PSYCHOSIS Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 Аз, ще Дядо Коледа, искам много марков алкохол! Послепис: И обяснение защо eos е сложила запетайка там Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 21, 2009 Author Share Posted October 21, 2009 Аз, eos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 Гений Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 Послепис: И обяснение защо eos е сложила запетайка там Само тя си знае или казано по друг начин "Истината е някъде тамА". А от Дедо Мраз (да, нашия, форумния) искам да ми осигури една руса и една чернокоса Снежанка, ако може да не говорят много и да изпълняват всичко. Благодарности ще очаква после. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 Хехе, Снежанките стават много модерни по Коледа май Руси, червени, черни, шарени, всекакви разновидности... само да са на разположение по празниците Иначе аз искам ... не, няма да кажа какво искам, защото си го пожелах на ум и Той ме чу... надявам се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 Мечтая си под елхата тази година да намеря едно малко и леко лаптопче. Или зелено, или черно. Ако е достатъчно щедър - беличко с ябълка Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakuzov Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 Писмото ми до Дядо Коледа . Скъпи , Дядо Коледа Тази година бях добро момче помагах на мама (да спре наркотиците) помагах на баща ми с едни работи ( да спре алкохола и да изневерява на любовницата си ) също помагах на брат ми в училище и той стана доста силен ученик ( пребивах всеки ден съучениците му сега никой не го закача) Помогнах и на себе си също ( не не съм) да спра алкохола и дрогата и вече не пребивам до смърт майка си и не се гавря с баща си докато е пиян та от тебе Дядо Коледа искам xbox360 , ps3 , 67# плазмен телевизор по възможност да е LED а и спортна кола ( по възможност Lamborghini ако още си скаран с италианците съм навит и на Aston , но си ми длъжник да знаеш) с това моето коледно желание свършва От най-доброто момче в град Варна : Миленчо До: Дядо Коледа Западния пояс (хихи знам , че няма такъв но случайно може да стигне до 2pac ) Истинското ми желание е да сме живи и здрави цялото семейство другото си идва в последствие Link to comment Share on other sites More sharing options...
supertikva Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 Дядо Коледа, може ли един такъв мъник да ми лае под елхата Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 А от Дедо Мраз (да, нашия, форумния) искам да ми осигури една руса и една чернокоса Снежанка, ако може да не говорят много и да изпълняват всичко. Благодарности ще очаква после. Айде сега... малко се обърка - не се занимавам с това но ако държиш ще пусни запитване и все някой ще те упъти къде са снежанките и съответно коя колко ще ти вземе на час пък на теб като ти е кеф взимай ги по 2 заедно или по 3 - желание и кинти да имаш само... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.