Jump to content
BulForum.com

Продавам джаджи

Recommended Posts

Продавам следните компоненти за лаптопи:

1. Wireless mini pci карти за различни модели - HP,Dell,Ibm и др. цени от 15 20 и 25лв.

1.1 Dell/Intel Pro Wireless 2200BG Mini PCI 802.11 b/g -Link

1.2 Dell Truemobile 1450 WLAN 802.11 A/B/G Mini-PCI Card -Link - 20лв.

1.3 IBM/Philips 11a/b/g Wireless LAN Mini PCI Adapter -Link

1.4 IBM/Cisco Aironet Wireless 802.11b -Link

1.5 HP MiniPci WiFi WM3B2200BG -Link - 25лв.

1.6 IBM High Rate Wireless LAN Mini-PCI Adapter with Modem II -Link

1.7 Dell/Intel2100 Mini-PCI Wireless P/N 09Y200 --Link

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2. FRITZ! Card 2.0 ISDN PCMCIA ISDN-Modem-и - цена 10 5лв. бройката

3. 1GB sodimm DDR2 - 667MHz Hynix - 25лв.

4. Bluetooth modul-и за HP и Dell - 15 10лв. бройката -Link Dell , -Link HP

5. Дистанционни за HP Pavilion серията - 10лв. бройката.HP Pavilion Mobile Remote Control Express Card

6. Флопита за IBM,HP и Dell - 10 5лв. бройката -Link IBM, -Link Dell, -Link Dell2, Link HP

7. HP Trusted Platform Module (TPM) - 20 15лв.

8. HP Compaq PPP014S-S AC Adapter -Link -30лв. Става за много модели.

Имам две питания: позиция 5 съвместима ли е с други лаптопи и по-специално Acer (при съвместимост с вградения IR порт ме интересува и се кандидатирам); позиция 6 - USB или на слот?

Имам две питания: позиция 5 съвместима ли е с други лаптопи и по-специално Acer (при съвместимост с вградения IR порт ме интересува и се кандидатирам); позиция 6 - USB или на слот?

За позиция 5 не съм ги пробвал с други лаптопи. Ако искаш може да ги пробваш. Принципно са инфраред(но инфрареда на HP е само за дистанционни)

За позиция 6 - тези флопита са за слотовете на лаптопите. Слагат се на мястото на оптичното устройство когато ти потрябват. Примерен линк

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Я дай малко повече инфо за точки 4 и 5, дали ще станат за HP G60 - 214 ME? Дай ми малко повече инфо за 3-ката къде се слага, как става.

Благодаря.

Я дай малко повече инфо за точки 4 и 5, дали ще станат за HP G60 - 214 ME? Дай ми малко повече инфо за 3-ката къде се слага, как става.

Благодаря.

За дистанционното може и да стане. Bluetooth-a незнам какъв ти е. Ако искаш може да се видим и да пробваме.

Пратих ти РМ.

• 3 months later...

Здравейте!

Интересувам се от IBM/Philips 11a/b/g Wireless LAN Mini PCI Adapter. Ако не сте я продали, дайте някакви координати, за да се разберем как да я взема. Цената ме устройва.

Поздрави

Leonche

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...