krasho Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Значи нещата се продават само комплект поради смяна на платформата ,като дъното е на 10 месеца ,а процесора е Бокс,като нещата се продават с окомплектовката както е в магазина(кутии,книжки,кабели,планка за дъното+ гаранциите на двете неща).Нещата не са мъчени на клок така че не мога да кажа колко издържат и какво може дъното,но всичко си работи без проблем.Предложението е валидно за Пловдив защото не ми се занимава с куриери. Цена на двете заедно е 200лв За контакти на ЛС или skype: downlow_78(но само вечер след 9.00) p.p.Инфо за дъното : http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Mode...8M&s=AM2%2b Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Привет, гаранция към коя фирма имат, ако имат де? Имам интерес да ги купя. Поздрави, Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasho Posted October 19, 2009 Author Share Posted October 19, 2009 Дъното е с гаранция към Мост,а процесора към ЕРА. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasho Posted October 21, 2009 Author Share Posted October 21, 2009 Възможно е да се разделят нещата,но само ако се намери купувач за дъното първо,за цена ще се разберем при сериозен интерес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 Значи нещата се продават само комплект поради смяна на платформата ,като дъното е на 10 месеца ,а процесора е Бокс Дъното е с гаранция към Мост,а процесора към ЕРА. Не знам какъв беше проблема да кажеш и колко е гаранцията.За дъното разбрахме,че е на 10месеца и в най добрият случай е с 24м,но на Мост(Пловдив) аз нямам доверие(като нищо може да е 12м.) Процесора вероятно трябва да е 36м,но никъде не си опоменал кога е купен. За съжаление баба Ванга умря и не мога да гадая,не вярвам и другите да могат. Съжалявам за ОФФ-а,но това си е чиста опция за постоянни въпроси и ЪП. Имам интерес към нещата на 70% от цената на нови. Според много ценови листи е 240лв(133+107) и предложението ми е 170лв ако дъното е с 24м.гаранция Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasho Posted October 21, 2009 Author Share Posted October 21, 2009 Дъно MB Asrock 780GXE/128M/AMD 780G - закупено на 12.01.2009г- Гаранция 24 месеца Крайната цена на дъното е 100лв ако те устройва ОК,ако не здраве да е.За процесора нищо не пиша защото няма да го подаря за 70 лв предвид на това че е купен за 130лв преди 2 месеца,който иска нека си купи за 107лв.Поради тази причина се сваля от продажба.По въпроса с МОСТ пък мога да кажа че аз съм най-доволен от тяхна гаранция,но всеки си има право на мнение. Нека темата бъде затворена и пратена в коша защото явно аз не мога да пускам теми и подвеждам хората.Приятна вечер . Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasho Posted October 28, 2009 Author Share Posted October 28, 2009 Моля затворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.