Undyning Posted May 15, 2004 Share Posted May 15, 2004 Sled kato me vkara v instalaciqta me pita ot koe CD da zaredi igrata nqkoi znae li kak se ka4va ot tuk natatuk. Za6toto tova koeto e ka4eno ne e ISO a rar fail okolu 500 mb Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 15, 2004 Share Posted May 15, 2004 щом е рар няма какво друго да го правиш освен да го разархивираш и да видиш какво ще се окаже Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undyning Posted May 15, 2004 Author Share Posted May 15, 2004 Razarhivirvam pokazva se edna papka v koqto e instalaciqta v setup papkata se namira setup.exe instalaciqta trugva i predi da ka4i igrati me pita na koi CD-rom sum ka4il diska s igrata za da e instalira i dotuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted May 15, 2004 Share Posted May 15, 2004 Пробвай с WinISO или UltraISO да направиш .ISO от разархивираните файлове и после да го сложиш на виртуално CD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NISA Posted June 14, 2004 Share Posted June 14, 2004 imam edin problem s taq igra nqkoi dali e sre6tal ne6to takova.Zna4i razarhiviram si rar-4eto i v papkata setup si ima setup.exe oba4e kato trugne da instalira mi dava slednoto suob6tenie: Error getting path from the registry.Aborting instalation. nqkoi ima li ideq ot kakvo se polu4ava tova i kak da go opravq nikoi li ne moje da mi kaje ot kakvo e taka.kato pravq test na rar-a ne dava problem zna4i ot kakvo drugo moje da e.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEXECUTOR Posted June 15, 2004 Share Posted June 15, 2004 Това означава че не си инсталирал The Sims. Тя се явява основата, върху която се надграждат останалите версии (Expansion Pack-ове) в следния ред! 1) Livin' Large 2) House Party 3) Hot Date 4) Vacation 5) Unleashed 6) Superstar 7) Making Magic Т.е. ако имаш да кажем Superstar, Hot Date и House Party, започваш ВИНАГИ от по-малкото число (2) House Party и във възходящ ред стигаш до най-голямото (6) Superstar, като не е проблем кои и колко Expansion Pack-а ще инсталираш. Може при инсталация на допълнителен Expansion Pack да ти поиска дисковете на вече инсталираните Expansion Pack-ове. За да инсталираш Expansion Pack се нуждаеш от ОРИГИНАЛА на Sims.exe, инсталиран от играта или последния инсталиран експаншън, така че ПРАВИ резарвно копие на всеки инсталиран Sims.exe някъде (не на краковете). P.S. Ако на някой му трябват серийните номера, да драсне един email. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Za koi Sims e pa4a Vacantion i ako moje seriiniq nomer na tozipa4! Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Za koi Sims e pa4a Vacantion i ako moje seriiniq nomer na tozipa4! <{POST_SNAPBACK}> Моля ? Ако правилно съм разбрал - играта е за The sims 1, а серийния номер можеш да си го намериш в трудния за познаване файл "sims vacation cdkey.txt" в папката на играта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Sled kato me vkara v instalaciqta me pita ot koe CD da zaredi igrata nqkoi znae li kak se ka4va ot tuk natatuk. Za6toto tova koeto e ka4eno ne e ISO a rar fail okolu 500 mb <{POST_SNAPBACK}> i aZ SAM se spre4kval s tozi problem .... trea nai napred da instalira6 ''THE SIMS'' parvata 4ast .... sled tova puska6 instalaciqta na Vacation ... ta nali poso4va6 next i po edno vreme 6te stgine do edno mqsto kadeto 6te ti iska otnovo ''The Sims'' parvata 4ast za da copira ne6to ... sled kato go kopira 6te ti poiska Vacation ... ta nai nakraq q Crack-va6 i igrae6 ako ne6to ne si me razbral mi kaji za da ti go obqsnq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.