NACles Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 Ей тва http://olimp.sklep.pl/produkt/54604,palit-...-e-hdmi-dvi-box е Видеото на него му искам 55 лв. работи си безпроблемно дори и в момента Телефона е NOKIA N73 Music Edition доста запазена карта 512mb за нея няма хендсфри, дата кабел и гаранция 105 лв телефон 0883363493 скайп nacles_ но само вечер Само за Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
NACles Posted October 23, 2009 Author Share Posted October 23, 2009 Картата за сега е запазена телефона остава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agile Posted October 30, 2009 Share Posted October 30, 2009 Продадена ли е картата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NACles Posted November 1, 2009 Author Share Posted November 1, 2009 Картата е продадена телефона 105 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
enigma Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Картата е продадена телефона 105 лв не разбрах NOKIA N73 ME има ли гаранция или няма. ако може и някакви снимки на телефона какъв цвят е и дали е надраскан. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobis Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Пусни реални снимки.Батерията колко държи? Имам интерес Link to comment Share on other sites More sharing options...
NACles Posted November 2, 2009 Author Share Posted November 2, 2009 NOKIA N73 ME е само черен цвят има 512 мб карта памет, няма дата кабел, няма слушалки, няма и гаранция, има зарядно не е надраскан батерията кара 4 5 дена на 195 часа е ползван е като втори телефон и за това го продавам не ми трябват два телефона по джобовете бартери не ме интересуват, а пари. Леко са изтъркани страничните копчета и предните никилирани, няма проблеми са джойстика с камерата или с нещо друго, абе много си е запазен. Софтуера е сменен преди около месец. Сномки по скайпа тука не знам как се качват Link to comment Share on other sites More sharing options...
enigma Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 Софтуера е сменен преди около месец. преди смяната на софтуера беше ли с БГ меню или тогава е нямал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NACles Posted November 2, 2009 Author Share Posted November 2, 2009 ами никога не е имал...май Link to comment Share on other sites More sharing options...
NACles Posted November 4, 2009 Author Share Posted November 4, 2009 И двете са продадени. Моля затворете темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.