AssassiN Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 И аз я превъртях. Нямах проблеми с последния, ама преди него имаше един Immune to ranged attacks ?! Жалко че няма мулти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Добре бе, хора, вие на каква трудност играете, че я въртите ей така за добър ден? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Аз съм на хард, на по-ниски не си правя труда да почвам, но нямам време да играя всеки ден. Дотук не се оплаквам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 за 4 часа играно време съм 19-ти лвл До сега не съм умрял а играя на Normal.Почнах един маг на Hard ама ме мързи да цикля вскички куестове пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 1, 2009 Author Share Posted November 1, 2009 Аз на Very Hard. Първият ми герой беше хардкор на същата трудност, но поради глупава грешка умря рано - 8лвл. Като имам проблеми на някое ниво се връщам 2-3 по-назад, правя така, че да съм 2-3лвл повече от самото ниво и се връщам и ги мачкам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Не знам, мисля че има някакъв много сериозен проблем с мащабирането на живота и силата на гадините нагоре в нивата. Стига се до момент, в който все едно играеш Diablo 2 на Nightmare, но си с предмети и скилове, които имаш на Normal... Link to comment Share on other sites More sharing options...
incessantforce Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Ето преди малко на Флор 26 какво изникна от едно сандъче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 Ако ме беше обхванала носталгия по Diablo серията, сигурно щеше яко да ме грабне. Но в тази игра няма нищо ново. Чакам Diablo3... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 Добре бе, хора, вие на каква трудност играете, че я въртите ей така за добър ден? Ами на Нормал я изиграх. Откъде да знам, че ще е толкова лесна. Сега излезе някакъв нов dungeon. ЩЕ го погледна и я почвам на хард. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 Но в тази игра няма нищо ново. Чакам Diablo3... Що говориш глупости бе Скорпус? Диабло 3 ще е някакъв гейзер на новости ли? Пак ще е същия циклеж, просто сме болни и пак ще го играем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 Абе поне от трейлърите изглежда да е интересен. А тази анимационна боза... еми точно за това като си избирах MMORPG от списъка отпадна WoW... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 Тове вече е въпрос на вкус. Аз намирам графичния дизайн и концепция на Торча за много свеж и приятен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 2, 2009 Author Share Posted November 2, 2009 Deejay, ти ли си този, който иска да прави карти по-нататък в Руник форумите? :д Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 Аз я махнах много ми затъпя към края.За другите рпг-та,в момента съм на вълна математика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 Честно казано и мен започва да ме дразни. Това да остържа 5-6 поредни нива от подземията и да не ми пусне един рядък или уникален предмет, който да мога да ползвам с моя клас, нещо... ми лъха на не хубаво. Но ще дойдат модовете и всичко ще се оправи! Аз и Обливиън не бих играл във формата, в която е излязъл от разработчика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 2, 2009 Author Share Posted November 2, 2009 Аз пък съм 29лвл и хич не ми е писнала, а дори не съм я врътнал още. Смятам да я мина с всички герои поне по веднъж. Ако това ви писва, опасявам се, че Д3 също ще вземе да ви писва след малко повечко време. Поне сингъла му, а когато и това има мулти - ще става още по-голяма пуцалка. edit: хаха, какви итеми се получават след енчантване и после retire-ване http://forums.runicgames.com/viewtopic.php...p;t=3672#p38925 http://forums.runicgames.com/viewtopic.php...p;t=3672#p38865 От къде взимат толкова пари? Аз като енчантвам и на 5-6-7 енчанта макс ми го забива и маха всичко, а от тях имам и 2-3 опита, в които нищо не става. Ужасен късмет просто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Исками пач! Исками пач! liquid, да те питам, като си пенсионираш героя, наследника му: а) задължително от същия клас ли е и б) на същата трудност ли трябва да си? Имам един магьосник, който е към превъртане на Hard. Не ми е приятно играта да е толкова зорна, след това искам на Normal с танка, но не знам дали ако пенсионирам магьосника ще мога да му направя наследник fighter на Normal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 3, 2009 Author Share Posted November 3, 2009 Не трябва да е същия клас, но не знам за трудността. едит: според ФАК-а май може и на друга трудност. 122) What is retirement? Retiring deletes your current character, but passes down an item to a brand new character. The item has its equipment requirements reduced and its stats enhanced. You start from Level 1. (Although, since you've beaten the game once, the Endless Dungeon is unlocked.) Note: Your descendant does NOT have to be the same class as the retiring character. You can retire a Destroyer and choose Alchemist or Vanquisher, or whatever. 126) Is there a Nightmare or Hell mode in this game like D2? No. After you beat the story, you can either go to the endless dungeon, or retire and play a new character on a different difficulty level. http://forums.runicgames.com/viewtopic.php...retiring#p28749 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Абе снощи разцъках малко. Не е толкова зле, колкото я изкарах пъровначално. Имам 13-ти lvl маг и е забавен геймплея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Не, това не се трае... Магьосник на lvl 26, на последните 5 нива от основната история съм, влизам, едно женско не-уникално изпърдява 5 poison bolta, ЕДИН от тях ме удря и аз умирам. Hard ли? Не, мерси! [Edit] liquid, мерси, може да се напъна да довърша с тоя магьосник въпреки че вече ми се драйфа и после си пускам герой на Normal. [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Тея същите женски ми бутаха Арчърката на Нормал.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 хахахахаха,кмсдхаххахуйасдф Последния бос ? На hard ? Защо? Какъв е смисъла? Просто тичах през последните 5 нива, умрях поне 100 пъти... защото просто няма смисъл да се опитвам да ги трепя... Стигнах до боса, който убива магьосника с 1 точен удар облизо, пуска по 10-12 дракона около себе си и има грубо 1 000 000 HP. Да, милион... С магьосника удрям за около 2000. С 20-ина магии х 2к свалям една чертичка от живота на боса, ама от най-малките чертички, 1 пиксел все едно... Това е доста глупаво, да ме прощават Runic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
incessantforce Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Хмм въпреки, че съм на Изи като го изкарвате толкова трудно, а на мен малко ми остава май днес ще я превъртам и ще почвам на Вери Хард. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Хаха, успех и приятно прекарване на VH Link to comment Share on other sites More sharing options...
incessantforce Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Хаха, успех и приятно прекарване на VH VH..?Аз ли бавно стоплям или ..кво имаше напредвид? хаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.