Jump to content
BulForum.com

Търся SEARCH ENGINE !!!

abatt doom

Recommended Posts

Имам следния проблем , трябва ми Free Search Engine да сложа на един сървър .... за да рови из Movies, MP3 , Soft и т.н. :woot Нещо от сорта на търсачката на WAREZ-a или DATA.bg . Някой доста си е играл за да ги прави ,и се самнявам да си даде source-to :sayjin . Пробвах с 2-3 които намерих , но ми се получава един бъг , 4е нямам достатъчно памет когато започнат да Index-ират. А машината е сравнително добра , ако някой може да помогне с нещо :wacko:

Чувал ли си за проекта MARCHE - Mail seARCH enginE .. даваш заявка за търсеното нещо по мейл и ти пращат линк с това което търсиш..

Чувал ли си за проекта MARCHE - Mail seARCH enginE .. даваш заявка за търсеното нещо по мейл и ти пращат линк с това което търсиш..

И това какво общо има с това което търси той?! Или ти просто много държеше да го споделиш с нас, нищо че е оффтопик... Въздържайте се малко. Пишете по темата. Или не пишете.

Първо минах през http://www.hotscripts.com и http://php.resourceindex.com и други там подобни. Питането ми беше , ако някой има и желае да го сподели със света в частност с мен няма да откажа - за което доста се самнявам , ама няма да сгреша ако пробвам. Има доста хубави скриптове , който са платени .... FREE скриптовете там не ми вършат работа , а ако стават ми става проблема с Low Memory - препълване на SWAP-a и паметта !!! :punk :sayjin

ami da razbiram te qvno ne ti var6at rabota tezi scriptove i ne moje6 da nameri6 drugi .. togava zakvo pi6e6 tuka?smisal danebi da o4akva6 4e nqkoi 6a ti dade negov sobstvenora4no napisan script,ili pak o6te po absurdno da sedne da ti napi6e ?? nedei taka .. pomisli pravo kak iska6 da ti pomognat horata ... izvinqvai ako ti e prozvu4alo grubo,no mislq 4e si e taka ;)

kakto i da e .. uspeh se paj B)

Знам , че не лесно да се напише или пак някой да си го даде ... може би и аз бих постъпил по същия начин. Както и да е , явно по форумите няма да се намери помощ. Ще търсим другаде. Все пак , благодаря на всички които малко или много се опитаха да помогнат. :cry

модифицирай го да работи, дай ми модифицирания скрипт и ще го сложа

а и освен тва после пиши нa дивелъпърите на конкърър кво не им е наред с джаваскрипт енджина

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...