Jump to content
BulForum.com

Продавам няколко чифта оригинални футболни бутонки Nike!

Recommended Posts

Продавам няколко чифта оригинални футболни бутонки Nike, цени от 75 до 95 лв.:

Nike Pace Vapor SG, чисто нови, в кутия. Размер 43, дължина на стелката 28 см. Подходящи са за мека естествена тревна настилка, висококачествена синтетика - 85 лв.

4915741.jpg

Nike Tiempo FG- чисто нови, в кутия, естествена кожа. Част от колекцията на Роналдиньо N10. Размер 46, дължина на стелката 30 см. Подходящи са както за изкуствена, така и за естествена тревна настилка, естествена кожа - 95 лв.

4915720.jpg

Nike Pace Vapor HG, чисто нови, в кутия. Размер 42, дължина на стелката 26.5 см. Подходящи са както за изкуствена, така и за естествена тревна настилка, висококачествена синтетика - 85 лв.

4915738.jpg

Nike Zoom Air, естествена кожа. Подходящи са за мека тревна настилка. Комплектът включва и ключ за затягане/ развиване на бутоните. Налични рамери: Размер 42.5, дължина на стелката 27 см, и размер 43, дължина на стелката 27.5 см - 85 лв.

4942503.jpg

Nike Air Zoom 90. Размер 43, дължина на стелката 28 см., висококачествена синтетика. Подходящи са както за естествена, така и за изкуствена тревна настилка - 75 лв.

4942504.jpg

Аз съм от Варна, за всички останали градове, мога да ги пратя за Ваша сметка с куриер и наложен платеж.

Ако имате допълнителни въпроси, моля не се колебайте да ми пишете на ЛС или на nedko_23@abv.bg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...