lwl Posted May 14, 2004 Share Posted May 14, 2004 Как да си инстална най-новата версия на gnome на slack 9.1 и suse 9.0 ? На сусе-то имам стар gnome, незнам точно коя версия? От къде да дръпна най-новата версия на gnome и как да си я инстална ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted May 14, 2004 Share Posted May 14, 2004 GNOME 2.6 - това е последният GNOME, ама за инстал не знам ТУК се споменава нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gamehack Posted May 15, 2004 Share Posted May 15, 2004 Значи,реално как стоят нещата - от тези двете дистро трябва да изчакаш когато илезне следващата рилийз и да са включени.При Слак можеш да ползваш Dropline GNOME,който си идма с инсталатор самия ГНОМ и няма никакви проблеми.Ако желаеш винаги да си ъпдейт,избери друга дистрибуция като Gentoo,Debian,Arch Link to comment Share on other sites More sharing options...
lwl Posted May 15, 2004 Author Share Posted May 15, 2004 благодаря ти много gamehack. Сега пуснах скрипта да инсталва файловете, ще видя какво ще стане в крайна сметка и ако имам някви проблеми ще се обадя. Дано всичко тръгне като по вода. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.