LaN Posted August 8, 2004 Share Posted August 8, 2004 ахахаххахахах....забавен си горски..или там LaN ли кво беше..продължавай в същия дух ! глупости в момента говориш само ти...и се правиш на компетентен по всичко,а като гледам си хал хабер ! затва не се обяснявай излишно пук и не виждам кво ти пука за мрежата на гигабит в ки4ука ! явно си някъв потърпевш и няма каде да си излееш другаде гнева и затова тука булваш безмислени простотии !А за това да ли съм се набутал или дали си заслужава ти нямаш право на глас...затва тихичко ! <{POST_SNAPBACK}> защо ли ми се струва че не те слуша нещо мозъка ? не съм "потърпевщ" ,защото не съм ползвал услугите на Сашо ,да ми каже по някое време че ще минавам към друг доставчик , умни ми момко . дерзай компетентния,след месец-два ще изревеш че нешо ти станало по мрежата.Карай я тихичко ти,аз поне не говоря за нещо за което не знам . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted August 8, 2004 Share Posted August 8, 2004 хубаво де като са на ланки имат ли мрежа по между си .. става дума за игрите примерно може ли 1 абонат на Гигабит да играе по лан с друг примерно на Cs ? <{POST_SNAPBACK}> може ама никой не го прави всички скачат на разни там сървъри дето имат ограничения всякакви отвратителен лаг и тн. просто няма организация.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted August 8, 2004 Share Posted August 8, 2004 защо ли ми се струва че не те слуша нещо мозъка ? не съм "потърпевщ" ,защото не съм ползвал услугите на Сашо ,да ми каже по някое време че ще минавам към друг доставчик , умни ми момко . дерзай компетентния,след месец-два ще изревеш че нешо ти станало по мрежата.Карай я тихичко ти,аз поне не говоря за нещо за което не знам . <{POST_SNAPBACK}> смяяхххх..... ама и ти си едно стратегче....Сашо определено не ми е казвал а и не може да ми каже какво да правя и към кой доставчи да минавам...ясно ! затва ти написах още одеве....излишно се обясняваш ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted August 8, 2004 Share Posted August 8, 2004 смяяхххх..... ама и ти си едно стратегче....Сашо определено не ми е казвал а и не може да ми каже какво да правя и към кой доставчи да минавам...ясно ! затва ти написах още одеве....излишно се обясняваш ! <{POST_SNAPBACK}> no comment Edit : понеже явно не можеш да схванеш ,а ми е писнало да уча многознайковци : спирам да пиша Дерзай там както намериш за добре,че превърнахме темата в един голям оффтопик и са чудя как още не са ни лепнали някой и друг процент warn level . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted August 8, 2004 Share Posted August 8, 2004 Ей гледам че тука сте много напред с материала, значи имам проблем - ебава ми се чейнджъра на уредбата та ако може да ми каже някой как да си го оправя софтуерно ще съм му много благодарен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted August 9, 2004 Share Posted August 9, 2004 спирам да пиша <{POST_SNAPBACK}> Време беше да се сетиш LaN-4o..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mashev Posted August 9, 2004 Share Posted August 9, 2004 обещаните скорости в кичука са по-високи от тези на Гигабит нет в другите квартали, затова и таксата е по-висока, а и до кокото чух мрежата в кичука вече не се захранва от едно радио както беше при гарови, а има пуснати няколко точки с оптика, а и скоро ще пуснат още. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted August 9, 2004 Share Posted August 9, 2004 обещаните скорости в кичука са по-високи от тези на Гигабит нет в другите квартали, затова и таксата е по-висока, а и до кокото чух мрежата в кичука вече не се захранва от едно радио както беше при гарови, а има пуснати няколко точки с оптика, а и скоро ще пуснат още. <{POST_SNAPBACK}> Това е глупаво! т.е. как може щото някой ти обещал да му плащаш отгоре. Пък и кажете каква фирма е т'ва а? В кичука 25лв , утре мараша - 45лв , център -10лв ( аз съм тук - устройваме ). Ми какви са тея глупости Да решат кви тарифи ще имат и срещу колко?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted August 9, 2004 Share Posted August 9, 2004 обещаните скорости в кичука са по-високи от тези на Гигабит нет в другите квартали, затова и таксата е по-висока, а и до кокото чух мрежата в кичука вече не се захранва от едно радио както беше при гарови, а има пуснати няколко точки с оптика, а и скоро ще пуснат още. <{POST_SNAPBACK}> Много правилно си чул Има 10 такива точки в ки4ука(засега) Link to comment Share on other sites More sharing options...
IvoG Posted August 10, 2004 Share Posted August 10, 2004 Az moga da kaja samo edno nikyde o6te ne sym vidql visq6ti kabeli iz ki4uka i sy6to taka ne sym vidql tezi tolkova obe6tavani skorosti. az teglq s 300KB ot lokalniq 25KB - max bg-to a za ostanaloto da negovorim <{POST_SNAPBACK}> Pi4 ako se ogleda6 malko 6te vidi6 visia6ti kabeli ne 1 ama koi da si vdigne glavata nagore te ne visiat po zemiata, a6to se otnasia do skorostite te sa mnogo po zle ot tezi na Angel Soft no kakvo da se pravi 6te potarpim malko i posle da ni niama 6toto tva e tapo da ne govorim 4e ne davali tuk da si deli6 neta sas saseda i buv o6te 10 kinta ot drugia mesec 4e ne mojelo taka!!!!!???? ti si vadi izvodite! Optikata bila gotova, filmi online, po niska cena i dr takiva obe6tania kato download ot warez.ru 2Mb/sec! Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted August 10, 2004 Share Posted August 10, 2004 Pi4 ako se ogleda6 malko 6te vidi6 visia6ti kabeli ne 1 ama koi da si vdigne glavata nagore te ne visiat po zemiata, a6to se otnasia do skorostite te sa mnogo po zle ot tezi na Angel Soft no kakvo da se pravi 6te potarpim malko i posle da ni niama 6toto tva e tapo da ne govorim 4e ne davali tuk da si deli6 neta sas saseda i buv o6te 10 kinta ot drugia mesec 4e ne mojelo taka!!!!!???? ti si vadi izvodite! Optikata bila gotova, filmi online, po niska cena i dr takiva obe6tania kato download ot warez.ru 2Mb/sec! <{POST_SNAPBACK}> хахах......като скоростите са по-зле защо просто не си си останал Лангейм,а си се размрънкал сега ? При мен скоростите са си добре и си гледам онлайн ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
red^shark Posted August 10, 2004 Share Posted August 10, 2004 хахах......като скоростите са по-зле защо просто не си си останал Лангейм,а си се размрънкал сега ? При мен скоростите са си добре и си гледам онлайн ! Moga da ti kaja samo edno. Az bqh polovin godina na langame i skorostite mi bqha prosto super local 600KB bg-50KB i vun6en 12KB a sega sa kyde kyde po niski. prosto super SHIT e sega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 10, 2004 Share Posted August 10, 2004 12КВ що за скорост е?!? Евроком ти дават 64КВ за 18 лева.... което е повече и от посочения от теб БГ ...или има грешка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted August 10, 2004 Share Posted August 10, 2004 12КВ що за скорост е?!? Евроком ти дават 64КВ за 18 лева.... което е повече и от посочения от теб БГ ...или има грешка... <{POST_SNAPBACK}> Искал е да каже 12kbps ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
red^shark Posted August 10, 2004 Share Posted August 10, 2004 BG-to mi be6e 50KB a mejdunarodniq e 12KB taka mislq Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted August 10, 2004 Share Posted August 10, 2004 Moga da ti kaja samo edno. Az bqh polovin godina na langame i skorostite mi bqha prosto super local 600KB bg-50KB i vun6en 12KB a sega sa kyde kyde po niski. prosto super SHIT e sega. <{POST_SNAPBACK}> На мен няма какво да ми казваш ! аз също бях на Лангейм(15 месеца).наситина скоростите бяха "малко" по-високи,но за сметка на това локалния беше просто no comment Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 10, 2004 Share Posted August 10, 2004 Искал е да каже 12kbps ! L1v3ruS, ми то това е същото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted August 10, 2004 Share Posted August 10, 2004 L1v3ruS, ми то това е същото... <{POST_SNAPBACK}> Мне...не е ! Твоите 64 се делят на 8 за да си получиш тази скорост,която той искаше да ти каже Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 10, 2004 Share Posted August 10, 2004 Отворко.... много разбирачи станаха тука. ОК, вие си се разбирайте, пък другите хора ще гадаят какво искате да си кажете! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Locky Posted August 10, 2004 Share Posted August 10, 2004 И в крайна сметка някой конкретно може ли да каже сега в момента как са скоростите в Тракия, не говоря за обещаните а за реалните!!! В момента съм в центъра имам варзан Евроком + бекап ЛанГаме чесно казано от Еврокома съм по доволен Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted August 10, 2004 Share Posted August 10, 2004 12КВ що за скорост е?!? Евроком ти дават 64КВ за 18 лева.... което е повече и от посочения от теб БГ ...или има грешка... <{POST_SNAPBACK}> Evrocom ti dava 64 kbps za 18 leva. 64 KB sa okolo 512 kbps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted August 10, 2004 Share Posted August 10, 2004 Evrocom ti dava 64 kbps za 18 leva. 64 KB sa okolo 512 kbps. <{POST_SNAPBACK}> Абсолютно вярно. А в лангейм ти дават 12 Кбайта външен и 50 КБайта БГ, както и еди колко си там локален (около 800КБайта) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted August 10, 2004 Share Posted August 10, 2004 Problemut na LANgame e poddruzhkata - edin priqtel mina kum tqh i posle se chudi kakvo da pravi - localniq mu izchezna pochti napulno (imashe okolo 50 KB) poradi misteriozni "zagubi po traseto". Taka i ne se razbraha kude otivat tezi inache taka garantirani 500 KB, nito puk nqkoi ot LANgame otide da vidi kakvo stava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolen-mozak Posted August 10, 2004 Share Posted August 10, 2004 [Offtopic:] Публикувана на: Jun 17 2004, 11:18 AMEto novata tehnika s koqto shte mogat da se pozwolqt DOSTA po-visoki localni skorosti http://www.warez.ru:8080/FTP/Pictures/BSR/ Wchera pristigna i e w proces na testowe - towa e nai-moshtniq CMTS na Motorola! sus sumaren kapacitet nad 1 Gigabit !!! Ochakwaite do 1-2 meseca novi ludi skorosti + visokokachestwen voice !!! kakto vijdate sichki sled 7-dem dena bi trqbvalo dani se digne lokalnia kakto kaza veno 1-2 mesesa sas tia 7-dena stavat 2 mesesa neka da pochaka me oshte malko i davidim s kolko shte gi digat skorostite dano veno da ne ni e zablujdaval shte vidim sled 7-dem dena Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted August 10, 2004 Share Posted August 10, 2004 Evrocom ti dava 64 kbps za 18 leva. 64 KB sa okolo 512 kbps. <{POST_SNAPBACK}> Аз ли съм единствения, който се набутва за 64КВ (512кbps), да плаща 30 лева. Толкова струва достъпна + тарифа, а тя предлага 512kbps за 30 лева на месец. Ако някой знае как да мина на 18 лева за 512kbps да казва. Ето тук може да се направи справка какво ни дава Евроком за 18 лева: http://evrocom.net/bg/services/available.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.