Jump to content
BulForum.com

Купувам книги

Recommended Posts

Хайде бе хора нямате ли книги,които да не ви трябват ?

Мога да ви отърва от всякакво фентъзи,научна фантастика и други "непотребни" книжки.Също търся първата част на Бойно Поле Земя от Л. Рон Хабърд(От старото издание, където е на три части) За цените ще се разберем.

Търсиш ги на старо или ти е трудно да ги откриеш ?

ако е вторто ще се опитам да ти помогна :)

Ами третата и четвъртата част на Тъмната кула и първата на Бойно поле земя ми е трудно да ги открия, Талисманът го търся на старо (ама по-запазенка, парцали не ми трябват).

:) Тя не е добра, ами направо е разцепваща :D Около 600 страници е и когато я четох за първи път я изядох с кориците за 3 дни. :P . Просто е невероятна. Аз съм фен на Стивън Кинг и ако искаш мога да ти препоръчам няколко книжки, които за съжаление съм взимал от библиотека и не мога да ти дам (или продам) :(

• 3 months later...

Хайде бе хора нямате ли книги,които да не ви трябват ?

Мога да ви отърва от всякакво фентъзи,научна фантастика и други непотребни книжки :) :) :)

@Darkman: Прочетох го Талисманът, много добра книга, страшно много ми хареса.Сега си купих Черния дом, надявам се също да е добра.

Много ми се иска да си направя колекцийка от всичко на Кинг, което изобщо е издавано в БГ.

хммм ... аз имам доста книги .. и си мисля да се отърва от тях .. фантастика главно .. ще ти пратя едно списъче утре. книгите са запазени кажи някакви ориентировъчни цени ???

едит: Тъмната Кула съм я виждал в Варна в една книжарница ... всички части, не беше много евтина до колкото помня

едит2: това имам на Стивън Кинг

1. Кери - "Плеяда 7" - 205 стр. - отлично състояние

2. Гробище за домашни любимци - "Плеяда 7" - 490 стр. - отлично състояние

3. Сейлъмс Лот - "Плеяда 7" - 492 стр. - разкъсана

4. То (двете части) - "Плеяда 7" - много страници - отлично състояние

5. Мъртва Зона - "Абагар" - 367 стр. - отлично състояние

6. Пътна Мрежа - "Бард" - 334 стр. - отлично състояние ....

утре ще ти направя по пълен списък хайде.

Супер,ще чакам.

А Кулата до февруари догодина ще излезе цялата, така че ще си я купя нова.Всеки,който съм склонил да ми я продаде ми иска някакви космически суми, ценна им е на хората.

Вече си купих първата, втората ,третата и петата, до средата на септември ще излезе четвъртата, догодина февруари-март шестата и седмата :)

Идеята на първия пост беше, че немогат да се намерят всичките на куп, но ще чакам,няма как.

Примерно Сейлъмс лот много го искам, но искам и да е запазенка.Останалите от изброените ги имам.Ако имаш и от други автори пиши ги и тях в списъчето, може да ми хареса нещо :)

За цените зависи от състоянието, но не мога да ти предложа толкова, колкото ти си дал, когато си ги купувал нови.

Аз търся да купя "Цар Плъх", че забравиха да ми я върнат.

-------------

Въпреки, че е в нарушение на правилата на форума, така зададената тема би могла да се ползва от всички. Ако модераторите решат, че може. Ок. Ако не - затрийте ми мнението (без warn ;) )

:) Тя не е добра, ами направо е разцепваща :D  Около 600 страници е и когато я четох за първи път я изядох с кориците за 3 дни. :P . Просто е невероятна. Аз съм фен на Стивън Кинг и ако искаш мога да ти препоръчам няколко книжки, които за съжаление съм взимал от библиотека и не мога да ти дам (или продам)  :(

Ei ti si mi spasenieto.posledno vreme gledax 2-3 filma po knigi na stivan

king i mnogo se zaribix.shte ti bada mnogo blagodaren ako mi kajesh niakvi negovi knigi.

Ei ti si mi spasenieto.posledno vreme gledax 2-3 filma po knigi na stivan

king i mnogo se zaribix.shte ti bada mnogo blagodaren ako mi kajesh niakvi negovi knigi.

Тъмната кула

Черният дом

Талисманът

Мизъри - тази ми е любимата, просто е невероятна

особени сезони

То

Кристин

Проклятието

Тъмната половина

Томичукалата

Поредицата за тъмната кула - фентъзи

Всичко е съдбовно - мистерии

Кери

Куджо

Мъртва зона

Капан за сънища

Подпалвачката

Четири след полунощ

Буик 8

Гробище за домашни любимци

Играта на Джералд - тази е тъпичка

Зеления път

Пътна мрежа

Дългата разходка

Ярост

Бягащия човек

Сейлъмс лот

Също мога да ти препоръчам Диин Кунц и Питър Строб, ако искаш мога да ти кажа и някои техни добри заглавия. "Страх" на Л.Рон Хабърд не е лоша, четох я на скоро, и така на татък :)

ПС

Ако не си гледал Червената роза, направи го :)

Въпреки, че е в нарушение на правилата на форума, така зададената тема би могла да се ползва от всички. Ако модераторите решат, че може. Ок. Ако не - затрийте ми мнението (без warn ;) )

Аз лично нямам нищо против, ще си заформим една борсичка тук :)

Някой има ли нещо на Clive Barker че от отдажна си търся нещо негово.

EDIT: А за Кинг намерете си Четири след полунощ - 2 тома са и има 4 разказа вътре (Таен прозореЖ,Таина градина; Ланголиерите; Библиотечния полицай и Слънчевото куче).Също Окото на дракона е доста яка фентази приказка.Те ми са едни от любимите заедно със Сеилъмс лот.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...