Jump to content
BulForum.com

DJ Jerry!

BUNZ

Recommended Posts

Interesuva me samo kvo mislite za DJ JERRY ot Payner Music. Ne e li nai-golemiq selqndur koito ste vijdali nqkoga prez jivota si. Mrazq tva kopele, 4estno vi kazvam, bih go srital kato mrasen pes.A vie?

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

нито съм го чувал нито съм го виждал нито искам да знам нещо за него :)

то в пайнер толкова селяци има че напраоооо...а бе точно за там са си ;)

а пък на ония с мустака колко му се смея :woot

Много е мазен. Това мога да кажа. Нямам нищо против "провинциалистите" или хората от аграрното общество. Но тоя човек силно ми напомня на.... хм... не знам със сигурност, но ми на помня на нещо. На турбо-гъзар без покритие и без капка акъл, с изключително нисък коефициент на интелигентност, който обаче е заобиколен от яки п..ки и прави див селски секс (странно и необяснимо, но може би факт). Примерно. Не знам... Твърде дървен е, няма никакво сценично поведение, най-малкото за DJ за какъвто се представя. Не му е там мястото. Ама като се замисля на какво място е- май баш там си му е мястото ама хайде...

В крайна сметка не мисля че подобни хора заслужават да имат своя тема във форума. Не вярвам че тук биха се казали умни приказки. :sick

П.С. :punk

hubavo momche

profesionalist

razbira si ot rabotata , a kakto ste i zabeliazali moje da tancuva

a sega izvyn kryga na shegata ,

ne znam kak izdyrja toia chovek i oshte poveche koj moje da go izdyrji

пичове и тук всичко опира до пари. поне според мен този "пеерас" е начий братчед или приятел. преди е бил селски DJ, а бсега братовчеда илидруг вид прибнлижен го е уредил! няма друго обяснение. най-гадното е ,че този селяк винаги е заобиколен от хубави путки!

защо изобщо трябва да отделяме от ценното си време ;) да обсъждаме този индивид.То е ясно че е селяк кво има да говорим повече

e kak shto nali trebe se namirame na rabota  :P

ми виж ся, Slain! 12 часа е, повечето хора спят, а ние сме пред компютрите. нормално ли е? НЕ! какво да правим освен да коментираме глупости? няма какво друго!:)))

toq "Dj" e pulen selqk , ne6tastnik i tn . Groover i az ne moga da go gledam . Ima nekva super selska fizionomiq i ne znae kvo govori prosto ne znam na kvi tupi hora bi im haresal , osven na horata ot agrarnoto ob6testvo . hahahaha :devil

Че кво да се очаква от некаф пивец на Пъйнер мусик те там певиците освен за ебане за друго не става пък за някой трябва и чувал да се налузи на главата а ся и некаф пръч той вече не знам за кво ще става. То нали знаете че всяка певица на Пъйнер мусик е минала през леглото на Митю Пъйнера а тоя сигурно са го объркали :woot :woot ;)

Toq e nqkav deto se misli za golqmata rabota!!!Nqkoi mu lepnal tova DJ i toi sq se misli za neznam si tam ko!!Da go du** toq selqndur!! :)

Може да са малко на брой, но в Пайнера има талантливи музиканти, които не заслужават да бъдат наречени селяндури, конкретно за ДиДжей Джери - не ми допада особено, но това не е причина да му счупя главата или да го обиждам,ако ще Митю Пайнера да му е баща все тая - щом все още е в Пайнерa значи си има фенки иначе няма кой да го държи там ;)

Mi da kaja 4estno ne poznavam nikakvi mom4eta ili momi4eta koito da kajat 4e go haresvat!! :punk

Може да са малко на брой, но в Пайнера има талантливи музиканти

za kfi muzikanti moi se gofori pri tqh te isobshto nemat nishto obshto s musikata tiq selski delvi

za kfi muzikanti moi se gofori pri tqh te isobshto nemat nishto obshto s musikata tiq selski delvi

А при Death Metalа, може да се говори за музика, нали?

А при Death Metalа, може да се говори за музика, нали?

mi da moji shtot ne chakat nekoi nekadarnik da im napishe muzkata i da im e iszsfiri na gotofo puk dali death metal-a e muzika moi da otforish edna tema i da fi cheta glupostite na sichki profesori kat tebi(shtot qfno si naqsno :lol: )

вярно е, че в пайнер има и "свиркаджийки". Но все пак има голям брой талантливи и надарени изпълнителки. Има си ги дето могат да пеят наистина добре. За пример ще дам Емилия, според мен една от най-добрите изпълнителки на пайнер, Анелия, Гергана, Магда също може да пее, както и доста други, но не искам да ги изреждам всичките. Добър пример също така е и Нелина и много други...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...