en3rgy Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Те Евроком , ако си уважаваха клиените , нямаше да ни пре*бават така , да дават на Гигабит (на себе си под друго име ) трафик и да лъжат ,че незнаят за какво става дума , после да затварят темата за увеличение на скорости , тъй като така обещаното увеличение на скорости на + тарифите ( за другите незнам как е ) не се състоя(хайде познай защо ? ) . Нямаше хората от другите градове ( на които Евроком също "дава" варез-а ) да свалят с по-високи скорости . Сега един въпрос искам да задам : Как стоят нещата с Гейм сървърите ? Тези на плей.евроком.нет - пингове (На Цс най-вече ) , български сървъри и чужди ? Как стоят нещата с тях ? <{POST_SNAPBACK}> mn si prav 4ove4e, napylno sym syglasen s tebe samiq fakt 4e po4naha da razvivat nqkvo si tam gigashit, a za klientite si puskat po nqkoe sme6no uveli4enie ot vreme na vreme i sled kato se razbra 4e za D+ nqma i tozi pyt da ima e mn pokazatelen @sandman emi i az ne moga da si obqsnq mn ne6ta ama tva e polojenieto Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Аве кво все недоволствате. На ония му резнали ИП-то, на другия скороста му била малка, на другия за същите пари му пускали много по-малка скорост. Недоволни винаги ще има и тва е ясно. И аз недоволствам, ама си оправям вирусчетата и пак ми пускат ИП-то, и от скороста съм доволен и тва е. Пък то си е за мен като имам вирус, като ми се бъгва ПЦ-то, поне така все едно ми се грижат и за ПЦ-то, за да свикна да си го потдържам. Какво лошо има в това?!? Сега, че един или два дена няма да мога да тегля, то си е моя вината Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 .... <{POST_SNAPBACK}> ми говориш глупости в момента, ама сигурно и сам не се чуваш. от къде на къде някой ще ми забранява портове щото съм имал вируси на пц-то? аз от тях искам нет а не да се грижат за вирусите по компа. и едно въпросче как стоят нещата с bg peer-а щото тея от ЕК мнол лъжат а пък аз главно стоя към тях щото свалям dvd-та от арената Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Въпреки всички лоши неща, изписани за гигабит, искам да ви кажа че за повечето не сте прави. Все пак всеки знае, че гигабита става най-добре за локален нет /warez.ru :)/, и съответно ми е много чудно,че още се срещат хора, които се оплакват, че нямат хубав нет извън вареза примерно/предварително всеки би трябвало да си прави сметка за какво му трябва нет, ане после да се оплаква /. В началото наистина беше кофти като се набутваха такива хора на които им трябваше бърз world пиъринг примерно, ама сега вече всичко се знае така че няма проблем. Плюс това не мога да не отбележа, че напоследък значително се подобри бг пиъринга, което е похвално за тези цени. Относно прекъсванията аз лично не знам - нито аз, нито моите познати са имали някакви прекъсвания за повече време досега/това не значи, че никой няма проблем разбира се, аз пиша моите наблюдения/. Аз имах проблеми само за около седмица с нета, но нещата се оправиха и оттогава не се е повтаряло. Тая работа с чакането наистина е кофти обаче, ама засега няма как. Просто явно че имат много работа - все пак тепърва изграждат мрежа. Относно този въпрос от лични наблюдения мога да кажа, че може да се чака много, може да ви вържат и веднага. Относно скоростите - за последните 2седмици съм източил около 200гигабайта грубо по мои сметки от мбокса и вареза без никакви проблеми. Пожелавам на всички подобна връзка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Те Евроком , ако си уважаваха клиените , нямаше да ни пре*бават така , да дават на Гигабит (на себе си под друго име ) трафик и да лъжат ,че незнаят за какво става дума , после да затварят темата за увеличение на скорости , тъй като така обещаното увеличение на скорости на + тарифите ( за другите незнам как е ) не се състоя(хайде познай защо ? ) . Нямаше хората от другите градове ( на които Евроком също "дава" варез-а ) да свалят с по-високи скорости . Сега един въпрос искам да задам : Как стоят нещата с Гейм сървърите ? Тези на плей.евроком.нет - пингове (На Цс най-вече ) , български сървъри и чужди ? Как стоят нещата с тях ? <{POST_SNAPBACK}> Мдааа... Спокойно увеличение "ще има на И+ и Д+" .. И за какво затвориха темата за скоростите.. малко по-късно айдее 23 февруари е.. Пинга - няма да правя коментар.. За гигабит .. 18лв=300кб/с (по спецификация ,но те свалят с 400кб/с) 30лв (с ДДС = 89кб/с ... ^^ Жалко ,но факт - увеличение на +-овите май няма да има и всички (както казах) си мълчат и се правят на пукали.. ми да кажат да или не .. ние седим и чакаме.. Това отлагане е несериозност към килентите .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Az moga da vi kaja che gigabit sa si mnogo dobre, imam komputar ot 10 godini, predi tova biah dalgi godini na evrocom abonat, posle se prehvarlih na gigabit i moga da vi kaja che nikoga ne sam imal virus na komputara. Nemoga da razbera kakvo tolkova roptaete?Ami opravete si komputrite, slojete si Norton Antivirus s edin firewall i ste gotovi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 ми говориш глупости в момента, ама сигурно и сам не се чуваш. от къде на къде някой ще ми забранява портове щото съм имал вируси на пц-то? аз от тях искам нет а не да се грижат за вирусите по компа. <{POST_SNAPBACK}> В договора тва го пише съвсем ясно. От къде на къде?!? Ами тогава не се включвай към тях, никой не те кара нали? От датата свалям с 40-50 КБ/с, непада под 40 а стига и до 70-80, зависи от тва в колко теглиш. Ся овеличиха БГ-то с по 4 КБ/с беше 36 ся е 40 КБ/с Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 От датата свалям с 40-50 КБ/с, непада под 40 а стига и до 70-80, зависи от тва в колко теглиш. Ся овеличиха БГ-то с по 4 КБ/с беше 36 ся е 40 КБ/с <{POST_SNAPBACK}> Приятелю, може ли да те помоля да дадеш един scrrenshot на скоростта от датата Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 В договора тва го пише съвсем ясно. От къде на къде?!? Ами тогава не се включвай към тях, никой не те кара нали? От датата свалям с 40-50 КБ/с, непада под 40 а стига и до 70-80, зависи от тва в колко теглиш. Ся овеличиха БГ-то с по 4 КБ/с беше 36 ся е 40 КБ/с <{POST_SNAPBACK}> Приятелю, може ли да те помоля да дадеш един scrrenshot на скоростта от датата <{POST_SNAPBACK}> da we dai i men dosta me samnqva 4e tegli6 s tolkova ama nqma zna4enie az v nai-dobriq slu4ai s pove4e ot 14kb/s poe4e ne mi e ka4valo ama .... ti s 40kb/s Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 da we dai i men dosta me samnqva 4e tegli6 s tolkova ama nqma zna4enie az v nai-dobriq slu4ai s pove4e ot 14kb/s poe4e ne mi e ka4valo ama .... ti s 40kb/s <{POST_SNAPBACK}> абе хора момчето не плаща като нас 18 лв. ами плаща или 28 или 36... то нали знаете колкото повече плащате, толкова по бързо теглите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 абе хора момчето не плаща като нас 18 лв. ами плаща или 28 или 36... то нали знаете колкото повече плащате, толкова по бързо теглите <{POST_SNAPBACK}> Ами аз съм на 28 И за тва искам да ми покаже Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Приятелю, може ли да те помоля да дадеш един scrrenshot на скоростта от датата <{POST_SNAPBACK}> Съжалявам, днес не бях проверил, миналия ден свалях с толкова сега е 20 КБ/с , но е варираща, качва до 38 и пада до 12 едит: и аз съм на 28 едит: точно в момента е 31 - варира от 27 до 42 , ще ти покажа и вариация на 47 ама после пада на 25 едит: след малко ще лепна и снимка на свален фаил, да видите скороста Айде радвайте тук едит: Още невярващи има ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
connect Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 Радвай те се мом4ета поне сте включени. А аз съм подал заявка за включване у дома на 3.1.2005 и още чакам, а съм в Кючук Париж до Айсберг-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamenR Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 neka koito znae poveche za izgrajdaneto na tiahnata mrejadali e punsta i kachestvoto na uslugata im da spodeli tuk <{POST_SNAPBACK}> Малко се отклонявам от темата но някой ще ми обясни ли защо не се пусне неограничен локален трафик еднакъв за евроком, гигабит и другите локални мрежи ,а да се плаща различно само за скорост към външни сървъри? има ли разлика за доставчика ако тегля от неговия пиратски сървър 100мб или 1мб след като мисля кабелите имат почти неограничена възможност за трафик.Извинявам се ако твърдя неща които не са така защото съм лаик в областта.ще се радвам някой да ми отговори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Ами не си много прав, защото една мрежа не е само кабели, има и друго оборудване, което изобщо не е евтино. Мисля, че имаше някакви стари теми, където беше засегнат този въпрос. Пък и международния е важен. На някои им трябва той, плащат повече, други им се гледат филми, плащат по-малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Трудно ще достигнеш 100Мб/сек, даже много трудно, ще дам един пример, няма да е много точен, но карам на спомени, той излеждаше така: най-високата скорост в света бе измерена по кабел с радиус 6м (метра), някои ще си кажат 6см, но не 6м е, тя е била 8,5 петабита, което се равнява на 18500 терабита в секунда. Съжалявам за отклонението ми от темата, просто исках да дам примера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Поправям те - на потребители, които ползват интернет за download Гигабит не им върши работа. Пак повтарям, че аз ползвам само warez за download, тъй като на мен ми е достатъчен, но иначе си върша доста работа по интернет /без download естествено/ и нямам никакви проблеми-връзката е достатъчно добра. Който го устройва така всичко е ОК. <{POST_SNAPBACK}> Това е много правилно. За страници от чужбина и БГ е доста добре. 1. и аз съм от тези прекараните2.прекаран защото warezzz.com е върха и ставаше все по-добър, warez.ru- е доста по назад 3.скоростите реално са почти същите(даже бг-то е по -добро щото поне държи постоянно 30К)а плащам по малко 4.нямам нерви да чакам angelsoft да си построят нова мрежа,най-вероятно wireles та като завали дъжд и спира и едва ли ще включват безплатно 5.който си милси че ще му върнат парите за инсталацията(при мен бяха 120лв)ще има да чака 6.визио-пари за инстал 50-60 лв 35 лв такса аре няма нужда 7.евроком нет -ха,ха,ха -колосална набутка никакво качество 8.ами това е" няма пълно щастие" <{POST_SNAPBACK}> warez.ru е в пъти по-добър от т.нар. локален warezzz.com. Там качват специално игри след 1 месец. petst имат тел обаждаш се и така ми ади да си поплачем заедно и аз съм май от малкото останали на Д+, с тоя гигабит яко си на прецакаха то модемите поддържат мн по високи скорости ако и тоя месец няма нищо начи явно системата им не може да поддържа по високи скорости, ще се наложи visio или дори моа да се прижаля с lam game <{POST_SNAPBACK}> модемите не могат да поддържат скорост, колкото може един лан кабел ima hora koito mislqt che internationala na ek e qk ?ami na D+ si durpam redovno s 6-7 k. Ve4erta sled 12 ska4a na 50 e kvo ot tva.Kolko hora polzvat net sled 12. Otdelno pinga si e ping.Ako ste i s 150 k da svalqm vruzkata kum daden site pak e lagnata.Davam za primer europe.battle.net.Pinga e edin i su6t po vsqko vreme.V quake 3 su6to.Ne 4e ne6to ama i bronzova da si pusna pinga pak ste mi e su6tiq ili v nai dobriq slu4ai ste padne leko.Predstavqm si na gigabit kakvo ste e.Hora osuznaite se...bez international tova ne e internet daje 6-7 k pak stiga kude za mail kude za icq..ama po malko i zatfa ne stava <{POST_SNAPBACK}> забелязъл съм че пинга на гигабит е малко по-добър от чужбина и БГ от Евроком и много по-добър от локалния пинг (1 мс) Мирчо много хубаво е тва дето го говориш само ми кажи ЕК що не го правят? Щото си уважаваВ клиентите ей за тва! Тва важи за всяка произволна компания от Пловдив с изключение на ГГшит <{POST_SNAPBACK}> Евроком не го правят защото не е нужно, скороста между юзерите е най-много 180 к (колкото е ик+), а скороста между гигабит юзерите е 10 мб и един като има гаден вирус и прави флууд, от което страдат тези които нямат. Все пак до човек е нали ще има вируси RottenBrain е прав що не спрат на визио. Бият ви отвсякъде по трафик ама не го спират щото някой пц-то му има вирус и да блокират портовете на дадения юзер <{POST_SNAPBACK}> Визио за тва им се лагва мрежата чат пат, заради флууд Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 модемите не могат да поддържат скорост, колкото може един лан кабел <{POST_SNAPBACK}> Модемите (които са в къщите на хората ) държат (поне за това съм 100% сигурен , може и повече сигурно ) 1.2мб/с (един приятел в САЩ е с 5100 ) , това че Евроком не искат (и може би нямат необходимата техника , то и сървърът ще им се "счупи" де ) да пуснат повече си е отделен въпрос . Че не могат да държат колкото Лан , така е ,но определено могат много повече warezzz.com го видях вчера , еми доволен съм и от него и от това ,че за 35 лв получавам 1.2 мб локал/ 80-180 Бг / 35-50 световен (аз ще ги получа за 15 лв , но това е друг въпрос ) . Има филми за гледане онлайн , от новите игри видях ,че Драйвър 3 я има , за други незнам , защото само тя ми трябваше . Пинга към Бг и световни е по-добър от този на Евроком (към ma3x.net и headoff.com беше средно 15-17 пинг !!!), има fenbg сайт както и още един варез warez.be който се води като Бг сайт (същата скорост ), само че в него има мп3ки (които в момента бяха отрязани от другите бг сайтове . Мен ме устройва това което ще получа , няма да правя реклама на никога , излагам фактите .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Ето пинг към ma3x.net Reply from 195.214.255.249: bytes=32 time=20ms TTL=54 Reply from 195.214.255.249: bytes=32 time=17ms TTL=54 Reply from 195.214.255.249: bytes=32 time=16ms TTL=54 Reply from 195.214.255.249: bytes=32 time=20ms TTL=54 Вечерта пинга даже е по-малък и става около 10 макс от БГ Link to comment Share on other sites More sharing options...
emo_one Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Дам от повечето постове тук се вижда че юзарите на евроком завиждат защото са с договор и немогат да се махнат от евроком , това че гигабит ставал само за локален , са глупости , даже четох в началото на темата че сме дърпали с 8 килобита от интернешенала , ама на такива постове мога само гръмогласно да се измея , искам да го питам тоя дето ги пише такива глупости дали е сигорен в трърдението си , и дали е сядал на гигабитска машина да го види с очите си , щото аз лично съм сядал на еврокомска и мога да кажа че във всяко едно отношение гигабит ги превъсхожда , това че от време на време има спадове е защото мрежата е лан и се подържа много по-трудно пък и фирмата е още млада и няма наптупан опит , а и какво ще кажете за увеличението на скоростиде на евроком , МУХАХА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Скоростите са си постоянни почти не мърдат. Интер пише 12 - не мръдна 6 часа, докато свалях едни работи. БГ - 16 не мърда. Локал - 300. Да не говорим за едни екстри като това, че примерно имаш познат на другия край на Пловдив и той е на гигабит и му шерваш нещо и го дърпа от теб със скорост 3-4 мб/с. Пинга е малко по-добър от този на евроком, страниците се отварят доволно бързо. Това че много хора се оплакват проблема е в тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Дам от повечето постове тук се вижда че юзарите на евроком завиждат защото са с гоговор и немогат да се махнат от евроком <{POST_SNAPBACK}> тва пък оъ къде го измисли уе бате още утре мога да си прекратя договора. ай стига сте говорили глупости деба Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Дам от повечето постове тук се вижда че юзарите на евроком завиждат защото са с гоговор и немогат да се махнат от евроком , това че гигабит ставал само за локален , са глупости , даже четох в началото на темата че сме дърпали с 8 килобита от интернешенала , ама на такива постове мога само гръмогласно да се измея , искам да го питам тоя дето ги пише такива глупости дали е сигорен в трърдението си , и дали се сядал на гигабитска машина да го види с очите си , щото аз лично съм сядал на еврокомска и мога да кажа че във всяко едно отношение гигабит ги превъсхожда , това че от време на време има спадове е защото мрежата е лан и се подържа много по-трудно пък и фирмата е още млада и няма наптупан опит , а и какво ще кажете за увеличението на скоростиде на евроком , МУХАХА <{POST_SNAPBACK}> Това беше най-голямата простотия която съм чувал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Аз съм на Гигабит, и трабва да ви кажа, че е приличен нета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Това беше най-голямата простотия която съм чувал. <{POST_SNAPBACK}> кое е простотия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.