Ghetto_Freak Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 Здравейте. Искам да си закупя стойка с вентилатори за лап топ, и да има повече охлаждане и да е под наклон, че ми е по удобно и да се охлажда повече. Модела ми е HP G60 и лошото е, че като го отворя и монитора долу запушва изходите за топлия въздух. Температурата е около: Ядро 1 - 65 Ядро 2 - 65 Процесор - 61 Диод на графичния процесор - 70 Това са температури без да го натоварвам. Не играя нещо тежко и сериозно. Само Мозила, Скайп, Музика и чат пат видео разговори. Нищо сериозно. Харесал съм това: http://www.aukro.bg/item775964200-ohladite...ov.html#gallery Кажете какво мислите за това и ако не е добро дайте мнения за други стойки. П.С. Ем да е стойка ем да е с вентилатори Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Аз съм хвърлил око на Тази и смятам ще е по добра от посочената от теб, но е въпрос на вкус. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted October 19, 2009 Author Share Posted October 19, 2009 Ами то това е хубаво ама доста пари да му се невиди... Ами ще разгледам още, а до колкото моя е просто като модел, не искам да свети. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 И ти си прав Аз за това още се чудя и мая Но според мен си заслужава парите... Преди време си купих от ebay и отиде директно в боклука , то една гадна пластмаса... та да не вземеш да се залъжеш по нещо много евтино... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted October 20, 2009 Author Share Posted October 20, 2009 Ами за сега бях само в два магазина да питам за такива стойки и в единия ми дадоха добра идея ама цените просто са големички и до доста за такова нещо. Сега аз ползвам един шпиндем с дискове като за подложка. Разбира се като се вдигне, а и ми е по удобно при писане на документи Ще се замисля и аз много за една такава стойка, не само за да не пригрее ами и за удобство. Ще видим колко ще ми се откъсне от сърцето Та Xobx-a ми има стойка а лап топа да няма баси хаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.