Lucky Luciano Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Някой да има проблеми с warez-a Максималната скорост ми е 110К На 28лв. съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Някой да има проблеми с warez-a Максималната скорост ми е 110К <{POST_SNAPBACK}> незнам ама ти пау бързо дърпаш.Днес цял ден нет-а ми е ужасен непрекъснато спира и едвам качва 100к Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Az sum s GigaBit Net i neta e dobur! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 незнам ама ти пау бързо дърпаш.Днес цял ден нет-а ми е ужасен непрекъснато спира и едвам качва 100к <{POST_SNAPBACK}> При мен е така от няколко часа.През деня не съм забелязал спад в скоростта.Може да правят нещо Ще почакаме и ще видим.Просто исках да разбера дали е само при мен е така, но май не е.Търпение му е майката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Някой да има проблеми с warez-a Максималната скорост ми е 110К На 28лв. съм <{POST_SNAPBACK}> аз съм на 18 и при мен е 110-120 макс Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Имам информация че вече няма първоначална такса за новите абонати на гигабит.Вярно ли е това или не? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Кажете ми плс. щото след два дена ми спират нета и трябва да знам колко пари ще ми трябват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 квартал Тракия: тел 607387 район Южен (Кючук Париж): тел 607388 район Северен (Кършияка): тел 607382 райони Център и Смирненски: тел 607385 район Прослав: тел 0888590701 всички останали: тел 688891 Звънни и питай Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Аз от локалния свалям с 10mb/s така,че ))))) Иначе 18 лева на ек и 18 на ггбит избирам ггбит....Международните са почти еднакви....17-20....пък от локалката свалям с ек 20кб/с,а с ггбит 300кб/с а от ггбитските сървари 10мб/с Искам да питам евроком...да не е забранил достъпа на ггбитчовците към gamez.com.tw и movies.co.jp,защото скоро имах проблеми и не можех да свалям от там.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Искам да питам евроком...да не е забранил достъпа на ггбитчовците към gamez.com.tw и movies.co.jp,защото скоро имах проблеми и не можех да свалям от там.... <{POST_SNAPBACK}> Мнее.Вчера свалях една игра и един филм точно от тия саитове тъиче проблема е в теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 И аз нямам никакви проблими със свалянето от movies.co.jp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Току що говорих с тях и ми казаха че няма такова нещо. Вече съм вътре с 54лв. (ма*ка му) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 54 лева ли е първоначалната такса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 54 лева ли е първоначалната такса <{POST_SNAPBACK}> 36+18 за първия месец Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Пфф...това беше върха на простотията!Да сменят ип-тата.А обяснението им е все едно го е давало едно лапе от махалата, дето остана във 2-ри клас! http://ggbit.net/ipb/index.php?showtopic=885 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Пфф...това беше върха на простотията!Да сменят ип-тата.А обяснението им е все едно го е давало едно лапе от махалата, дето остана във 2-ри клас!http://ggbit.net/ipb/index.php?showtopic=885 <{POST_SNAPBACK}> ами всъщност ако го е писал тоя дето си мисля е точно лапе на 14-15-16 години. така че не се учудвай edit: може и да се бъркам де, да не се обиди някой Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 ами всъщност ако го е писал тоя дето си мисля е точно лапе на 14-15-16 години. така че не се учудвай <{POST_SNAPBACK}> ggbit.net Administrator Group: Admin Posts: 134 Joined: 2004-09-28 12:57:23 Member No.: 1 И кво ше прави там тоя бе...той наборче може да е, обаче нещо голям го раздава!Незнам...ше има някви прояви на вандалщина пред офиса в Смирненски. EDIT:Аз не се обиждам да ми казват, че съм лапе, Stenli. Просто това не е никакъв довод някой да докаже, че съм тъп или не разбирам.Като знам какви индивиди има, които са с по 20 години по-възрастни от мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 И мен кво ме интересува Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Е значи не мога да повярвам... Преместих се в нова квартира, в която предишния собственик е ползвал услугите на GGBIT. Реших, че искам да продължа да плащам за интернета, който така и така е прекаран. Е да, ама НЕ. Момчетата от GGBIT ми искат скромната сума от 36 лева за да започна да ползвам нет-а. "Такса включване" го наричат. Ами аре моля Ви се user-a от форума ggbit.net да ми обясни как може такава наглост да ми искат 36 лева, само за да дойдат да ми ръгнат един кабел в LAN-ката. То това и сам мога да си направя. Какъв разход си покривате с тези 36 лева в моя случай, че не мога да се сетя нещо Ама то така си се прави бизнес в България. Няма да ми взимат по 18 лева на месец, защото са прекалено алчни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Е значи не мога да повярвам... Преместих се в нова квартира, в която предишния собственик е ползвал услугите на GGBIT. Реших, че искам да продължа да плащам за интернета, който така и така е прекаран. Е да, ама НЕ. Момчетата от GGBIT ми искат скромната сума от 36 лева за да започна да ползвам нет-а. "Такса включване" го наричат. Ами аре моля Ви се user-a от форума ggbit.net да ми обясни как може такава наглост да ми искат 36 лева, само за да дойдат да ми ръгнат един кабел в LAN-ката. То това и сам мога да си направя. Какъв разход си покривате с тези 36 лева в моя случай, че не мога да се сетя нещо Ама то така си се прави бизнес в България. Няма да ми взимат по 18 лева на месец, защото са прекалено алчни... Не се учудвай всеки гледа да избие на някой чужд гръб Те GgBit пак хубаво, че 36лв искат ми преди година на един приятел нетгуп му взеха 100лв за същата процедура. А преди 2-3месеца едно друго приятелче искаше нетгуп и разпитахме и се оказа че цената им за прекарване е паднала на 60лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Поне при Netgroup знаеш за какво плащаш и получаваш човешки скорости..а не като при ГГБИТ, а и ЕК да се стискат... Иначе това си е селенийка, но какво да се прави. Не е трябвало да казвате, че наемателя е друг, а да продължиш да плащаш от негово име и така.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Поне при Netgroup знаеш за какво плащаш и получаваш човешки скорости..а не като при ГГБИТ, а и ЕК да се стискат... Иначе това си е селенийка, но какво да се прави. Не е трябвало да казвате, че наемателя е друг, а да продължиш да плащаш от негово име и така.. Ти на нетгруп ли си? Аз тия дори не съм ги чувал, сигурно юзърите им се броят на пръсти Ами за вас незнам, аз бях на визио преди, обаче моя доставчик мина на ГГ следователно и аз преминах на тях, и бях дал на Визио 72 лева за прекарване, тъй че не се оплаквайте за 36. Но пък после, не ми взеха пари за включване на ГГ, то тва сигурно си е от доставчика(смисъл районния офис на доставчика). Тука в моя квартал пичовете са свестни, не съм имал проблеми с тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Поне при Netgroup знаеш за какво плащаш и получаваш човешки скорости..а не като при ГГБИТ, а и ЕК да се стискат... Иначе това си е селенийка, но какво да се прави. Не е трябвало да казвате, че наемателя е друг, а да продължиш да плащаш от негово име и така.. Ами аз го мислех това, но предния наемател искаше да продължи да си ползва нет-а и е дал 10 лева за прехвърляне. Само че аз НЯМА да дам 36 лева на тея изедници. Не мога да повярвам каква наглост майна... После ще си говорим за ЕС... Докато сме такива Бай Ганьовци никога не може а и не трябва да се наричаме "европейци". Там хората само дето свирка не ти правят за да им ползваш услугите, а тея нашите сякаш се чудят как да отблъснат клиента. И какво по дяволите означава това "Тарифите са предвидени за средно месечно натоварване до 10%. По-интензивна употреба на услугата е основание за въвеждане на допълнителни персонални ограничения." Нещо не мога да разбера....ю Абе въобще... нямам думи. Ако Евроком(да не останат по-назад) не те задължаваха да плащаш и кабелна към нета, щях да си прекарам Евроком... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Ами това за 10-те процентчета не мисля, че някога е налагано до сега, но нищо чудно и да е. Та преди умния админ на форума да реши да затрие всичко живо в онзи форум [link] самият той го беше обяснил..по памет- взимаш максималната възможна скорост(БГ примерно) 20кб/с(18лв). Значи 24 часа * 20кб/с * 30(1) дни в месеца = Х. Та да кажем, че това са 5ГБ. 10% от 5ГБ можеш да свалиш и ако минеш тези 10% могат и то с пълно право(според тях) да ти наложат ограничения на скоростта защото си направил "много" трафик...Малко келяво го обясних та дано се разбира нещо Та това е супер шибано, но щом не са ми го налагали до сега, а аз правя доста трафик и то предимно inter значи наистина, както каза тогава админа, трябва да си се олял от сваляне. А със 16кб/с не можеш да свалиш чак толкова много, че да набуташ фирмата.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Защо ли си знаех, че няма да получа отговор на въпроса си за 36-те лева.... Пийте сиромашка кръв! Ама не и моята..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.