Jump to content
BulForum.com

Продавам дъно и процесор

Recommended Posts

Значи нещата се продават само комплект поради смяна на платформата ,като дъното е на 10 месеца ,а процесора е Бокс,като нещата се продават с окомплектовката както е в магазина(кутии,книжки,кабели,планка за дъното+ гаранциите на двете неща).Нещата не са мъчени на клок така че не мога да кажа колко издържат и какво може дъното,но всичко си работи без проблем.Предложението е валидно за Пловдив защото не ми се занимава с куриери.

Цена на двете заедно е 200лв

За контакти на ЛС или skype: downlow_78(но само вечер след 9.00)

p.p.Инфо за дъното : http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Mode...8M&s=AM2%2b

Значи нещата се продават само комплект поради смяна на платформата ,като дъното е на 10 месеца ,а процесора е Бокс

Дъното е с гаранция към Мост,а процесора към ЕРА.

Не знам какъв беше проблема да кажеш и колко е гаранцията.За дъното разбрахме,че е на 10месеца и в най добрият случай е с 24м,но на Мост(Пловдив) аз нямам доверие(като нищо може да е 12м.)

Процесора вероятно трябва да е 36м,но никъде не си опоменал кога е купен.

За съжаление баба Ванга умря и не мога да гадая,не вярвам и другите да могат.

Съжалявам за ОФФ-а,но това си е чиста опция за постоянни въпроси и ЪП.

Имам интерес към нещата на 70% от цената на нови.

Според много ценови листи е 240лв(133+107) и предложението ми е 170лв ако дъното е с 24м.гаранция

Дъно MB Asrock 780GXE/128M/AMD 780G - закупено на 12.01.2009г- Гаранция 24 месеца

Крайната цена на дъното е 100лв ако те устройва ОК,ако не здраве да е.За процесора нищо не пиша защото няма да го подаря за 70 лв предвид на това че е купен за 130лв преди 2 месеца,който иска нека си купи за 107лв.Поради тази причина се сваля от продажба.По въпроса с МОСТ пък мога да кажа че аз съм най-доволен от тяхна гаранция,но всеки си има право на мнение.

Нека темата бъде затворена и пратена в коша защото явно аз не мога да пускам теми и подвеждам хората.Приятна вечер .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...