерът ли....? Аз това съм си го оставил за десерт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Ама сваля ли се свободно?! И защо за десерт? Не ми ли е баш за сега? То накрая няма ли да са много лесни? Или мобовете са съобразно левъла ти, а не фиксирани? P.S. Много се зарибих, защото играта е малко като книга. Чудя се дали мога да изчукам Алистър, ако му напълня бара?!(Героя ми е женски, да не си помислите нещо... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 В замундата има всички DLC. Мобовете са свързани с левъла. Има много варианти за секс. Рапорт даден! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barurumm Posted December 14, 2009 Share Posted December 14, 2009 И аз врътнах играта - прекрасно емоционално преживяване. Много добра основа за още по-изпипани експенжъни, или цяло продължение. Със сигурност детето на лорда на Редклиф ще има нещо общо със следващата история... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 Парти от три мейджа и напомпан голем е абсолютно неудържимо! edit: Мориган е голяма кучка! Аз утрепах майка й, а тя ми се нахвърли и ме изчука...., а после ми се прави на - .... ама аз не съм такава.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 Излезе нов DLC - Return to Ostagar! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 Мен нещо ми дават зор. 3 пъти с различна тактика пробвам и не мога да ги претрепя тия говеда. Не знам до къде историите са различни, но аз съм с мейдж. Излезнах от кулата и отидох в онзи град, където пък ме пуснаха на мисия да събирам кръв и някакви забравени книги. Та е там ме разбиват. Умре ли моя мейдж и групата е загубена. Онези се лутат като ненормални. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.