Pharel Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Имам MSI GX-700 и от бая време имам мн странен проблем: След всеки 30-40 секунди игра при примерно 40-50 ФПС ,фпс-то пада до 5-6 за по 5-10 секунди и после пак се оправя.Смених бая драйвери за ВГА-то,купих подложка,която да повдига лаптопа (за да не се нагрява) но пак същия проблем.Някакви идеи?Предложения? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thebeast Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Имам MSI GX-700 и от бая време имам мн странен проблем: След всеки 30-40 секунди игра при примерно 40-50 ФПС ,фпс-то пада до 5-6 за по 5-10 секунди и после пак се оправя.Смених бая драйвери за ВГА-то,купих подложка,която да повдига лаптопа (за да не се нагрява) но пак същия проблем.Някакви идеи?Предложения? Ами ако е някоя нова тежка игра може да му идва в повече на видеото.Пробвал ли си да преинсталираш?Кажи му параметрите на тоя лаптоп че не ми се търси сега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Да не прегрява видеото? Като за начало отвори го, почисти ако е нужно охлажданията и смени пастата. Май е с 8600GT, виж ако показва температура пусни си еверест или нещо такова и като почне да влачи погледни градусите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Определено прегрява видеото, виж му температурите в интервала с ниско FPS. Но странното е че се оправя след 10 сек... едва ли успява да се охлади за толкова време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clio Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 имам следния проблем с лаптопа буквите на клавиатурата "u ; i ; o ; p ; j ; k ; l ; n; m" ми се показват, Като числата от 1 до 9. Къде може да е проблема в уиндоуса или нещо от лаптопа. Извинявам ce, че пиша в тая тема.... bakara - много ти благодаря, това беше проблема Fn+NumLk и се оправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 имам следния проблем с лаптопа буквите на клавиатурата "u ; i ; o ; p ; j ; k ; l ; n; m" ми се показват, Като числата от 1 до 9. Къде може да е проблема в уиндоуса или нещо от лаптопа. Извинявам ce, че пиша в тая тема.... Най вероятно ти е натиснат Fn бутона, или ти е включен NumLk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.