Jump to content
BulForum.com

Цени в Глобул

biolander

Recommended Posts

Съжалявам за некомпетентноста си но какъв е тоя номер 123 ?

Ти абонат на глобул ли си??? :) Това за връзка с операторите, връзка с 'отдел' клиенти, както е модерно да се казва. И мисля, че ще го направят както *88 на Мтел, ако вече не са го направили, защото не съм звънял скоро на този номер 123

EDIT Точно де, тези които са на сметка звънят на 123, а тези на bConnect na 1330, но вече мисля, че за всички ще е 123, безплатно, и от там ще можем да си проверяваме сметката, вместо по 12ст за sms до 1000

Да абонат на Глобул съм но съм на сметка и не ми се е налагало да званя където и да било само пращам СМС за да си проверя сметката и тва е.

123 винаги е бил безплатен за абонатите на договор, кви са тия приказки, че "вече" било безплатно ?

аз съм абонат на Глобул почти от както има Глобул.

някой забеляза ли това интервю http://www.cnsys.bg/files.html?prj=45767 ?

ето едно малко цитатче на нещо което ми се стори интересно :

- Кога ще пуснете SMS-и през Интернет?

- Това ще стане през лятото. Поради промяната на приоритетите в пускането на услугите беше отложено във времето, но може би вече е назрял моментът. Те ще са безплатни от Интернет страницата ни.

Може да бъркам. Може винаги да е било безплатно, но ми е останало нещо в главата, че към 123 беше 10 ст/мин и дори пишеше някъде, но не помня в страницата на ГлоБул, или в някаква брошура, че през май 123 ще бъде безплатен за всички и с нови функционалности, а щом ще бъде, това означава, че за някой е бил платен, но сега не ми се рови да търся из сайта, че вече късно стана, сутринта ще погледна за да е сигурно това, което казвам B) :P

И аз имам спомен че 123 не беше безплатен даже за абонатите на сметка. Някакви стотинки беше но се плащаше.

странно, в момента на страницата им пише "Връзката с Отдела за обслужване на клиенти се таксува 0.20 лв./мин."

може би аз нещо се бъркам

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...