Jump to content
BulForum.com

Torchlight

liquid

Recommended Posts

Very Hard, естествено.

Аз ще си оставя в наследство Bow-a и ще пробвам пак арчър ама по-балансиран, че тая моята сега беше само на damage.

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

~30

Левела в тая игра няма почти нищо общо с това колко си зъл, всичко опира до предмети и по-точно до това колко нахално си ги енчантнал. Уникалните дропове са смехотворни, сетовите предмети също не са някакво чудо. И 10 левела отгоре да бях, това нямаше да помогне много откъм скилове.

Общо взето, ето оплакванията ми в един пост на официалните форуми:

http://forums.runicgames.com/viewtopic.php?p=42551#p42551

Само аз ли играя магьосник и се разхождам с 10 същества армия? Само 11 ниво съм, но все пак.. Само обикалям да събирам предметите и пускам замразяващата магия за Splash Damage.

30 етаж = 30левел горе-долу. Има разлика, зависи как си построиш героя и какви предмети имаш. На 23то ниво имах проблеми като бях 20лвл, станах 24ти и ги изкъртих. Сега почти нямам проблеми, а предметите ми са горе-долу същите. Не знам, пробвай респек отварата и виж някой пример как да се слагат скиловете за другия ти герой.

Късно йе! Пенсионирах магьосника и си направих по един от всеки клас на Normal. Не искам клизми, искам да се забавлявам.

Вукс - и аз къртех с тумба миниони донякъде, после гадините започнаха да стават много и да минават покрай моите, после пък моите взеха да правят много малко dmg въпреки че бях набузил скиловете за +dmg, + HP и +speed а имах и предмети с такива бонуси... И после се стигна до момента, в който 3 гадини подминават минионите ти, ти почваш да кастваш нещо да ги спреш, но Ember lance-а ти който по принцип е ЯК, не успява да ги бутне, те идват, пръдват ти в лицето и ти умираш :D

Това е рисувано по истински бъг, всъщност. Някои хора се оплакват от това. :D

[Edit] Руник казват, че пача е на практика готов и във фаза на крайно тестване. Очаква се по някое време утре. [/Edit]

Добре де стигнах там до флор 34-35 ли беше където имаше един доста голям дракон и пускаше други дракони.Ако не се лъжа по това което четох горе това май е последния бос.Убих го както и да е и сега от града ми отключи в някакви пещери да влизам и пише- Shadow Vault..та някой има ли представа колко съм близко до последния бос? :)

Убил си последния бос. А тва Shadow Vault ?! Какво общо има?!

Еми незнам.До входа му който е в града имаше 2ма които ми дадоха някакви куестове и влезнах там.Дане би това да е безкрайната джунгла която ми се отключва след като убия последния бос?М/у другото Аз съм с Дестройъра и верно съм на Изи, но незнам какво толкова някои казваха, че последния Бос бил много труден.Аз заради Слаш Атака ли как беше там който взима мана на последния бос изпих повече колби с мана отколкото с кръв/лайф. ;)

ПС- И къде е тази опция Ретайър? :)

Еми незнам.До входа му който е в града имаше 2ма които ми дадоха някакви куестове и влезнах там.Дане би това да е безкрайната джунгла която ми се отключва след като убия последния бос?

Точно тя е.

М/у другото Аз съм с Дестройъра и верно съм на Изи, но незнам какво толкова някои казваха, че последния Бос бил много труден.

Като си на easy все едно играеш друга игра.

ПС- И къде е тази опция Ретайър? :)

До сандъка.

Куру, не знам к'во толкова мрънкаш. Истина е, че ако следваш сюжетната линия директно - играта в някой момент става ужасно трудна. В такъв момент се връщам един waypoint назад и го минавам наново. В момента дигам всичко на Ember Lance (май това беше подобния на лазерен лъч mana per second скил), а точките от fame ги вдигам на щита (забравих му името, абсорбира определено количество dmg). В момента се размотавам при гоблините, двайсе и някой левъл и не виждам чак такъв зор. Това става дума на hard, на very hard не изгарям от желание да се хвърлям.

Да, ама като дойдат едни дето чарджват и едни дето пускат poison, тогава ще видиш зора. Аз в един момент ги убивах преди да ги видя, само това ме спасяваше... Иначе от една магия умирах.

добре бе, ора.

при мацката с магическите екстрички има чудни скролчета с портали към изгубени подземия срещу скромната сума от 240 злато. и то даже са групирани за нива от 1 до 10, от 12 до 25 и от 20 до безкрайност или други - избираш си това в което ти е най-високо нивото и се пускаш.

кво ви трябва да се връщате и да циклите безкрайно едно и също, като можете да врътнете едно такова? като време е половин междууейпонтие, а като опит дигам по ниво - ниво и половина. и джаджи пуска доста там - и редки и уникатни и сетовски и всякакви.

не ви разбирам с тва ваше влечение да правите все едно и също.

Каква цака? Кажи ако си открил топлата вода, да докладваме на форума :D

С пача (днес) енчанта ще се промени драстично, цената ще се определя от поредния номер на енчанта на един и същ предмет. Освен това ще изписва какъв е процентния шанс да си затриеш всички енчанти.

Много елементарно всъщност.

Backup на папката runic games в Roaming.

Влизаш, енчантваш два пъти, ако ти хареса - ок, ако ли не - Alt+F4, слагаш пак старата папка, пак влизаш и т.н.

Е, хайде сега, ти какво искаш?! Няма да седна да пиша програма... :)

Ако искате - ползвайте го, ако ли не, няма да се обидя... ;)

а ако само я правиш папката read-only с алт-таб и да не разрешаваш на играта да сейвва, докато не ти хареса енчанта, няма ли да бачка?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...