cherveniq-biker Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Търся флопи за LPT паралелен порт-работещо.Предлагаите оферти. Ориентировъчна цена 20лв-заради правилата на форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Търся флопи за паралелен порт-работещо.Предлагаите оферти.Ориентировъчна цена 20лв-заради правилата на форума Колега , за домашен комп или за лаптоп? Имам на паралелен порт за HP но се оказа , че на моя комп неще да върви. Не ми се е налагало да пробвам другаде. Ако те интересува обади се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherveniq-biker Posted October 20, 2009 Author Share Posted October 20, 2009 Колега , за домашен комп или за лаптоп? Имам на паралелен порт за HP но се оказа , че на моя комп неще да върви. Не ми се е налагало да пробвам другаде. Ако те интересува обади се. Трябва ми флопи за една машина която има само LPT parallel port за връзка с въпросното флопи.Извинявам се но не съм се оточнилза порта в темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.