Jump to content
BulForum.com

Freelancer

gkt

Recommended Posts

• 2 years later...

Аз пък искам да попитам кога свършва играта, щото вече 10 левела качих без да ми се е обадила Джуни или някой от главните герои от играта. Възможно ли е да съм я превъртял просто сега да се шлая наляво надясно из космоса?

Аз пък искам да попитам кога свършва играта, щото вече 10 левела качих без да ми се е обадила Джуни или някой от главните герои от играта. Възможно ли е да съм я превъртял просто сега да се шлая наляво надясно из космоса?

Превърта се след като, разбиеш 4 реактора, после влизаш в една дупка и намираш един град. В него са ония където са като прозрачни, забравих им имента. Там има 4 пирамиди или нещо такова, те се разбиват и играта се привърта. Тва е. Играта е невероятна. После просто си обикаляш и сменяш кораби. Има уникални оръжия и скрити галактики от където да си набавиш оръжията. Намери си реедмито в DLH.com . Дано съм ти помогнал по някакъв начин. Аз е превъртях миналата година тая игра, много ме кефи :punk

Ахам мерси брато значи съм я превъртял. А за да не отварям нова тема айде някой да ми каже някоя подобна игра

Определено е класика ,и след като разбиеш реактора на номадите се шляеш навсякаде,ама от един момент нататак ставш толкова силен ,че просто вече не ти е интересно :D

Ахам мерси брато значи съм я превъртял. А за да не отварям нова тема айде някой да ми каже някоя подобна игра

X2, Starlancer, Privateer, ... други май не се сещам, но тези ти стигат за сега :)

Превърта се след като, разбиеш 4 реактора, после влизаш в една дупка и намираш един град. В него са ония където са като прозрачни, забравих им имента. Там има 4 пирамиди или нещо такова, те се разбиват и играта се привърта. Тва е. Играта е невероятна. После просто си обикаляш и сменяш кораби. Има уникални оръжия и скрити галактики от където да си набавиш оръжията. Намери си реедмито в DLH.com . Дано съм ти помогнал по някакъв начин. Аз е превъртях миналата година тая игра, много ме кефи  :punk

аз също се бях зарибил да я играя, но се изнервих като не ми пускаше звука както трябва, а на едно място просто нямаше как да го мина. някаква планета, до която бяха строени 4-5 огромни кораба и говореха нещо.. имаше филмче, но аз даже не чух какво казват и нищо не можех да правя и я изтрих.

Определено е класика ,и след като разбиеш реактора на номадите се шляеш навсякаде,ама от един момент нататак ставш толкова силен ,че просто вече не ти е интересно :D

svali si modove ot lancersreactor.com,i togava pak kaji ,4e e sku4na.Igrata stava savsem razli4na.

В readme на играта пише как да се оправи проблема.

пише.. ама не става. аз знам, че пише. 2 пъти съм го пробвал. 1 път като излезе играта и 1 път преди около 5-6 месеца. всичките аудио кодеци се прецакват тотално.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...