zeladala Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Ахам,на Гига съм.Преди това бях на Достъпна+,мнооо як нет, денем нет няма,като си легнат хората бол. Лошото в случая е че не съм бухъл и като искам да отворя някой чужд сайт искам да е когато ми трябва ,а не когато мога. ПС.ДИВАК незнам на ква тарифа си ама след месец постни пак как ти е външния нет,да ти кажа аз как е моя. Филм на два диска 48 часа, от всякъде,за 18 лв на месец,а дето ревете за онлаин филми ,си ги гледкам спокойно.Аре чуствай се прекаран. ПСС. Компа ми не е спиран от месеци ,а още си е здрав.Ако познаваш Зевс кажи ми ша ти дам точна карта къде е бялата кутия дето излиза кабела за компа ми(не съм сигурен че е бяла) да пробва да я уцели ,да видим за кво стаа въпрос,щот цял месец гърмя и трещя пък машината ми е здрава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecata Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 М/у другото днес видях и кабел на Ек който е външен на един приятел в 109 блок(мисля че е вх.В) в тракия.Тръбите за полагане на кабела във входа са им запушени,затова кабела минава отвън зад блока.Така че и двата доставчика немогат да направят 100% вътрешно полагане на мрежата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
desert Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 eee stiga me mnogo iasno che to pri evrocom net ne e mnogo riadko sreshtano iavalenie da vidish tuk tame i vanshen kabel mai samo btk (s adsl) ima opita i finansovite vazmojnosti da si pozvoli luksa da e 100 % pod zemiata.... taka che mai mnogo hora brashtolevat izlishno kato hvaliat grumonadejnosta na evrocom net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 Ахам,на Гига съм.Преди това бях на Достъпна+,мнооо як нет, денем нет няма,като си легнат хората бол. Лошото в случая е че не съм бухъл и като искам да отворя някой чужд сайт искам да е когато ми трябва ,а не когато мога.ПС.ДИВАК незнам на ква тарифа си ама след месец постни пак как ти е външния нет,да ти кажа аз как е моя. Филм на два диска 48 часа, от всякъде,за 18 лв на месец,а дето ревете за онлаин филми ,си ги гледкам спокойно.Аре чуствай се прекаран. ПСС. Компа ми не е спиран от месеци ,а още си е здрав.Ако познаваш Зевс кажи ми ша ти дам точна карта къде е бялата кутия дето излиза кабела за компа ми(не съм сигурен че е бяла) да пробва да я уцели ,да видим за кво стаа въпрос,щот цял месец гърмя и трещя пък машината ми е здрава. <{POST_SNAPBACK}> Za6to vsi4ki se oplakvate ot neta na EK.Za tvoe svedenie sam na D+."DA" neta e qk.Denem net ima vinagi ot 3 meseca sam kam EK da 4ukam da darvo edin problem sam nqmal.Dobre vie tiq deto se oplakvate postoqnno za6to kato nqmate net,az imam. I ne se 4uvstvam prekaran.aaa i o6te ne6to gigabit.net nqmam pokritie v moq kvartal,koito e kar6qka.No daje i da stignat gigabit do nas nqma da se prehvarlq.Nqma da izrejdam pri4ini za6toto sa mnogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeladala Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 Za6to vsi4ki se oplakvate ot neta na EK.Za tvoe svedenie sam na D+."DA" neta e qk.Denem net ima vinagi ot 3 meseca sam kam EK da 4ukam da darvo edin problem sam nqmal.Dobre vie tiq deto se oplakvate postoqnno za6to kato nqmate net,az imam. I ne se 4uvstvam prekaran.aaa i o6te ne6to gigabit.net nqmam pokritie v moq kvartal,koito e kar6qka.No daje i da stignat gigabit do nas nqma da se prehvarlq.Nqma da izrejdam pri4ini za6toto sa mnogo <{POST_SNAPBACK}> Никой не те агитира да се прехвърляш на Гигата.А колкото за Д+ и цената която плащаш и дали си прекаран обади след месец,когато хората се върнат от почивка и започнат активно да ползват нета.Аз лично се чуствах нареден на тази тарифа и затова минах на Гигабит. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 ave nevili pisna da sporite koi na kva bil tarifa i koi bil prekaran te go kazaha nqkolko pati v temata az ste go povtora koito iska hubav net za internatinal / local /bg D+ I+ a koito po cql den si gleda film4eta i mu e kef da gi gleda online gygabit pc to nee samo za filmi i igri Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeladala Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 ave nevili pisna da sporite koi na kva bil tarifa i koi bil prekaran te go kazaha nqkolko pati v temata az ste go povtora koito iska hubav net za internatinal / local /bg D+ I+ a koito po cql den si gleda film4eta i mu e kef da gi gleda online gygabit pc to nee samo za filmi i igri <{POST_SNAPBACK}> Прочети първия пост на страницата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 zeladala pro4etoh e az sam na dost+ i nqma takav problem prez denq az togava polzvam inte nai ve4e kavto mi e rpez denq takav e i prez nosta sled 12 4asa Link to comment Share on other sites More sharing options...
desert Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 takav ti e sega zashtoto horata sa oshte po pochivki prez zimata prez denia vanshnia na dostapana + sedi predimno okolo minimuma 3,4 KB mnogo riadko vdiga do 15 KB Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 e ste vidim zimata az go pusnah to4no na 1 qnuari ama togava nqmashe takiva uveli4eniq na vanshniq bqha si normalni sq ste vidim sled po4ivkite kvo ste stava Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeladala Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 e ste vidim zimata az go pusnah to4no na 1 qnuari ama togava nqmashe takiva uveli4eniq na vanshniq bqha si normalni sq ste vidim sled po4ivkite kvo ste stava <{POST_SNAPBACK}> Надявам се да ви се запазят сегашните скорости и ако има промяна тя да е положителна.За парите които плащате,мисля че е задължително.Ако не си разбрал много хора пишат в тази тема и подобните и ,точно с тази цел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niilo Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 Да ви припомня ли, че зимата нямаше увеличение? От тогава скоростите са вдигнати 2 пъти двойно ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeladala Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 Да ви припомня ли, че зимата нямаше увеличение? От тогава скоростите са вдигнати 2 пъти двойно ... <{POST_SNAPBACK}> Прочети си договора там пише,кво ти казва Вено го няма на хартия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeladala Posted September 2, 2004 Share Posted September 2, 2004 Нова шмекерия от страна на Гигата или предстоящо увеличение на външния нет?Това е прясно залепено,но тези 32кб са химера за мен(256кбита=32кбайта).Това нова измама с цел привличане на клиенти ли е или нещо в скоростите ще се промени?За инфо:в Тракия външния нет е стабилен 7-8кб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liquid Posted September 2, 2004 Share Posted September 2, 2004 v na4aloto beshe taka....btw as onq den ot BG teglih kum 4as s 24kb/s ..no v na4aloto naistina beshe mejdunarodnata daje ot nqkoi saitove pove4e ot 32kb.. moje bi predstoqt uveli4enia no tazi obqva beshe vqrna..predi az da se vurja kum tqh Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecata Posted September 2, 2004 Share Posted September 2, 2004 Съгласен съм и аз ,че това което го пише на листовките не го получаваме.Може и да е рекламен трик.Иначе вчера опъваха кабели на район А7 в Тракия(блокове 80;81;и от 314 до 322) и дочух да казват че тарифите от листовките са вярни.Просто нямах време да разпитам техниците,пък и те едва ли са толкова информирани.Май ще взема да звънна на новия телефон в тракия,за да вида какво ще ми кажат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOLLO Posted September 2, 2004 Share Posted September 2, 2004 Защо се карате бе пичове.ЕВРОКОМ е номер 1.Имат 24часова подръжка.Това е доказателство че са номер 1.Да не забравяме че и двете са една и съща фирма.Относно ГИГАБИТ те пускат до всеки вход оптика и скоростите(за цената си) са им супер.В момента има малък проблем със външният трафик но в момента това се оправя.ЕВРОКОМ се стараят да останат доволни клиентите дори от 1 септември модемите вече са безплатни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeladala Posted September 2, 2004 Share Posted September 2, 2004 Защо се карате бе пичове.ЕВРОКОМ е номер 1.Имат 24часова подръжка.Това е доказателство че са номер 1.Да не забравяме че и двете са една и съща фирма.Относно ГИГАБИТ те пускат до всеки вход оптика и скоростите(за цената си) са им супер.В момента има малък проблем със външният трафик но в момента това се оправя.ЕВРОКОМ се стараят да останат доволни клиентите дори от 1 септември модемите вече са безплатни. <{POST_SNAPBACK}> А ти си? а) работещ във ЕК б) оптимист в) работещ в Гигабит г) просто изразяваш мнение Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMbo Posted September 2, 2004 Share Posted September 2, 2004 Защо се карате бе пичове.ЕВРОКОМ е номер 1.<{POST_SNAPBACK}> SOLLO az sa6to sam na tova mnenie. i Evrokom e nomer 1 daje ne samo v PLD!!! А ти си? а) работещ във ЕК б) оптимист в) работещ в Гигабит г) просто изразяваш мнение <{POST_SNAPBACK}> NE... toi e potrebitel na EVROKOM moje bi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liquid Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 moje da se e napil i da ne znae kvo govori... no kakavto i da e shte trqbva da po4akame i tozi mesec i shte vidim dali tova ot GIGABIT shte se ispulni kakto e napisano ..za sq nqma smisal da govorim kato nishto ne zavisi ot nas ami samo gadaem Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeladala Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 SOLLO az sa6to sam na tova mnenie. i Evrokom e nomer 1 daje ne samo v PLD!!! NE... toi e potrebitel na EVROKOM moje bi <{POST_SNAPBACK}> Дали са номер 1 или не всеки сам преценя, а че Солло е потребител на заплата в ЕК няма съмнение. Солло, ако знаеш кога скоростите на Гигабит ще се доближат поне малко до тези от рекламата,тук е мястото да ни просветлиш.Проблема ние го знаем ,жокер не ни требе,щот сме от тук.Ако има още да кажем 3 компа които ползват нет чрез мен, от мен зависи с колко ще дърпат(с колкото им разреша)нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niilo Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 Да бе, половината форум е на заплата в Евроком.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeladala Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 Щом казваш.Няма да споря. Така не става... Някъде може и да става, но не и тук. Докато им давате пари - боли ги дали сте включени или сте изключени. Спрете да им давате пари. Това вече боли. Тия велики организатори дето приканват хората да си изключат телефоните - да ги приканят на края на месеца да не си платят сметката. Ако наистина толкова хора са участвали в бойкота, колкото твърдят че са - това вече ще го усетят. И то яко ще го усетят. Ама така - аз ще си изключа, щото протестирам, ама на края на месеца ще си ви дам парите... Чакайте някой да го забележи. Ще се изхилят под мустак и това е. Врътнете им кранчето. Не се плашете от дела - ако 50-60% от абонатите не си платят сметките, разходите по дела и разправиите за тези пари ще са повече от сметките - няма да им се иска да се набутат още повече. Сами смятайте колко ще им бръкнете в джоба. Докато не им бръкнете в джоба - всичко е вятър, пикаете на шумка та да ви тропа... Щото може и да ви е смешно, но истината е една - за бога, братя, не купувайте! - така се свалят цени. Има голямо търсене, ограничeно е предлагането - цените са високи. Няма търсене, има голямо предлагане - цените падат. Нали за това бутахме Тодор... Много бързо ви писна от капиталисти. <{POST_SNAPBACK}> Без коментар Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 Дали са номер 1 или не всеки сам преценя, а че Солло е потребител на заплата в ЕК няма съмнение. <{POST_SNAPBACK}> I dori da e potrebiletel na zaplata,4oveka govori istinata.EK number one A i da kaja ne6to za sistemata na EK dali 6te izdarji.DA 6te izdarji,EK ako re6i moje da sma4ka totalno cqlata konkurenciq. 1.Ima nai-mnogo abonati 2.Te sa nai-bogatiq internet dostav4ik i mogat da si pozvolat takava aparatura 4e da vdigne taka skorostite 4e svqt da ni se zavie.No ne si zapisi ot nas koito vodim bezmisleni sporove.6te prodaljavam da zalagam na EK i mnogo xora 6te prodaljat da go pravqt.I mislq 4e EK nqma da razo4arova cql Plovdiv,a 6te ni radva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 Щом казваш.Няма да споря. Без коментар <{POST_SNAPBACK}> Хммм... Какво да ти кажа. Гледам ти постовете и си викам "Боже, Божеее... Колко мъка има по тоя свят, боже!"... По едно време постваше, използвайки женски род... Напоследък говориш за себе си в мъжки род. Раздвоение на личността някакво?! Или пък де да знам... Тя медицината много напредна в наши дни. Но не това е важно, макар че е показателно. Като те гледам, няма доставчик май през когото да не си минало (среден род, че да не сбъркам) - и няма угодия, а? Лошо. Не ми се занимава с подобни субекти като тебе. Хич. Но виждам, че си позволяваш да ме цитираш. А това вече не ми е приятно. С огромно нежелание, но все пак ще ти дам един съвет, хора сме, трябва да си помагаме - вземи се застреляй, вместо да се мъчиш. Сериозно. Нищо не ти харесва, нищо не те устройва, всичко ти е криво, всеки ти е длъжен, винаги те лъжат и мамят. На всичкото отгоре и параноя те гони май - всеки несъгласен с теб и манията ти е враг - в случая - на заплата в Еврокома. Направо като от учебник по психиатрия изваден пример. Потърси помощ докато не е станало късно. Повече нямам какво да ти кажа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.