svdiablo Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Продавма следните телефони: 1. 3GS iPhone 16GB - черен, внос от Англия. Телефона е нов отключен (ultrasn0w) и работи с всики оператори. Софт версията е 3.1.2 къстъм. Цена: 980лв 2. 3GS iPhone 16GB - бял, внос от САЩ. Телефона е нов отключен (ultrasn0w) и работи с всики оператори. Софт версията е 3.1.2 къстъм. Цена: 980лв 2. 3GS iPhone 16GB - бял, внос от САЩ. Телефона е ползван около месец отключен (ultrasn0w) и работи с всики оператори. Софт версията е 3.1.2 къстъм. Цена: 950лв гр.Пловдив 0889 71 61 95 За страната пращам с ЕКОНТ и опция "отвори преди да платиш" Link to comment Share on other sites More sharing options...
svdiablo Posted October 31, 2009 Author Share Posted October 31, 2009 нови цени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toncho_b4 Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 нови цени. Здравей, не че се опитвам да подбия цените, ама забелязал ли си, че в Обединеното Кралство този телефон се предлага безплатно с договор? А твоите цени са по-високи дори от тези в Глобул. Всъщност наистина имам интерес към някой от тях, но пък хилядарка не давам за какъвто и да било телефон ако ще и от злато да му е корпуса ... Предложи разумна цена за някой от телефоните , като включвайки пипането по софтуера според мен трябва да намалиш значително цената(така или иначе е останал без гаранция за хардуера), пиши на ЛС ако смяташ че можем да се договорим... Link to comment Share on other sites More sharing options...
svdiablo Posted January 8, 2010 Author Share Posted January 8, 2010 Здравей, не че се опитвам да подбия цените, ама забелязал ли си, че в Обединеното Кралство този телефон се предлага безплатно с договор? А твоите цени са по-високи дори от тези в Глобул.Всъщност наистина имам интерес към някой от тях, но пък хилядарка не давам за какъвто и да било телефон ако ще и от злато да му е корпуса ... Предложи разумна цена за някой от телефоните , като включвайки пипането по софтуера според мен трябва да намалиш значително цената(така или иначе е останал без гаранция за хардуера), пиши на ЛС ако смяташ че можем да се договорим... Тази тема съм забравил да я затворя. Отдавна са продадени. В момента имам само на Глобул запечатани с 2 години гаранция. А тези в кралството са с 2 години договор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.