N00KiE Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 добре де аз да те питам ти си с 3ма човека още лан и плащаш 60/4~15лева когато всичките цоцате локал-а става 120/4 30кб/с та какво получаваш ти 30кб/с за 15 лева ,другото което е за игри по нета не може дори да си мечтаеш до тук за локалния. (напълно вярно е ,че може да нацелиш време когато никой не тегли ) . Световният хмм ?! а уе момче колко пъти ти казах ,че не е точно така както го казваш 50-100 е само през ноща в много добри случаи недей заблуждавай хората ! през другото време е 20-30 ,а ако всичките дърпате 30/4 ~7,8 ехаа ! Така ,а как седят нещата с Гигабит (до колкото съм разбрал ) значи за 25 лева получаваш 12-14външен 30-35бг 600-800 локален от същият добре познат варез.ру ,мисля че с такава връзка към въпросният сайт повече едва ли ще ползваш торент и еМуле + това получаваш възможност (може би) за игра във всеки сървър поддържан от www.play.evrocom.net без лагче и цялата скорост ще си е само за теб няма да я делиш с никой хмм и като се замислиш всичко това само за 10 лева отгоре ? Е това ,ако не е далавера незнам какво друго е?! П.П. Освен това като цяло не се ли чустваш малко прецакан ?! Като знаеш ,че дъщерна фирма на твоя доставчик предлага интернет с по-висока (поне локална 6-8 пъти ) скорост за 25 лева ,а не за 60 ?! <{POST_SNAPBACK}> уфф.. ако не свалях с толкова щях ли да кажа че са толкова ?? Нека да ти обясня.. по-просто казано в момента сме с 2 доставчика --> ЕК и gigabit.Преди да стане тая мизерия беше ЕК + langame. Само, че след тая история с гигабит, последните дойдоха на мястото на ЛГ.В скоро време идат и ЛГ и Визио щом стигнат до нас и ставаме с 4 доставчика.Демек от всеки се зима тва дето струва.ЕК интернешънъл, ЛГ локален, гигабит - ЕК локален и Визио не знам си кво си.Както и да е.Да съм казал, че всичките дърпат?Файдата е, че тегля само аз.Единия е Ирс опче и са занимава да си пуска ircd-та и тем подобни, докато другия, който занимава с мрежата, е човек който си изкарва 15 години ляба с пц-та и се познава кажи речи със всеки който му трябва да се познава.Достатачно сериозен човек е и когато съм имал какъвто и да е проблем винаги се е решавал за минути.Та обясни ми при наличието на два доставчика в мрежата и занимавките на другите къде ми е проблема да точа с гореспоменатите скорости?Плюс това тия ~120 интернешънъл спокойно си ги смуча до 12 на обяд с прекъсване до 8-9 вечерта, което ми е 1/3 от 1 ден.Така, че не виждам кво има да се оплаквам.Ако мислиш,че се гъбаркам нещо, нямаш проблеми ежечасно да те снабдявам с логове от флашгета или скрийншоти...не по-добре ела до вкъщи и се увери сам, и то не колкото да се похваля, колкото да си защитя приказките.А колкото тфа, че заблуждавам народа, прекалено съм нясно какво говоря, така, че не ми поставяй думите под въпрос ако обичаш. П.С. Нито играя геймки,нито пък имам време да тегля/гледам от филми, следователно локален не ми е нужен ===> За къф ми е тогава gigabit ? П.С.С. За да ползвам мулета,торренти и ИРС следователно това което го търся не мога да го намеря из БГ-то, нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasko66 Posted August 23, 2004 Author Share Posted August 23, 2004 Do kolkoto za vanshnia trafik izglejda na visio e nai dobar za 35 lv davat 16 K garantiran pod koiito nikoga ne pada i suotvetno varira do 50 - 60 K Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niilo Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 Ако трябва да се направи някакво обобщение, то ще е именно това: предлаганата в момента тарифа е замислена като евтина услуга за хора с неинтензивно ползване на интернет, това значи web/irc/icq, не е за хора нонстоп ползващи peer2peer и free.*.bg тип сайтове. Ако сте маниак на тема warez, а еврокомският е доста богат, то тази услуга е идеална за вас! Ще можете и да си губите времето в IRC, че даже и да разглеждате по някое друго сайтче с чийтове за игри ... сиреч, алтернатива на евтините тарифи на визио/лангейм ... Както каза Dreamer - ако ви трябва стабилен нет, който да ползвате >за всичко< като белите хора - Evrocom is the law. Колкото до недоволните текущи клиенти на ГигаБит - едва ли сте очаквали рай за 18 лева. И не бързайте да се местите от текущия си доставчик - фактът, че ggbit продължават да развиват мрежата си е достатъчен да се досетите, че те нямат намерение да губят клиенти, а да привличат нови. Търпение ... Като тръгнахте да сравнявате warez ... Някой каза, че warezzz.com бил по-добре структуриран от warez.ru Хаха. Доста по-беден е... особено като mp3 колекция, каквото всъщност ми трябва лично на мен. Та това ... ако сте пристрастен към ИНТЕРНЕТ - evrocom. Ако сте фен на "Съседите по мрежа" - ggbit Алтернативите не си струват, онзи ден се сблъсках с ужасната поддръжка на Визио, при Лангейм не знам как е ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 Доста по-беден е... особено като mp3 колекция, каквото всъщност ми трябва лично на мен. <{POST_SNAPBACK}> Само за справка, че според информацията на главната страница тук последните мп3 файлове са качени на 22 Август. От 22ри Август във форума на warezzz.com са анонсирани 8 албума. Но това е само във "форума с 20 поста на ден". Сам можеш да направиш разликата. На ден се падат по общо-взето 7-8 албума. Не искам да обидя никого, но тук точно мп3 дяла куца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 Само за справка, че според информацията на главната страница тук последните мп3 файлове са качени на 22 Август. От 22ри Август във форума на warezzz.com са анонсирани 8 албума. Но това е само във "форума с 20 поста на ден". Сам можеш да направиш разликата. На ден се падат по общо-взето 7-8 албума. Не искам да обидя никого, но тук точно мп3 дяла куца. <{POST_SNAPBACK}> Примера не е кой знае колко добър ама айде.. преди 2-3 седмици потърсих на вареззз.ком "black eyed peas" ---> 0 file(s) found .. blah...Не са чак толкова неизвестни нали? А главната причина поради която не се качва е хроничната липса на място, не липсата на качващи музика хора.Не вярвам да не си забелязал на главната стреница горе вляво статистиките за фтп-то ? И последно, не си криви душата ама признай си, че форума там е слабо посещаван.А и половината от постовете там са "що еди къде си свалят съв 700 кб/с а аз с 250 само" или " за кво не увеличите скоростите и на намалите цената на интернета" ? А и лошо впечатление ми направи структурата на форума там.Поне не може да не признаеш, че тук най-малко форума е на светлинни години от този на warezzz.com. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 Признавам, че там форума има малко мнения. Признавам, че повечето му потребители са малки деца и не знаят общо взето какво пишат. Кога последно погледна онзи форум? От няколко месеца насам структурата му е друга и поне на мен ми се вижда по-удобна. Лично мнение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 a nekoi da e poduchul s kakva lokalna skorost shte niiznenadat na modemite? <{POST_SNAPBACK}> Kakva?Ako moje6 da ni kaje6 za tova koeto si 4ul,pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 Преди малко говорих с ония пичове от Гигабит и казаха ,че скоро няма да има изградена мережа около Евмолпия . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 Толкова е стабилен еврокомският нет, че няма ден в който нещо да не му няма.Ето сета интернешънъла на бронз е зле. Но емрокама е стабилен доставчик Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 Do kolkoto za vanshnia trafik izglejda na visio e nai dobar za 35 lvdavat 16 K garantiran pod koiito nikoga ne pada i suotvetno varira do 50 - 60 K Няма такова нещo като гаранция за каквото и да е при подобни цени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 Няма такова нещo като гаранция за каквото и да е при подобни цени. <{POST_SNAPBACK}> вярно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 Толкова е стабилен еврокомският нет, че няма ден в който нещо да не му няма.Ето сета интернешънъла на бронз е зле. Но емрокама е стабилен доставчик На бронз съм от две години и международния никога не е бил по-добър. Или критерия ти за добре какво е? Мегабит, два, три? Аман вече с тия глупости Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 Няма такова нещo като гаранция за каквото и да е при подобни цени. <{POST_SNAPBACK}> Вярно е. Всички доставчици в оферите си предлагат негарантирани скорости. За да получите гарантирана скорост трябва да "кихнете" доста солидна сума за ниска скорост, защото там скороста ви да е по-ниска с 5KB/s от колкото трябва е подсъдимо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 Някой може ли да каже каква е таксата за включване към ГигаБит? Не успях да открия никъде такава информация, това означава ли, че включването е безплатно и направо започваш да си плащаш месечните такси? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 36 лева доколкото знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 ima hora koito mislqt che internationala na ek e qk ? ami na D+ si durpam redovno s 6-7 k. Ve4erta sled 12 ska4a na 50 e kvo ot tva.Kolko hora polzvat net sled 12. Otdelno pinga si e ping.Ako ste i s 150 k da svalqm vruzkata kum daden site pak e lagnata.Davam za primer europe.battle.net.Pinga e edin i su6t po vsqko vreme.V quake 3 su6to.Ne 4e ne6to ama i bronzova da si pusna pinga pak ste mi e su6tiq ili v nai dobriq slu4ai ste padne leko.Predstavqm si na gigabit kakvo ste e.Hora osuznaite se...bez international tova ne e internet daje 6-7 k pak stiga kude za mail kude za icq..ama po malko i zatfa ne stava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 Iskam samo da popitam abonatite na gigabit vijdat li toq forum i vijdat li wareza na EK(warez.ru)ili si imat otdelen sait?Moje vaprosa da e malko glupav,ama ot tolkova mnogo se izpisa 4e sam obarkan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 Iskam samo da popitam abonatite na gigabit vijdat li toq forum i vijdat li wareza na EK(warez.ru)ili si imat otdelen sait?Moje vaprosa da e malko glupav,ama ot tolkova mnogo se izpisa 4e sam obarkan. Виждат го и могат да свалят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 Виждат го и могат да свалят. <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 <{POST_SNAPBACK}> К'во ще означава пък тва?!?!? Ми то си е евроком ама по LAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 Ako ste i s 150 k da svalqm vruzkata kum daden site pak e lagnata.<{POST_SNAPBACK}> Obshto vzeto taka e, no pinga na evrocom e sravnitelno dobar...dosega samo na spnet (sofiq) vanshniq mi e pravil vpe4atlenie, 4e naistina vadi po-dobar ping...sredno s po 20-30 ms do nqkoi vanshni serveri. Oba4e ima i nqkvi anomalii, primerno na nqkoi server spnet imat 1200 ms ping a evrokom 85-90, kakto i obratnoto evrokom s 1200 sreshtu 70-80 na spnet...ina4e da, stiskame palci i se nadqvame pinga kum 4ujbina da padne oshte malko Ina4e presen slu4ai...cukam v 1 server i na 10-15 minuti mi se polu4ava nqkvo propadane na paketi...i edin pi4 mi vika, kvo stava s teb...i az takav problemi s net-a...otgovora mu beshe: az sam si dovolen ot moq dial up ne pravi problemi....No e rano da se sravnqvame s 4ujbina, 2005 ako moje malko da gi nastignem tehnologi4no nqma da e zle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted August 25, 2004 Share Posted August 25, 2004 К'во ще означава пък тва?!?!? Ми то си е евроком ама по LAN <{POST_SNAPBACK}> Mi dalga istoriq!!!Edin priqtel iska da si puska net,no ne EK,a gigabit i mu vikam 4e ne si zaslujava.Imat samo lokalen,BG i international sa v g***.I vikam si az:are 350 K 6te gi prejiveq nqkaksi(poneje sam na EK i svalqm s 60 K a toi s 350 K kakva e razlikata...),no i 6te polzva nai-bogatiq warez.I kakvo izliza 4e xem 350 K,xem i warez.ru(nai-bogatiq sarvar) No az ne gubq nadejda:vqrvam 4e 6te ima blagini i za nas tezi s modemite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mashev Posted August 25, 2004 Share Posted August 25, 2004 Ами от много време се надяваме на благинките, ама нещо вече надеждата ми се изчерпва. Преди доста време се спомена че след 2 месеца ще има увеличение на локалните скорости, те си минаха, увеличение не виждам, но все още имам макар и малка надежда че скоро ще ни зарадват с нещо, дано не си остана само с надеждата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted August 25, 2004 Share Posted August 25, 2004 Ами от много време се надяваме на благинките, ама нещо вече надеждата ми се изчерпва. Преди доста време се спомена че след 2 месеца ще има увеличение на локалните скорости, те си минаха, увеличение не виждам, но все още имам макар и малка надежда че скоро ще ни зарадват с нещо, дано не си остана само с надеждата. <{POST_SNAPBACK}> Ами аз лично ще изчакам тея от Гигабит да се довлачат до нас и ще се местя! К'во да права?!? То е изнервящо да имаш такъв локален тук Пък нали знаете като не ни хареса там ила и други доставчици. Ама евроком нещо ме депресират с тяхното надменно отношение спрямо клиенти,конкуренция и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.