DjCyPeRx Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Сложих си Windows 7 64bit. Дъното е Asus M2N-SLI съответно има проблем със звуковата карта, но от Виста някак си ги натъкмих драйверите и сега уж работи. Дразни ме това че имам в Device managera неинсталирани неща и немога да разбера какви са те след като всичко работи.... Другия пробел е със Sata drivers. Така преди време тая иконка ме дразнеше и и знаех че за да да я махна от таскбара, се слагаше в регистрите нов DWORD в определена папка в , която тук в уиндоус 7 не я намирам и незнам къде да го сложа. И накрая за десерт ако препоръчате някаква сносна антивирусна, тъй като на 64 битовата седмица не ми работи любимия стар касперски, а новите версии са отрват с тия keys.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Потърси в тази тема: http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=73951 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjCyPeRx Posted October 20, 2009 Author Share Posted October 20, 2009 Потърси в тази тема: http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=73951 Търсих и не намерих нищо което да е дори малко по точно...затова пуснах нова тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Echelon Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Търсих и не намерих нищо което да е дори малко по точно...затова пуснах нова тема Всекиа ако почне да пуска нова тема за да попита нещо за ТОЧНО неговия проблем дали няма да имаме 2-3000 теми за 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjCyPeRx Posted October 20, 2009 Author Share Posted October 20, 2009 Вярно е, грешката е моя че не я пуснах там, не се съобразих явно. Нека да я изтрият, ще я ппусна където и е мястото! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Най-вероятно TV тунер имаш. Поне на моя показва такива устройства, когато не са инсталирани драйвъри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjCyPeRx Posted October 20, 2009 Author Share Posted October 20, 2009 Олеле малеле....няма да споменавам къв идиот съм...той стои тоя тунер от 200 години и бях го забравил....моля темата за триене Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.