naik_iv Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 здравейте имам следния проблем . наложи ми се да преинсталирам лаптоп на които на корпуса пише hp pavilion dv 2000 но на дуното под лаптопа има стикер pavilion dv 2700 затоваго проверих с Еверест и ми показа че наистина е dv2700. Инсталирах му виста ултимате 32 бита от замунда. Активирах я и качих всички драйвери. Проблема е следния: Има звук но кагото искам да извадя звук от слушалки или от колонки просто не става. Проверих контрол панела и там на звук ми показва че има слушалки когато ги вклуча. давам тест звук и работят . но когато пусна музика и искам да слушам със слушалки не става. пробвах различни видове слушалки и отново не става ? някои има ли идеи какво да направя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thebeast Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 здравейте имам следния проблем . наложи ми се да преинсталирам лаптоп на които на корпуса пише hp pavilion dv 2000 но на дуното под лаптопа има стикер pavilion dv 2700 затоваго проверих с Еверест и ми показа че наистина е dv2700. Инсталирах му виста ултимате 32 бита от замунда. Активирах я и качих всички драйвери. Проблема е следния: Има звук но кагото искам да извадя звук от слушалки или от колонки просто не става. Проверих контрол панела и там на звук ми показва че има слушалки когато ги вклуча. давам тест звук и работят . но когато пусна музика и искам да слушам със слушалки не става. пробвах различни видове слушалки и отново не става ? някои има ли идеи какво да направя? Добре тоя лаптоп няма ли оригинални драйвери за виста?Би трябвало с тях да няма проблеми.Иначе са много капризни лаптопите откъм драйвери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.