stapos Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 Търся мнения за добър сервиз на японски автомобили. Конкретно говоря за Мазда, но предполагам има хора които се занимават с японски като цяло. Компютърна диагностика и елкон, ходова част и др..... общо взето цялостен преглед. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 Ако ще купуваш кола и искаш да и направиш преглед... не е ли най-доброто място оторизираният сервиз? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stapos Posted October 28, 2009 Author Share Posted October 28, 2009 Ако ще купуваш кола и искаш да и направиш преглед... не е ли най-доброто място оторизираният сервиз? Вече я купих колата. Търся си добър майстой в Пловдив, който наистина би се отнесъл сериозно към нещата. Не съм на зор, но искам да я прегледам цялостно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 Вече я купих колата. Търся си добър майстой в Пловдив, който наистина би се отнесъл сериозно към нещата. Не съм на зор, но искам да я прегледам цялостно. на брезовско шосе, бившето СБА, местния дилър на КИА и Мазда - доста го хвалят по форумите и за двете марки и почти винаги е зает сервиза. две RX-8 и една RX-7 съм виждал там да донагласят нещо по ходовата част, както и няколко CX-a, та щом хората с тия коли им се доверяват има някаква надежда. не говоря от собствен опит, тъй че може и да греша. не знам дали си преглеждал и фенския форум на марката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stapos Posted October 28, 2009 Author Share Posted October 28, 2009 В началото на месеца смятам да го посетя за да ми направят диагностика и ще дам отзиви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoop-dogg Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 червената и синята мазда се правят само и единствено там / rx-8 / и двамата са доволни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viking Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 червената и синята мазда се правят само и единствено там / rx-8 / и двамата са доволни. Тези двете и да искат другаде немогат да отидат!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoop-dogg Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Тези двете и да искат другаде немогат да отидат!?!?! шо ? те на са гаранционни отдавна ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 две RX-8 и една RX-7 На тези има ли някой тук да им прави двигателите? Чел съм из англииски форуми, че почти никой в Европа не можел да ги ремонтира (а се налага сериозен ремонт на всеки 100-200000) и ония си поръчват цели двигатели от Япония. Освен това съм гледал в мобилето няколко FC-та преправяни с 4 цилиндрови двигатели или се продават без двигател... Питам, щото в англииски сайтове излизат rx7-ци на приятни цени, някой и с хубав тунинг, но не знам могат ли да се поддържат тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoop-dogg Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 На тези има ли някой тук да им прави двигателите? Чел съм из англииски форуми, че почти никой в Европа не можел да ги ремонтира (а се налага сериозен ремонт на всеки 100-200000) и ония си поръчват цели двигатели от Япония. Освен това съм гледал в мобилето няколко FC-та преправяни с 4 цилиндрови двигатели или се продават без двигател...Питам, щото в англииски сайтове излизат rx7-ци на приятни цени, някой и с хубав тунинг, но не знам могат ли да се поддържат тук. ми..честно казано не знам понеже и двете са на малко километри още. На едната г/д скоро й смениха съединител цял комплект - два бона и 3 седмици чакахме доставката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.