AlStyle Posted October 30, 2009 Share Posted October 30, 2009 Здравейте... днес забелязах един странен звук (пищене) от вградените тонколонки в лаптопа.Този дразнещ звук се чува когато се усули на повече от 15% от 100% . Много ви моля кажете ми от какво може да е.Възможно ли е да е нещо от ОС-то . До преди 1 месец си бях с оригинална Виста, но от скоро записах Уиндолс 7 . Също така да ви кажа, че и микрофона нещо изчезна , нямаго никакъв.Настройките на пад-а и те заминаха, явно този Уиндолс, който съм записал не е предназначен за лаптоп.Да кажа, че лаптопа е Toshiba P-300 D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 31, 2009 Share Posted October 31, 2009 А изтегли ли всички драйвери за Уин 7 от сайта на тошиба ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thebeast Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Здравейте... днес забелязах един странен звук (пищене) от вградените тонколонки в лаптопа.Този дразнещ звук се чува когато се усули на повече от 15% от 100% . Много ви моля кажете ми от какво може да е.Възможно ли е да е нещо от ОС-то . До преди 1 месец си бях с оригинална Виста, но от скоро записах Уиндолс 7 . Също така да ви кажа, че и микрофона нещо изчезна , нямаго никакъв.Настройките на пад-а и те заминаха, явно този Уиндолс, който съм записал не е предназначен за лаптоп.Да кажа, че лаптопа е Toshiba P-300 D Напълно е възможно.Аз като сложих 7ца на сестра ми на асуса почна да плющи на умряло едната колконка.Приятели с настолни машини също се оплакват за аудиото на 7 цата.Най-добре пробвай да сложиш последната версия RTM.По принцип трябва всеки момент производителите да изкарат драйвери специално за 7,тъй като тези за виста работят ама не съвсем . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlStyle Posted November 1, 2009 Author Share Posted November 1, 2009 Благодаря Ви момчета, наистина се оказа от драйвърите.Свалих и записах всички драйвъри за Windows 7 и всичко се оправи , абсолютно всичко . Наистина много Ви благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Еми те тошиба си бяха изкарали драйвери още преди 3 месеца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlStyle Posted November 1, 2009 Author Share Posted November 1, 2009 Еми те тошиба си бяха изкарали драйвери още преди 3 месеца. Да, така е било.Просто изобщо не ми е дошло на акъла след като сложиш 7-цата да сложа нови драйвъри.А то много отдавна ги е имало вече за Windows 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thebeast Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 Еми те тошиба си бяха изкарали драйвери още преди 3 месеца. Лошо че асус се ослушват.Уж вървежна фирма,пък драйвери няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.