viktor4o19 Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 Здравейте, вчера си купих рутер tp link tl-wr340g. Настроих го и интернета тръгна без проблем. Рутерът е свързан с прав кабел към настолен компютър. Днес обаче два пъти интернетът ми прекъсна,като забелязах отпред на рутера,че лампичката с надпис SYS не светеше.Всичко друго си беше ок.След разкачване на кабелите и изключване на рутера от захранването и в двата случая нета тръгна.Въпросите ми са няколко: 1.Дали това изключване на бутона SYS е от грешки на рутера и още днес да ходя да го връщам ? 2.Възможно ли е проблем да ми прави и интернет доставчика ? (в случая това е Гигабит) 3.Ако му сложа нов фирмуер дали ми отпада гаранцията ? И разбира се,ако е имал някой подобен на моя проблем и е успял да се справи се надявам да помага Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 Пробвай с нов firmware, но официален , така няма да ти отпадне гаранцията. Ако сложиш custоm някакъв отпада. Link to comment Share on other sites More sharing options...
multisync Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 Колега,купих си същият рутер преди около година.Тогава бях на един друг доставчик и нямаше никав проблем до като не се прехвърлих преди 1 месец на Евроком и от тогава всеки ден ми се налага поне на един път да му дърпам захранването да се ресне и се оправя.Един приятел го заведах да си купи същия сложи си го (той е на Евроком) и заспа никав дерт нямаше.Чудя се дали да си купя някав по-скъп и дали ще ми се реши проблема?Та мисалта ми беше че и аз имам сащият проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 Горе долу година съм ползвал въпросния рутър с ЕкЛан(ГГбит) и не съм имал никакви проблеми със прекъсвания и тем подобни. Това беше до преди около месец, месец и половина когато започнаха да обединяват мрежите на ЕК И Кейбълтел предполагам. Рутъра се разкачаше по 10 пъти на ден минимум. Няма интернет докато не въведа статични настройки, по някое време както си седя и увисва рутъра, айде пак на стандартните динамични настройки за Ип-то. Тези хватки се повтаряха по около 10 пъти на ден. Разбира се от съпорта казват, че вината не е при тях. Това вече беше върха на сладоледа и отидох и прекратих всякакви взаимоотношения с тоя телеком. Стария ми рутер продължава да си работи перфектно при друг доставчик(подарих го на една приятелка) и до колкото знам проблеми с него не е имало никакви. Лампичката "sys" на рутъра не трябва да свети постоянно, а да мига. Link to comment Share on other sites More sharing options...
multisync Posted June 11, 2010 Share Posted June 11, 2010 Вчера свалих последният firmwar от саита на ТП-Линк и за сега да чукна на дарво не съм ресвал рутера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.