Jump to content
BulForum.com

HDD - Какъв

Recommended Posts

От доста време бях почитател само на Maxtor, но от три месеца насам, карам две Baracudи и констатирах, че Seegate са оправили качеството. Давайте пресни впечатления, но само за дискове модели от последната година.

Значи: температура, шум и проблеми

абе виждаш ли го моя МАКСТОР :) в сигнатурата ...

идеален е бе ;) и е мноого тих.

само дето загрява повечко ама тва е от +12-ката ми дето е 12.3

Аз съм със същият хард като JIS и съм доволен загрява но не е от напрежението (U=11.750). Тихичък и с три години гаранция вече две години го ползвам и съм доволен. Ето и малко техническа информация. Info

Ако днес отивам да си взема хард, ще избера Seagate 120GB 7200 rpm 8MB - ~110 USD (SATA - ~125 USD).

Ако днес отивам да си взема хард, ще избера Seagate 120GB 7200 rpm 8MB

А защо не се замислите директно за 160ГБ вариант? Аз си взех такъв преди 2 седмици и според мен е оптималния избор за цена/ГБ. Добавяш още ~ 20$ за 40ГБ. ;)

Откак смазах вентилаторите- най-шумното нещо в ПЦто ми е стария ХДД :) Добре, че като работи новия ХДД свети червенкото на кутията- няма как да разбереш на слух, че работи :)

i moito maxtor4e e taka nemojesh go 4uesh kakav e a ve4e na edna godina stana i non stop e rabotilo no v momenta ne ba4ka stoto nqmam cpu????

noo ne mi e prail nikvi porblemii 80gb kat pushka e slojil sam go na 5.25 slota stot sam mu turil ohlajdane 4e bez ohlajdane 55 gradusa gi cepeshe i kofti staa she a a do predi da izgori cpu to pove4e ot 36 gradusa pri max natovarvane nee vdigalo :))

i sq ste e etaka ako mi ba4kashe pc to :)

7к250 серията на Hitachi -това са може би наи-добрите дискове в момента в bg.Разгледаите малко ревюта и тестове из нета и ще се убедите сами.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...