L1v3ruS Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 Локален 550 даже.....външен 8-10....пииринга 25-30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeladala Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 ti da ne si ochakwal che tezi skorosti shte gi imash za 18 lv. na mesec ?Blajenni sa veruyushtite Ako iskash kachestwen net evrocom.net ako iskash local ggbit.net Ako ne iskash nito edno ot 2te bqgai pri "100 mbita za doma i ofisa" <{POST_SNAPBACK}> За твоя информация опитах и от вашия "качествен" интернет( 6 месеца) и ако бях продължил да го ползвам щеше да си е чист мазохизъм,сега опитвам от другия. А това че лъжете хората,за да им вземете парите и да им кажете после,че са глупави показва колко сте коректни и какво качество имат предлаганите от ЕК услуги директно или индиректно. А къде ще бягам си е моя работа.Аре със здраве и успех в измамите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aries Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 Що се отнася до скороста на сваляне от локалния сървър, дали е 400 (колкото е при мене) или 500 (колкото казват някои, че била в Кичука (където съм и аз) няма кой знае каква голяма разлика, но.. Винаги има едно но. За мен си е жива подигравка твърдението на хората, които ни превключиха от Лангейм към Гигабит да твърдят, че "скоростите ще бъдат същите", защото те далеч не са такива. И също така ми е интересна тезата, че ние ще плащаме 25 лева, за да получим по-добро качество. В какво се изразява така и не разбрах, скоростите, които детеквам са: 300-400 локален, около 8 международен и неизвестно колко български защото ако съдя по арената, където за 28 часа са свалени 276 мега байта - средна скорост 2,8 кВ/с - коментара мисля е излишен. Ще ми обясни ли някой в какво се изразява по-добрия интернет за кучука, че получаваме и преференциалната цена от 25 лева на абонат? Моето мнение е, че или нещата трябва бързо да се променят, или една голяма част от клиентите ще отпрашат я към Гаров, я към Визио. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 Абе Ангел Гаров отдавна не беше се забърквал в нищо и си знаех че е време да изсере някое голямо лайно (ще ме извинявате за езика, справка 24 Часа от 2-ри август т.г.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aries Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 Абе Ангел Гаров отдавна не беше се забърквал в нищо и си знаех че е време да изсере някое голямо лайно (ще ме извинявате за езика, справка 24 Часа от 2-ри август т.г.) <{POST_SNAPBACK}> Вижте, тази тема не е за това дали Гаров има право или не. Темата е защо новите абонати на гигабит трябва да плащат по-скъпо от останалите и какво става с обещаните скорости? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Knight Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 Ще ми обясни ли някой в какво се изразява по-добрия интернет за кучука, че получаваме и преференциалната цена от 25 лева на абонат? <{POST_SNAPBACK}> Незнам дали му е мястото тука , преди една седмица за кичука все още включваха за 36лв и такса 18 а днес вече е 60 + 25 кой знае след 1 месец какво ще излезе. Приземяваме се и като бурята отниме тогава ще се решава кой кого!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggbit.net Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 с arenabg.com / ftlbg.com има проблем който трябва скоро да се реши, до 1-2 дни надявам се. с free.evro.net също има, но той е умишлен от тяхна страна и се боя че няма изглед да се оправи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeladala Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 с arenabg.com / ftlbg.com има проблем който трябва скоро да се реши, до 1-2 дни надявам се.с free.evro.net също има, но той е умишлен от тяхна страна и се боя че няма изглед да се оправи. <{POST_SNAPBACK}> А за външния кво ще кажеш? или ако искаме външен да си слагаме модемите и през БТК? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggbit.net Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 той трябва да е ок >вече< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niilo Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 така ли разправят ???брей чак пък и по оптичен, по-същата логика всички клиенти на Евроком са на оптика, щото сигнала донякаде върви по оптика. <{POST_SNAPBACK}> Да, така разправят. Един познат около централна гара даже го зарибявали, че ще му докарат оптика до тях за 30лв/месец ... в крайна сметка се оказа, че са имали предвид именно, че до Визио нета пристига по оптика ... глупости колкото щеш Ама няма как да разибяват иначе. Това е ... П.П. Стига офтопик, че модовете пак ще размахат голямата ръка на закона Link to comment Share on other sites More sharing options...
boko Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 Аз сам на тяхната оферта на 25 лв. и съм от кичука.От тоя сайт свалям с около 550 килобайта а от международните с около 65кб. и съм си доволен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 Аз сам на тяхната оферта на 25 лв. и съм от кичука.От тоя сайт свалям с около 550 килобайта а от международните с около 65кб. и съм си доволен. <{POST_SNAPBACK}> 65 килобайта??? нека пак да попитам - сваляш с 65 килобайта международен трафик??? това са над 512 килобита... що ми се вижда непостижимо... някаква горна граница, нещо пик - да... ама редовно да сваляш с по толкова айде не говори глупости щото всички знаем цените на гарантираните скорости и те са мнооооого над 25 лв/месец... че и доста над 250лв на месец са за 512 кбпс за момента според мен всичките мрежи са горе-долу равностойни, който не му харесва да си киха по 250 евро/месец за качествен нет и да щрака с пръсти. нали така? локалната скорост толкова е без значение, освен за гледане на филми че няма накъде. то ако е за въпроса на download всички са горе-долу силни повече или по-малко... обаче който ми покаже скорост 65 килобайта/сек на upload за под 250 евро/мес му ставам върл фен айде поздрави на всички разбирачи от дедо ви Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aries Posted August 7, 2004 Share Posted August 7, 2004 65 килобайта??? нека пак да попитам - сваляш с 65 килобайта международен трафик??? това са над 512 килобита... що ми се вижда непостижимо... някаква горна граница, нещо пик - да... ама редовно да сваляш с по толкова айде не говори глупости щото всички знаем цените на гарантираните скорости и те са мнооооого над 25 лв/месец... че и доста над 250лв на месец са за 512 кбпс за момента според мен всичките мрежи са горе-долу равностойни, който не му харесва да си киха по 250 евро/месец за качествен нет и да щрака с пръсти. нали така? локалната скорост толкова е без значение, освен за гледане на филми че няма накъде. то ако е за въпроса на download всички са горе-долу силни повече или по-малко... обаче който ми покаже скорост 65 килобайта/сек на upload за под 250 евро/мес му ставам върл фен айде поздрави на всички разбирачи от дедо ви <{POST_SNAPBACK}> Прав си. Момчето най-вероятно има предвид 65 кбита, т.е. 8 килобайта, което е така. Що се отнася до арената връзката продължава да е в порядъка на 2 килобайта/сек. Дано нещата се оправят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted August 7, 2004 Share Posted August 7, 2004 toia Gygabit v Ki4yka e smehoria.Pomislete : tva e starata mreja na Lan Game,nito kabelite sa pod zemiata,nito niakvi drygi osigyrovki,Che i cenata : 25 LEVA! Kato ostanalite deto sa na toia dostav4ik sa na 18lv ! Bravo na ohluva (Sasho mai pro4etoh 4e se kazvashe ) ,reshil e da pe4eli po byrzia na4in .Samo idiot shte se vklu4i kam nego,ne se lajete mom4eta,4e po niakoe vreme toky se okaje 4e shte triabva da minete kam Visio ili niakoi dryg dostav4ik,shtoto na toia pak my pisnalo ot neshto (vidial po-goliama pe4elba za sebe si otnovo ).Ako se izravnio cenata s ostanalite potrebiteli na Gigata : nishto ne gybite,ma niama smisal da palnite gyshite na takiva neshtastnici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted August 7, 2004 Share Posted August 7, 2004 LaN като гледам май не си много запознат с темата....това какво има и какво няма Сашо дълбоко се съмнявам че точно ти знаеш....! Затова по-добре без такива излишни коментари ако може...ненужен offtopic просто се получава Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted August 7, 2004 Share Posted August 7, 2004 toia Gygabit v Ki4yka e smehoria.Pomislete : tva e starata mreja na Lan Game,nito kabelite sa pod zemiata,nito niakvi drygi osigyrovki,Che i cenata : 25 LEVA! Kato ostanalite deto sa na toia dostav4ik sa na 18lv ! Bravo na ohluva (Sasho mai pro4etoh 4e se kazvashe ) ,reshil e da pe4eli po byrzia na4in .Samo idiot shte se vklu4i kam nego,ne se lajete mom4eta,4e po niakoe vreme toky se okaje 4e shte triabva da minete kam Visio ili niakoi dryg dostav4ik,shtoto na toia pak my pisnalo ot neshto (vidial po-goliama pe4elba za sebe si otnovo ).Ako se izravnio cenata s ostanalite potrebiteli na Gigata : nishto ne gybite,ma niama smisal da palnite gyshite na takiva neshtastnici. <{POST_SNAPBACK}> Ха ха ха..... Това е абсолютно вярно!!! Ми то дето викаш утре Сашо ще каже днес сме към Visio - ама цената там е 35лв , ми то и аз като си сложа 10лв ееее пак е добре кво :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aries Posted August 7, 2004 Share Posted August 7, 2004 Едва ли ще може да се врътне същия номер отново Още повече, че Визио, за разлика от Гаров и Гигабит позволява към един IP-адрес да се включат повече от един потребител. При това положение, като изключим първоначалните разходи по изграждането на вътрешната мрежа мужду да речем трима-четирима потребители, след това се ползва напълно приличен нет на цена около 10-15 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vsinc Posted August 7, 2004 Share Posted August 7, 2004 надявам се да не ме обвини че пиша неподготвен. но за мен нещата стоят така (аз съм на ек.нет интернет). гигабит ще е като warez.ru - в този му вид ще е още малко. щото ако не се променят - шут отзад - warez-a ще е от ден до пладне. бавно но славно ще ги затрият един по един всичките "локални" сървъри из бг. слушайте ми думата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted August 8, 2004 Share Posted August 8, 2004 LaN като гледам май не си много запознат с темата....това какво има и какво няма Сашо дълбоко се съмнявам че точно ти знаеш....! Затова по-добре без такива излишни коментари ако може...ненужен offtopic просто се получава <{POST_SNAPBACK}> xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa Откъде си сигурен че аз не знам какво има и какво няма С темата съм по-запознат от теб,можеш да бъдеш сигурен,така че твоето е оффтопик.Просто се опитах да предпазя някого (стига да иска да се вслуша в здравия разум) от това да се върже към гореспоменатия Сашо.Ако линията в Кючука я бяха прекарали техниците на Евроком ,както навсякъде другаде,и цената беше същата : ок,но ти виждал ли си тази бивша мрежа на Лан гейм ? Дето и висят кабелите насам -натам Недей да ми говориш глупости плс.Аз поне съм в Кючука и ми е всеки ден пред очите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted August 8, 2004 Share Posted August 8, 2004 1. и аз съм от тези прекараните 2.прекаран защото warezzz.com е върха и ставаше все по-добър, warez.ru- е доста по назад 3.скоростите реално са почти същите(даже бг-то е по -добро щото поне държи постоянно 30К)а плащам по малко 4.нямам нерви да чакам angelsoft да си построят нова мрежа,най-вероятно wireles та като завали дъжд и спира и едва ли ще включват безплатно 5.който си милси че ще му върнат парите за инсталацията(при мен бяха 120лв)ще има да чака 6.визио-пари за инстал 50-60 лв 35 лв такса аре няма нужда 7.евроком нет -ха,ха,ха -колосална набутка никакво качество 8.ами това е" няма пълно щастие" Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted August 8, 2004 Share Posted August 8, 2004 xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa Откъде си сигурен че аз не знам какво има и какво няма С темата съм по-запознат от теб,можеш да бъдеш сигурен,така че твоето е оффтопик.Просто се опитах да предпазя някого (стига да иска да се вслуша в здравия разум) от това да се върже към гореспоменатия Сашо.Ако линията в Кючука я бяха прекарали техниците на Евроком ,както навсякъде другаде,и цената беше същата : ок,но ти виждал ли си тази бивша мрежа на Лан гейм ? Дето и висят кабелите насам -натам Недей да ми говориш глупости плс.Аз поне съм в Кючука и ми е всеки ден пред очите. <{POST_SNAPBACK}> Не само съм я виждал момко....аз бях към нея...затова не ми обяснявай на мен! и сега определено нета ми е доста по-добър(локален...пииринг и международен) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted August 8, 2004 Share Posted August 8, 2004 Абе ти в час ли си ? Май не можеш да загрееш за какво става дума.Престани с тъпотийте и прочети внимателно какво съм писал . Така като ти гледам снимката : май аз трябва да ти казвам "момко" ,доста си ми под годините.Обикновенно не се занимавам с такива недорасляци дето дори не си дават труда да прочетат докрай а пишат.Това е последното изключение което правя.Ще направя малко уточнение,зашото явно без чужда помощ няма да схванеш : изобщо не ме интересува дали сега нета ти е по-добър или не ,не за това писах ,става дума за цената : надвишена е,а все пак това е нет на Гигабита (тоест за недоразбралия : сената им е 18 лв.,не 25 ).Второ : Евроком изгражда мрежата на Гигата под земята,а твоята къде е : висяща на клоните и по терасите.Този не си заслужава парите ,това исках да кажа (заради надценката и изграждането на мрежата ) .Ако и сега не си го схванал : проблема си е твой.Просто си се набутал като си се вързал точно към тоя Сашо.Като дойдат техниците на Еврокома да разпъват мрежата на Гигата в Кючука : ще се включа и аз (каквото и да се говори,нета им по-бърз от моя,гледам един колега който е към тях и често му вися на ПС-то ),но няма да го направя,ако тук ще действа само Сашо,или поне не и докато не оправи цената да е като на останалите и да почне да пуска лека полека кабелите под земята (това вече не виждам как ще го направи,хахаха ). EDIT : съдейки по всичко ти май си приятел с тоя Сашо,та затова дрънкаш такива неадекватни глупости Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted August 8, 2004 Share Posted August 8, 2004 ахахаххахахах....забавен си горски..или там LaN ли кво беше..продължавай в същия дух ! глупости в момента говориш само ти...и се правиш на компетентен по всичко,а като гледам си хал хабер ! затва не се обяснявай излишно пук и не виждам кво ти пука за мрежата на гигабит в ки4ука ! явно си някъв потърпевш и няма каде да си излееш другаде гнева и затова тука булваш безмислени простотии ! А за това да ли съм се набутал или дали си заслужава ти нямаш право на глас...затва тихичко ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
red^shark Posted August 8, 2004 Share Posted August 8, 2004 Az moga da kaja samo edno nikyde o6te ne sym vidql visq6ti kabeli iz ki4uka i sy6to taka ne sym vidql tezi tolkova obe6tavani skorosti. az teglq s 300KB ot lokalniq 25KB - max bg-to a za ostanaloto da negovorim Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted August 8, 2004 Share Posted August 8, 2004 хубаво де като са на ланки имат ли мрежа по между си .. става дума за игрите примерно може ли 1 абонат на Гигабит да играе по лан с друг примерно на Cs ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.