Jump to content
BulForum.com

[merged] Informacia za GigaBit Net

vasko66

Recommended Posts

Ами това е малка фирма създадена преди около 6-7 месеца ,те все още нямат мрежа в целия град,а ти искаш да се конкурират в БГ,колкото до управлението мисля че не можеш да даваш оценки ,ако фирмата е на печалба или за момента върви добре то значи си е добро управлението.

Няма значение от кога е фирмата.Щом си започнал да се занимаваш с бизнес трябва да го правиш професионално,още от самото начало.Иначе си обречен.А колкото до Gigabit бъдещето ще покаже.

• Replies 540
  • Created
  • Last Reply
Ами кои ти каза,че съм им клиент.НЕ СЪМ И НИКОГА НЯМА ДА БЪДА!!!А колкото до обръщението извиняваи.Каква форма на обръщение предпочитате господине/Госпожо/. :D

А защо тогава се обаждаш и спориш?Тази тема е за абонати на ГГБит.А колкото до формата на обръщение-Господине ми звучи добре! :D

ЕДИТ:Ами като си такъв разбирач що ти не вземеш да напраиш една фирма и да им скриеш шапката на всички?

А защо тогава се обаждаш и спориш?Тази тема е за абонати на ГГБит.А колкото до формата на обръщение-Господине ми звучи добре! :D

Така е господине,обаче до колкото знам Gigabit си имат форум!!!Или се лъжа?!! :confused :woot

Ами кои ти каза,че съм им клиент.НЕ СЪМ И НИКОГА НЯМА ДА БЪДА!!!

Наистина , ти като не си клиент не би трябвало да даваш оценки.Напълно се съглсих с Lucky Luciano .

off:

И какво е това черно-бяло знаме на аватара ти ?!

аз съм абонат на ГГбит и аз чаках бая ама дойдоха.доволен съм от тях ,а за ЕК няма да говорим..... 1 приятел се включил към тях и плаща ро 20лева за 40к връзка от сървъра....просто нямам думи

Наистина , ти като не си клиент не би трябвало да даваш оценки.Напълно се съглсих с Lucky Luciano .

off:

И какво е това черно-бяло знаме на аватара ти ?!

Тва е Джоли Роджър,за знамето де!А колкото до фирмата,откаде знаеш,че нямам.И не мисля,че вие сте хората пред които трибва да се доказвам.

Тва е Джоли Роджър,за знамето де!А колкото до фирмата,откаде знаеш,че нямам.И не мисля,че вие сте хората пред които трибва да се доказвам.

Знам че е Джоли Роджър ,ама не затова попитах.Аре лека вечер.Аз не искам да се доказваш пред мен специално.

Така е господине,обаче до колкото знам Gigabit си имат форум!!!Или се лъжа?!! :confused  :woot

Тва пък кво общо има?Ти като модератор ли се изживяваш?Тая тема я има още преди ГГБит да има форум.И модераторите са счели, че трябва да я има, но като гледам ти ще я затвориш ;)

Знам че е  Джоли Роджър ,ама не затова попитах.Аре лека вечер.Аз не искам да се доказваш пред мен специално.

Лека вечер и не се обиждаи :) Макар и истината да боли по някога.

Абе не знам за вас, ама на мене нещо тея дни ми падна връзката преди 300-400 от вареза сега 150 не мога да фана. Има ли го някой друг тоя проблем и изобщо знае ли някой кво става :confused

Абе не знам за вас, ама на мене нещо тея дни ми падна връзката преди 300-400 от вареза сега 150 не мога да фана. Има ли го някой друг тоя проблем и изобщо знае ли някой кво става :confused

На мен ми падна на 210 в натоварено и на 300 сутрин, ама ми казаха че сега сменяли кабели и било за това...

Mom4eta tezi ot vas koito sa kym Gigabit net mojete li da mi kajete kolko vreme 4akahte da Vi vklu4at?

Mislq si 4e e razli4no za vseki, no vse pak trqbva da ima nqkakav ukazan srok v koito da doidat da te vklu4at naistina, zashtoto vqrno 4e jiveem v BG, no ne mislq 4e trqbva klienta da byde napraven na majmuna za edin net. :(

Interesno dokoga shte e taka............. :cry

Мога да ти отговоря само на този въпрос. Ще е така докато ги търпите :excl: Ако почнете да се отказвате като не ви пускат нет сигурно ще се замислят дали политиката им е правилна!

Mom4eta tezi ot vas koito sa kym Gigabit net mojete li da mi kajete kolko vreme 4akahte da Vi vklu4at?

Mislq si 4e e razli4no za vseki, no vse pak trqbva da ima nqkakav ukazan srok v koito da doidat da te vklu4at naistina, zashtoto vqrno 4e jiveem v BG, no ne mislq 4e trqbva klienta da byde napraven na majmuna za edin net. :(

Както казах по-горе аз чаках 2-3 седмици.Не помня точно колко.Но момента, в който кабелите стигнаха до моя блок ми се обадиха и 2 часа след това имах нет :)

ЕДИТ:А по отношение на скоростта, забелязвам лек спад в локалния.Аз съм на 28лв. и локалния трябва да ми е 570-580К, а тея дни ми е 490-520К.Иначе всичко друго е наред-международен 15-16К, БГ 40-45К.

Az kato sa obadih mi kazaha 4e ste mi zvannat sled edna sedmica.I naistina zvannaha to4no togava kogato trqbvashe da doidat i dokraya na denq imah ve4e net

Аз като ги викнах веднаха дойдоха и ми сложиха нета...

connect: аз като се обадих ми казаха че ще ме вържат на другия ден и наистина го направиха.

Въпрос:някой да са го рязали заради вируси? Аз от неделя карам само на web и нещо не мога да се изчистя като хората.

connect: аз като се обадих ми казаха че ще ме вържат на другия ден и наистина го направиха.

Въпрос:някой да са го рязали заради вируси? Аз от неделя карам само на web и нещо не мога да се изчистя като хората.

http://ggbit.net/?a=virusip

виж дали те има в този списък

аз бях така 2 месеца

Има ме-то тва е проблема. Как се оправи?

два пъти преинсталирах и накрая се отказах,от офиса им ми разказваха едни приказки не ти е работа направо.с sp2 и касперски и пак не се оправи.не мога да ти кажа как стана защото според мен го правят избирателно от там,но се оправи.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...