Jump to content
BulForum.com

[merged] Informacia za GigaBit Net

vasko66

Recommended Posts

• Replies 540
  • Created
  • Last Reply
Някой да има проблеми с warez-a :confused Максималната скорост ми е 110К :confused  :woot

незнам ама ти пау бързо дърпаш.Днес цял ден нет-а ми е ужасен непрекъснато спира и едвам качва 100к

незнам ама ти пау бързо дърпаш.Днес цял ден нет-а ми е ужасен непрекъснато спира и едвам качва 100к

При мен е така от няколко часа.През деня не съм забелязал спад в скоростта.Може да правят нещо :) Ще почакаме и ще видим.Просто исках да разбера дали е само при мен е така, но май не е.Търпение му е майката ;)

• 3 months later...

Имам информация че вече няма първоначална такса за новите абонати на гигабит.Вярно ли е това или не?

квартал Тракия: тел 607387

район Южен (Кючук Париж): тел 607388

район Северен (Кършияка): тел 607382

райони Център и Смирненски: тел 607385

район Прослав: тел 0888590701

всички останали: тел 688891

Звънни и питай ;)

Аз от локалния свалям с 10mb/s така,че :)))))))

Иначе 18 лева на ек и 18 на ггбит избирам ггбит....Международните са почти еднакви....17-20....пък от локалката свалям с ек 20кб/с,а с ггбит 300кб/с а от ггбитските сървари 10мб/с :tongue

Искам да питам евроком...да не е забранил достъпа на ггбитчовците към gamez.com.tw и movies.co.jp,защото скоро имах проблеми и не можех да свалям от там....

Искам да питам евроком...да не е забранил достъпа на ггбитчовците към gamez.com.tw и movies.co.jp,защото скоро имах проблеми и не можех да свалям от там....

Мнее.Вчера свалях една игра и един филм точно от тия саитове тъиче проблема е в теб

• 1 month later...

Пфф...това беше върха на простотията!Да сменят ип-тата.А обяснението им е все едно го е давало едно лапе от махалата, дето остана във 2-ри клас!

http://ggbit.net/ipb/index.php?showtopic=885

Пфф...това беше върха на простотията!Да сменят ип-тата.А обяснението им е все едно го е давало едно лапе от махалата, дето остана във 2-ри клас!

http://ggbit.net/ipb/index.php?showtopic=885

ами всъщност ако го е писал тоя дето си мисля е точно лапе на 14-15-16 години. така че не се учудвай :lol:

edit: може и да се бъркам де, да не се обиди някой :P

ами всъщност ако го е писал тоя дето си мисля е точно лапе на 14-15-16 години. така че не се учудвай :lol:

ggbit.net

Administrator

Group: Admin

Member No.: 1

И кво ше прави там тоя бе...той наборче може да е, обаче нещо голям го раздава!Незнам...ше има някви прояви на вандалщина пред офиса в Смирненски. :rolleyes:

EDIT:Аз не се обиждам да ми казват, че съм лапе, Stenli. ;) Просто това не е никакъв довод някой да докаже, че съм тъп или не разбирам.Като знам какви индивиди има, които са с по 20 години по-възрастни от мен.

• 3 weeks later...

Е значи не мога да повярвам... Преместих се в нова квартира, в която предишния собственик е ползвал услугите на GGBIT. Реших, че искам да продължа да плащам за интернета, който така и така е прекаран. Е да, ама НЕ. Момчетата от GGBIT ми искат скромната сума от 36 лева за да започна да ползвам нет-а. "Такса включване" го наричат. Ами аре моля Ви се user-a от форума ggbit.net да ми обясни как може такава наглост да ми искат 36 лева, само за да дойдат да ми ръгнат един кабел в LAN-ката. То това и сам мога да си направя. Какъв разход си покривате с тези 36 лева в моя случай, че не мога да се сетя нещо :confused

Ама то така си се прави бизнес в България. Няма да ми взимат по 18 лева на месец, защото са прекалено алчни...

Е значи не мога да повярвам... Преместих се в нова квартира, в която предишния собственик е ползвал услугите на GGBIT. Реших, че искам да продължа да плащам за интернета, който така и така е прекаран. Е да, ама НЕ. Момчетата от GGBIT ми искат скромната сума от 36 лева за да започна да ползвам нет-а. "Такса включване" го наричат. Ами аре моля Ви се user-a от форума ggbit.net да ми обясни как може такава наглост да ми искат 36 лева, само за да дойдат да ми ръгнат един кабел в LAN-ката. То това и сам мога да си направя. Какъв разход си покривате с тези 36 лева в моя случай, че не мога да се сетя нещо :confused

Ама то така си се прави бизнес в България. Няма да ми взимат по 18 лева на месец, защото са прекалено алчни...

Не се учудвай всеки гледа да избие на някой чужд гръб :angry1

Те GgBit пак хубаво, че 36лв искат ми преди година на един приятел нетгуп му взеха 100лв за същата процедура. А преди 2-3месеца едно друго приятелче искаше нетгуп и разпитахме и се оказа че цената им за прекарване е паднала на 60лв :sick

Поне при Netgroup знаеш за какво плащаш и получаваш човешки скорости..а не като при ГГБИТ, а и ЕК да се стискат... Иначе това си е селенийка, но какво да се прави. Не е трябвало да казвате, че наемателя е друг, а да продължиш да плащаш от негово име и така..

Поне при Netgroup знаеш за какво плащаш и получаваш човешки скорости..а не като при ГГБИТ, а и ЕК да се стискат... Иначе това си е селенийка, но какво да се прави. Не е трябвало да казвате, че наемателя е друг, а да продължиш да плащаш от негово име и така..

Ти на нетгруп ли си? Аз тия дори не съм ги чувал, сигурно юзърите им се броят на пръсти :lol: Ами за вас незнам, аз бях на визио преди, обаче моя доставчик мина на ГГ следователно и аз преминах на тях, и бях дал на Визио 72 лева за прекарване, тъй че не се оплаквайте за 36. Но пък после, не ми взеха пари за включване на ГГ, то тва сигурно си е от доставчика(смисъл районния офис на доставчика). Тука в моя квартал пичовете са свестни, не съм имал проблеми с тях :P

Ами аз го мислех това, но предния наемател искаше да продължи да си ползва нет-а и е дал 10 лева за прехвърляне. Само че аз НЯМА да дам 36 лева на тея изедници. Не мога да повярвам каква наглост майна... После ще си говорим за ЕС... Докато сме такива Бай Ганьовци никога не може а и не трябва да се наричаме "европейци". Там хората само дето свирка не ти правят за да им ползваш услугите, а тея нашите сякаш се чудят как да отблъснат клиента.

И какво по дяволите означава това "Тарифите са предвидени за средно месечно натоварване до 10%. По-интензивна употреба на услугата е основание за въвеждане на допълнителни персонални ограничения." Нещо не мога да разбера....ю

Абе въобще... нямам думи. Ако Евроком(да не останат по-назад) не те задължаваха да плащаш и кабелна към нета, щях да си прекарам Евроком...

Ами това за 10-те процентчета не мисля, че някога е налагано до сега, но нищо чудно и да е. Та преди умния админ на форума да реши да затрие всичко живо в онзи форум [link] самият той го беше обяснил..по памет- взимаш максималната възможна скорост(БГ примерно) 20кб/с(18лв). Значи 24 часа * 20кб/с * 30(1) дни в месеца = Х. Та да кажем, че това са 5ГБ. 10% от 5ГБ можеш да свалиш и ако минеш тези 10% могат и то с пълно право(според тях) да ти наложат ограничения на скоростта защото си направил "много" трафик...Малко келяво го обясних та дано се разбира нещо :)

Та това е супер шибано, но щом не са ми го налагали до сега, а аз правя доста трафик и то предимно inter значи наистина, както каза тогава админа, трябва да си се олял от сваляне. А със 16кб/с не можеш да свалиш чак толкова много, че да набуташ фирмата..

Защо ли си знаех, че няма да получа отговор на въпроса си за 36-те лева.... ;)

Пийте сиромашка кръв! Ама не и моята..... :angry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...