Jump to content
BulForum.com

Търся си работа

Recommended Posts

Търся си работа.

Висше образование - Бакалавър Английска Филология.

Средно специално - Инсталационен техник

Работил съм 1 година в печатница за Широкоформатен дигитален печат. В началото като помощник, в последствие като печатар, пред-печатна подготовка и дизайн.

След това работих 3 години като графичен дизайнер и принт мениджър в частна фирма. Занимавах се с всякакви видове рекламни медии и материали. Целия процес от творческо оформление до представяне пред управителите на фирмата на готовият продукт. Предпечатна подготовка за всякакви видове печатни формати. Дигитален печат, офсет, сито печат, широкоформатен печат. Сувенирна реклама. Изготвяне на идеен проект за щандове за изложения. Също и изготвянето на всякакви останали видове материали включващи един или друг вид творческа дейност.

Английският ми език е на най-високото възможно ниво - Proficient.

Компютърната ми грамотност също е на добро ниво.

Владея Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Corel Draw.

Ако някой подочуе нещичко.. :) По тия обяви нищо няма.

Мога да представя и портфолио.

Не е важно колко е работното време, а какво върши по време на работата.....

Аз също съм с АФ и работя като преподавател, но изкарвам заплатата си следработно време с преводи. Ако ти се занимава с преводи парите не са никак лоши. Успех с намирането на читава работа, а не на поредните фалшиви обяви, такива бол за жалост

Aми не ми се занимава особенно много с преводи, но висшето образование в случая е само и единствено за показване на ниво Английски език и доказателство за Академично образование. Опита ми в случая май е по-важен. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...