biolander Posted May 15, 2004 Share Posted May 15, 2004 Някой знае ли как се таксуват SMS 10 към номер 1000 (проверка на сметка) и обаждане към номер 123 Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 15, 2004 Share Posted May 15, 2004 обаждане към номер 123 Вече е безплатно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted May 16, 2004 Share Posted May 16, 2004 Съжалявам за некомпетентноста си но какъв е тоя номер 123 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorkis Posted May 16, 2004 Share Posted May 16, 2004 Съжалявам за некомпетентноста си но какъв е тоя номер 123 ? Ти абонат на глобул ли си??? Това за връзка с операторите, връзка с 'отдел' клиенти, както е модерно да се казва. И мисля, че ще го направят както *88 на Мтел, ако вече не са го направили, защото не съм звънял скоро на този номер 123 EDIT Точно де, тези които са на сметка звънят на 123, а тези на bConnect na 1330, но вече мисля, че за всички ще е 123, безплатно, и от там ще можем да си проверяваме сметката, вместо по 12ст за sms до 1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted May 16, 2004 Share Posted May 16, 2004 Да абонат на Глобул съм но съм на сметка и не ми се е налагало да званя където и да било само пращам СМС за да си проверя сметката и тва е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted May 16, 2004 Share Posted May 16, 2004 123 винаги е бил безплатен за абонатите на договор, кви са тия приказки, че "вече" било безплатно ? аз съм абонат на Глобул почти от както има Глобул. някой забеляза ли това интервю http://www.cnsys.bg/files.html?prj=45767 ? ето едно малко цитатче на нещо което ми се стори интересно : - Кога ще пуснете SMS-и през Интернет? - Това ще стане през лятото. Поради промяната на приоритетите в пускането на услугите беше отложено във времето, но може би вече е назрял моментът. Те ще са безплатни от Интернет страницата ни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorkis Posted May 16, 2004 Share Posted May 16, 2004 Може да бъркам. Може винаги да е било безплатно, но ми е останало нещо в главата, че към 123 беше 10 ст/мин и дори пишеше някъде, но не помня в страницата на ГлоБул, или в някаква брошура, че през май 123 ще бъде безплатен за всички и с нови функционалности, а щом ще бъде, това означава, че за някой е бил платен, но сега не ми се рови да търся из сайта, че вече късно стана, сутринта ще погледна за да е сигурно това, което казвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 17, 2004 Share Posted May 17, 2004 И аз имам спомен че 123 не беше безплатен даже за абонатите на сметка. Някакви стотинки беше но се плащаше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted May 17, 2004 Share Posted May 17, 2004 странно, в момента на страницата им пише "Връзката с Отдела за обслужване на клиенти се таксува 0.20 лв./мин." може би аз нещо се бъркам Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 17, 2004 Share Posted May 17, 2004 Karaman доколкото знам само абонатите на преплатени минути проверяват сметката си през 1330. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.