Jump to content
BulForum.com

DJ Jerry!

BUNZ

Recommended Posts

вярно е, че в пайнер има и "свиркаджийки". Но все пак има голям брой талантливи и надарени изпълнителки. Има си ги дето могат да пеят наистина добре. За пример ще дам Емилия, според мен една от най-добрите изпълнителки на пайнер, Анелия, Гергана, Магда също може да пее, както и доста други, но не искам да ги изреждам всичките. Добър пример също така е и Нелина и много други...

saglasen sam s tebe mogat da peqt ni narodni pesni(as nishto ne fdqfam ot narodna muzika)a za tfa che sa na dareni spor nema :P

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

90% са наистина надарени. Малииии ако ми паднат ....... (само тези 90% защотот другите са некви измислени събирани от Пазарджишко шосе)

bahti ai da ne kazvam ...ai shte go kaja ako ne poseshtavah foruma vseki den i nqkoi mi beshe pokazal tazi tema shtqh da kaja "bahti kvi tapaci ima v toq forum, ima nqkav izvesten pich i te mu zvaijdat i shteli da mu schupqt glavata"

....pravete si izvodite

да wе, все едно да завиждам на Азис. Как може някои да завижда на някой като гореспоменатия ди-джеи. Спецялно на него-никога!!!

bahti ai da ne kazvam ...ai shte go kaja ako ne poseshtavah foruma vseki den i nqkoi mi beshe pokazal tazi tema shtqh da kaja "bahti kvi tapaci ima v toq forum, ima nqkav izvesten pich i te mu zvaijdat i shteli da mu schupqt glavata"

....pravete si izvodite

Ami iskam da ti kaja neshto, tiq forumi sa za da mogat horata kato men i teb da si izkazvat mnenieto po razni vaprosi. Sam vijdash 4e vsi4ki sa si napisali mnenieto(bilo to brutalno ili ne), samo ti se pravish na psiholog i se opitvash da mi kazvash kvo 4ustvam i mislq. Tova me navejda na misalta 4e si dosta zadrasten tip. Kakto i da e, ne mu zavijdam na Dj Jerry, az prosto ne jelaq da vodq takav jivot kato negoviq, i ne se pradstavqm v tova folk-obshtestvo, ama nikak daje...

• 3 weeks later...

То и аз Не го познавам ама сигурно докато спориме тука той си зима яко парички и за нас ша си го премести от единия в другия крачол :tongue

Такаче няя смисал да се юркате :D

• 2 weeks later...

kakvato e muzikata takuv e i DJ. a specialno Jerry e nai golemia selianin koito niakoga e poznavala istoriata na DJ-stvoto. ramo do ramo s nego stoi i kultovia selski kaluf DJ Damian. dvamata sa naistina sram za DJ -stvoto za6toto purvo to i nai vajno te ne sa nikakvi DJ. prosto si puskat muzika i bulvat prostotii po microfona. i na fona na oligofrenskata muzika pop folk kartinkata e prikazka :angry1 :angry1 :angry1 :angry1

Ейй, чалга феновете :P

Каква я мислихме ние каква стана. Изведнъж всички станаха селяци. Брехх, само допреди няколко дена се говореше друго ...

То тая тема като гледам е отдавна де, но ме съмнява оттогава да сте си променили така драстично мнението :)

Mi az moga da kaja sys sigurnost, 4e pi4a e profesionalist. Zanimava se s tova oshte ot malak i si razbira ot rabotata. Pak vas kvo va boli kaf e. Ili va e qd ,4e si zima qki kinti zadet ne prai ni6to ;)

kakvato e muzikata takuv e i DJ. a specialno Jerry e nai golemia selianin koito niakoga e poznavala istoriata na DJ-stvoto. ramo do ramo s nego stoi i kultovia selski kaluf DJ Damian. dvamata sa naistina sram za DJ -stvoto za6toto purvo to i nai vajno te ne sa nikakvi DJ. prosto si puskat muzika i bulvat prostotii po microfona. i na fona na oligofrenskata muzika pop folk kartinkata e prikazka :angry1  :angry1  :angry1  :angry1

Е по-некомпетентно мнение няма... Личи си, че въобще си няамш представа за, за какво става въпрос. Аз също не мога да го понасям, но това не означава, че човека не си разбира от работата. Ако поне малко се интересуваше от тази музика, щеше да разбереш, че Джери има много миксове на песни, някои от които са дори по-добри от оригиналните песни. Така че, не ми говори, че пускал само музика. А това, че каквато музиката, такъв и DJ-а също не е вярно. Познавам хора, които са били DJ-и на чалготеки, а не слушат чалга, та извода оставям на теб, предполага, че можеш да стигнеш сам до него.

imal sam neudovolstviteto da go vidq na jivo... povqrvaite mi ne e hubava gledka i nai-loshoto e 4e i nishto da ne pravi pak drazni mnogo... ili kakto AGENT_ORANGE kaza: KILL`EM ALL

Pak vas kvo va boli kaf e. Ili va e qd ,4e si zima qki kinti zadet ne prai ni6to ;)

ами да, май натам върви хавата

всеки би му се искало нищо да не прави и да вади кинти, то е нормално да е така...

Mi az moga da kaja sys sigurnost, 4e pi4a e profesionalist. Zanimava se s tova oshte ot malak i si razbira ot rabotata. Pak vas kvo va boli kaf e. Ili va e qd ,4e si zima qki kinti zadet ne prai ni6to ;)

Kva raota var6i toq bastun we?Samo da pripqva ot vreme na vreme i da vkarva nqkvi ne6tasni skre4ove.Ai zaslu6ai se v rabotata na DJ Stancho ili na DJ na LINKIN PARK za da razbere6 kvo e istinski DJ!!! :angry: :angry: :angry:

Е по-некомпетентно мнение няма... Личи си, че въобще си няамш представа за, за какво става въпрос. Аз също не мога да го понасям, но това не означава, че човека не си разбира от работата. Ако поне малко се интересуваше от тази музика, щеше да разбереш, че Джери има много миксове на песни, някои от които са дори по-добри от оригиналните песни. Така че, не ми говори, че пускал само музика. А това, че каквато музиката, такъв и DJ-а също не е вярно. Познавам хора, които са били DJ-и на чалготеки, а не слушат чалга, та извода оставям на теб, предполага, че можеш да стигнеш сам до него.

vij kakvo RUNNER purvo vij v niakoi spisanie ili niakoi material za DJ kakvo purvo ozna4ava poniatieto DJ i togava preceni dali DJ Djeri izob6to e DJ i togava 6te govorim. a zatova kakvi mixove e pravil ne mi se spori za6toto sa pulen smiah. tova sa mnenia na moi kolegi DJ koito rabotiat po nai golemite 4alga clubove v Plovdiv. moje da pita6 i tiah za6toto az ne se zanimavam s tazi muzika. za kakvi remixi mi govori6? ako sedne6 pred pc ti i vzeme6 da nau4i6 niakoia programa za suzdavane ili prerabotka na muzika 6te pravi6 i ti ramixu i to sum siguren 4e 6te sa malko po dobri ot negovite. moite uvajenia kum teb

Миксовете на Джери наистина са луди.Особено клиповете дето се появява с неговите изключително смислени движения,както и мощните му реплики :woot (не говоря за музиката).Може и да си разбира от работата но за мен лично е калъф!

• 3 months later...

Kyf DJ e toq be toq ako moje da spuska ili da miksira edna pesen az 6te si odreja krakata i 6te se biq s tqh v glavata,izkliu4itelno mnogo pros 4ovek koito vyob6te netrqbva da se zanimava s muzika.Toi e prosto edin muzikalen invalid i se radvam 4e e v Payner Music za6toto nikade drugade nqma da go vzemat samo hora koito nerazbirat ot muzika :D :sick

Стига стига сВе говорили празни приказки ,ся лично ваш си е проблема ,че съдите човека само заради чалгата ...да ама не ,тоя човек се занимава с House музика от ехеееее...... малко са като него ,броят се напръсти....Песни като Sergio Del Rio - Parazaar ,Syke n sugastarr ...Gadjo ..и много от сорта на латино хауса ,можеше и да не се чуят и до сега..поверваите ми

ae peace :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...