Jump to content
BulForum.com

[merged] Informacia za GigaBit Net

vasko66

Recommended Posts

Ми да ти кажа и аз си мисля че нещо се ебават с мен.Ски кво ми отговориха като казах че съм чист:

"съжалявам но трябва да ви разочаровам, все още както много клиенти имате

нещо опитващо да се върже с napster.flashirc.org:6667 и ако успее почва

да прави лоши работи.

незнам какво точно е , как се казва, къде се намира и коя анти-вирусна

мойе да го засече, аз не съм го имал на моя компютър, съжалявам че

немога да ви дам по-конкретни инструкции."

Ше им е*а майката. Глупости са тва! Laury незнам за къв х*й си им плащал 2 месеца само за web,обаче аз няма да съм толкова толерантен и търпелив! :angry1

Ей тва просто ме размазва:

не изпращайте ако не сте сигурни че сте се почистили, само ще си навлечете гнева на администратора.

:lol: :laughing: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Replies 540
  • Created
  • Last Reply

Ше им е*а майката. Глупости са тва! Laury незнам за къв х*й си им плащал 2 месеца само за web,обаче аз няма да съм толкова толерантен и търпелив! :angry1

ами да ти кажа и аз не знам защо но имам сметки към ЕК и затова си седя тук при тях.

иначе и визиото не ме кефи нещо затова си траикам. :punk

Мога да ти отговоря само на този въпрос. Ще е така докато ги търпите :excl: Ако почнете да се отказвате като не ви пускат нет сигурно ще се замислят дали политиката им е правилна!

Имам 3-ма приятели които се отказаха заради това и то преди 4-ри месеца.Един се отказа преди 5 дена.Днес са му звъннали да му кажат,че утре идват но той деректно ги е отрязал. За талкова време никаква промяна в фирмата.

За екипите искам да кажа че не е един.Виждал съм пожече.Даже допреди два месеца и екипи на Евроком вързваха абонати на Ггбит.

Аз бях в този списък,изчизстих прилежно абсолютно всичко,като някои неща зверски ми се опънаха,пратих съобщение,че съм чист и точно след половин час човекът ми прати мейл,че вече съм готов.МОже би ви остава по някой вирус,който антивирусната не ви засича

Аз чистя с F-Prot,Spysweeper,Ad-aware i Spybot-search and destroy.Всичките е хубаво да са ъпдейтнати.Не е зле да обръщаш внимание дали е изтрило вирусите,защото на мен някои не можеха да се изтрият и го прави ръчно.Като изчистиш всичко,пускаш нета,firewall-a си бачка и гледай да бачка Realtime protector на антивирусната.Тва е,за момента не съм лепнал нищо.

Значи аз съм на Д+ и се чудя дали да не мина на 28лв ггбит.нет. На много места чувам ,че нета прекъсва и т.н. ,а други ми го хвалят.. Струва ли си и с колко треябва да дърпам от варез.ру (знам им тарифите от сайта обаче понякога се теглило и по бързо) ?

Аз бях в този списък,изчизстих прилежно абсолютно всичко,като някои неща зверски ми се опънаха,пратих съобщение,че съм чист и точно след половин час човекът ми прати мейл,че вече съм готов.МОже би ви остава по някой вирус,който антивирусната не ви засича

Ми велвет аз не съм чак леймър обаче съм малкко скаран с цялата история с вирусите. Можеш ли да адеш някви съвети кво да правя? Сканирах всичко с AntiVir Pro, SpyBot и AdWare и според тях вече съм чист(махнаха бая неща). Кво да правя?

Добре де аз не мога да разбера за кво като имате вирус ви спират нета :bgrin: на мен ако ми го спираха така значи изобщо не трябва да имам :lol:

Добре де аз не мога да разбера за кво като имате вирус ви спират нета :bgrin: на мен ако ми го спираха така значи изобщо не трябва да имам :lol:

За теб не се съмняваме :) Ти си номиниран за ВИРУС на годината!!! Добре че си си на Евроком :) Иначе щеше да повалиш целия Гигабит :)

ти наистина ли питаш или се шегуваш?

то маи заради такива като тебе е такава епидемия сега

:punk

нали се сещаш че нета не е само ЕК и ГГб??така си пазят мрежата от нежелан трафик.

ти наистина ли питаш или се шегуваш?

то маи заради такива като тебе е такава епидемия сега

:punk

Аз нямам нищо общо с гигабит. питах наистина ли ви спират нета като имате вируси защото ми стана смешничко, къв е тоя доставчик странен :blink: Аз съм към ЕК малко повече от 1,5г. и досега не са ми спирали нета заради вирус никога :D

Ми щото сме заплаха за сървъра батка :crazy: Ти незнаеш ли? Към ГГбит сме се вързали само най големите хакери-и щото сме много опасни ни спират нета. Ще заразим обикновените юзърчета като вас. За разлика от ЕК ГГбит се грижат за сигурноста по мрежата-те са нещо като НАТО ама в и-нет вариант. А,да и понеже сме супер хакери и по цял ден виснем пред компа сме супер мухльовци и не роптаем. И btw-понеже те са готини ни резват нета за да се отлепим малко от компа. Тва отговаря ли на въпроса ти що ни спират нета. Требе да запазите спокойствие деца мои-боговете от ГГбит(да се свети името им)някой ден ще решат че е време да спрат да се правят на хомосексуални и ще обръщат внимание на клиентите си. До тогава-спокойно,ще дойде и вашият ред да сте в списъка с изключените :inqn

ne ti spirat neta a ti sprait vsi4ki portowe i ti ostwawqt samo web, a gi spirat zasto kato imash virus toi pravi praziten trefic koito lagwa sistemite :)

a na ek mogebi ne ti spirat portowete zastoto ne mogesh da dignesh takiwa skorosti kakto na ggbit i nqma da ima takiwa problemi

Почвам да ствам все по-съгласен и по-съгласен. Злобил има ли някво развитие в/у събирането?

Мирчо много хубаво е тва дето го говориш само ми кажи ЕК що не го правят? Щото си уважават клиентите ей за тва! Тва важи за всяка произволна компания от Пловдив с изключение на ГГшит

ne ti spirat neta a ti sprait vsi4ki portowe i ti ostwawqt samo web, a gi spirat zasto kato imash virus toi pravi praziten trefic koito lagwa sistemite :)

a na ek mogebi  ne ti spirat portowete zastoto ne mogesh da dignesh takiwa skorosti kakto na ggbit i nqma da ima takiwa problemi

Мирчо много хубаво е тва дето го говориш само ми кажи ЕК що не го правят? Щото си уважават клиентите ей за тва! Тва важи за всяка произволна компания от Пловдив с изключение на ГГшит

RottenBrain е прав що не спрат на визио. Бият ви отвсякъде по трафик ама не го спират щото някой пц-то му има вирус и да блокират портовете на дадения юзер :woot

ave nz za virusite ama ot nqkoi dena neta im e palen shits e neska sam svalql s 70kb ot wareza i mbox.tv tav normalno li e

trqq da e 380 kb puuu zemat g opraqt ve4e tu 70 k to ka4i do 200 tu pak spadnee aaaaa sha ima razpravii

И един френд и той има същия проблем. Спокойно не си само ти :) .

Аз съм на Д+ и нямам проблеми при отварянето. Може би проблема е при гигабит. ;)

Edit: Преди малко се отваряше, но сега и при мен няма. :unsure:

ne znam za vas az lichno nqmam gram problemi

i si mislq che vse pak znaete che gigabit-a e na evrocom i narochno e s po-malko dobri harakteristiki zaradi firmenite abonati na kabelniq im internet - normalno e da se opitvat da pribirat poveche pari no realnostite na pazara nalojiha da pusnat i otdelna mrejova usluga taka che moje da se setite koga shte se opravqt rabotite koito kazvate che ne rabotqt :)

a btw predpochitam da mi sprat inet-a otkolkoto antivirusnata neprekysnato da mi pishti che ima virusna ataka :)

whatever bil sym i na visio kydeto ti spirat neta za 4 dni bez nikakvo preduprejdenie, obqsnenie i t.n., problemite sys skorostite sa syshtite kato pri nas, kato se nakichat 100 maimuni na klona normalno da ne dyrpash s 300 kbytes

peace brothers

Ми да ти кажа и аз си мисля че нещо се ебават с мен.Ски кво ми отговориха като казах че съм чист:

"съжалявам но трябва да ви разочаровам, все още както много клиенти имате

нещо опитващо да се върже с napster.flashirc.org:6667 и ако успее почва

да прави лоши работи.

незнам какво точно е , как се казва, къде се намира и коя анти-вирусна

мойе да го засече, аз не съм го имал на моя компютър, съжалявам че

немога да ви дам по-конкретни инструкции."

Ей тва просто ме размазва:

не изпращайте ако не сте сигурни че сте се почистили, само ще си навлечете гнева на администратора.

:lol:  :laughing:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Ами кои освен вас е виновен,че ги търпите още?!!! :excl:

За теб не се съмняваме :) Ти си номиниран за ВИРУС на годината!!! Добре че си си на Евроком :) Иначе щеше да повалиш целия Гигабит :)

Значи какво излиза:"ДА ЖИВЕЕ ЕВРОКОМ"

Ми щото сме заплаха за сървъра батка :crazy: Ти незнаеш ли? Към ГГбит сме се вързали само най големите хакери-и щото сме много опасни ни спират нета. Ще заразим обикновените юзърчета като вас. За разлика от ЕК ГГбит се грижат за сигурноста по мрежата-те са нещо като НАТО ама в и-нет вариант. А,да и понеже сме супер хакери и по цял ден виснем пред компа сме супер мухльовци и не роптаем. И btw-понеже те са готини ни резват нета за да се отлепим малко от компа. Тва отговаря ли на въпроса ти що ни спират нета. Требе да запазите спокойствие деца мои-боговете от ГГбит(да се свети името им)някой ден ще решат че е време да спрат да се правят на хомосексуални и ще обръщат внимание на клиентите си. До тогава-спокойно,ще дойде и вашият ред да сте в списъка с изключените :inqn

Ами аз като говорих че тази фирма няма да прокопса,не приказвах. :laughing: :punk

---mod note: Три реда, в три поста, в които не казваш нищо. Препоръчвам ти да си припомниш т. 12, 14 и 16 от Правилата.

• 4 weeks later...

Те Евроком , ако си уважаваха клиените , нямаше да ни пре*бават така , да дават на Гигабит (на себе си под друго име ) трафик и да лъжат ,че незнаят за какво става дума , после да затварят темата за увеличение на скорости , тъй като така обещаното увеличение на скорости на + тарифите ( за другите незнам как е ) не се състоя(хайде познай защо ? ) . Нямаше хората от другите градове ( на които Евроком също "дава" варез-а ) да свалят с по-високи скорости .

Сега един въпрос искам да задам : Как стоят нещата с Гейм сървърите ? Тези на плей.евроком.нет - пингове (На Цс най-вече ) , български сървъри и чужди ? Как стоят нещата с тях ?

И аз не мога да си обясня как от Раковски теглят със 100 пъти по голяма скорост за същите пари и то точно от варез.ру ама...факт!

После ми се подиграват, че аз тегля с някви мизерни скорости и съм супер набутан! Ама аз не се оплаквам, щото помня кво беше с телефонен интернет! :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...