gkt Posted February 26, 2003 Share Posted February 26, 2003 Hi imam nujda ot malko pomo6. Instalirah igrata ok. Oba4e niamam mozika i govor v neq, a efektite ot strelbite se 4uvat. Tova e samo na tazi igra pri vsi4ki drugi e ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkt Posted February 27, 2003 Author Share Posted February 27, 2003 Otkrih kakuv e problema ako polzvate NimoCodec - mahnete go !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 28, 2003 Share Posted February 28, 2003 i az imam takuv problem... ama zakvo da e ot Nimo-to... nqma li drug na4in? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Аз пък искам да попитам кога свършва играта, щото вече 10 левела качих без да ми се е обадила Джуни или някой от главните герои от играта. Възможно ли е да съм я превъртял просто сега да се шлая наляво надясно из космоса? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Аз пък искам да попитам кога свършва играта, щото вече 10 левела качих без да ми се е обадила Джуни или някой от главните герои от играта. Възможно ли е да съм я превъртял просто сега да се шлая наляво надясно из космоса? <{POST_SNAPBACK}> Превърта се след като, разбиеш 4 реактора, после влизаш в една дупка и намираш един град. В него са ония където са като прозрачни, забравих им имента. Там има 4 пирамиди или нещо такова, те се разбиват и играта се привърта. Тва е. Играта е невероятна. После просто си обикаляш и сменяш кораби. Има уникални оръжия и скрити галактики от където да си набавиш оръжията. Намери си реедмито в DLH.com . Дано съм ти помогнал по някакъв начин. Аз е превъртях миналата година тая игра, много ме кефи Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Ахам мерси брато значи съм я превъртял. А за да не отварям нова тема айде някой да ми каже някоя подобна игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Определено е класика ,и след като разбиеш реактора на номадите се шляеш навсякаде,ама от един момент нататак ставш толкова силен ,че просто вече не ти е интересно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Ахам мерси брато значи съм я превъртял. А за да не отварям нова тема айде някой да ми каже някоя подобна игра <{POST_SNAPBACK}> X2, Starlancer, Privateer, ... други май не се сещам, но тези ти стигат за сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 а Privateer i Starlancer откъде да си ги сваля намерих само Х2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Превърта се след като, разбиеш 4 реактора, после влизаш в една дупка и намираш един град. В него са ония където са като прозрачни, забравих им имента. Там има 4 пирамиди или нещо такова, те се разбиват и играта се привърта. Тва е. Играта е невероятна. После просто си обикаляш и сменяш кораби. Има уникални оръжия и скрити галактики от където да си набавиш оръжията. Намери си реедмито в DLH.com . Дано съм ти помогнал по някакъв начин. Аз е превъртях миналата година тая игра, много ме кефи аз също се бях зарибил да я играя, но се изнервих като не ми пускаше звука както трябва, а на едно място просто нямаше как да го мина. някаква планета, до която бяха строени 4-5 огромни кораба и говореха нещо.. имаше филмче, но аз даже не чух какво казват и нищо не можех да правя и я изтрих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 а Privateer i Starlancer откъде да си ги сваля намерих само Х2 <{POST_SNAPBACK}> Ми ненам, аз ги имам оригинални Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 В readme на играта пише как да се оправи проблема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r.s.m.f. Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Определено е класика ,и след като разбиеш реактора на номадите се шляеш навсякаде,ама от един момент нататак ставш толкова силен ,че просто вече не ти е интересно <{POST_SNAPBACK}> svali si modove ot lancersreactor.com,i togava pak kaji ,4e e sku4na.Igrata stava savsem razli4na. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 В readme на играта пише как да се оправи проблема. пише.. ама не става. аз знам, че пише. 2 пъти съм го пробвал. 1 път като излезе играта и 1 път преди около 5-6 месеца. всичките аудио кодеци се прецакват тотално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 Ами аз го имах същия проблем и така го оправих. След като махнах всички нимота и подобни кодек пакове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.