sk8er Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 http://www.netvisio.net/ Ето тук ги има, но за качество знам, че много им прекъсва нета <{POST_SNAPBACK}> Не само тва!Супер скъпо е!!Аз съм супер доволен от моя Гигабит!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 http://www.netvisio.net/ Ето тук ги има, но за качество знам, че много им прекъсва нета <{POST_SNAPBACK}> Благодаря за информацията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Хехе, във визио за 18 лева дават 32кбпс (4кбайта външен/бг)... само за сравнение ЕК дава за 15 лева (18с ддс) 16кбайта външен/пиъринг... (non shared), а ггбит дава 8 кбайта външен и 12 бг... епа мисля, че за visio нема ко да се говори повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Хехе, във визио за 18 лева дават 32кбпс (4кбайта външен/бг)... само за сравнение ЕК дава за 15 лева (18с ддс) 16кбайта външен/пиъринг... (non shared), а ггбит дава 8 кбайта външен и 12 бг... епа мисля, че за visio нема ко да се говори повече <{POST_SNAPBACK}> Da, absolutno si prav.Visio pak sa napraiha na hitri i veliki, ama i toq put nqma da im mine nomera! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Не ми се чете 21 страници така че ще питам. При тарифа от 18 лева на гигабит с колко трябва да се сваля от Warez.ru?Горе долу!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Не ми се чете 21 страници така че ще питам.При тарифа от 18 лева на гигабит с колко трябва да се сваля от Warez.ru?Горе долу!? <{POST_SNAPBACK}> 350-380К що, ти с колко теглиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 350-380К що, ти с колко теглиш? <{POST_SNAPBACK}> Хммм...Много странно един приятел е на гигабит,не аз.И тегли с макс 47-48K?А пък гледа филмите онлайн.Днес му го прекараха!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Абе момчета,имате ли някакъв проблем с портовете?Щото аз нищо не мога да отворя-ни игри,ни филми,нищоо. ov3rm4n,благодаря за информацията Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Изобщо не се учудвай. Свиквайте вече къде трябва да търсите информация за проблеми с доставчика си. Виж тук, на сайта на ggbit.net: http://ggbit.net/?a=virusip твоето IP е в списъка който съдържа (цитирам сайта им) "следните IP адреси са потвърдени като заразени и са с блокиран трафик и имат само web. IRC, ICQ, игри и т.н. немогат да ползват." По нататъшните си въпроси отнасяй нататък - това е сайта на доставчика ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Абе момчета,имате ли някакъв проблем с портовете?Щото аз нищо не мога да отворя-ни игри,ни филми,нищоо. <{POST_SNAPBACK}> Ами при мен няма проблеми Може да е нещо моментно.Пробвай пак след 5-10 мин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
connect Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Abe mom4eta teq ot Gigabit sa golemi moshenici...........Zna4i podal sam si zaqvka da me vyrjat u doma na 3.1.2005 dnes im se obadih da popitam kakvo stava........a te mi kazaha oshte okolo 10-na dena ...........KOSHMAR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 ебатии пич ти къде живееш ?в пловдив ли? мене ме включиха на 3 час след обаждането в офиса.при мен даже дръпнаха 108м кабел извинявам се за offtopik-a:нормално ли е да имам толкова дълъг кабел без свич? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Abe mom4eta teq ot Gigabit sa golemi moshenici...........Zna4i podal sam si zaqvka da me vyrjat u doma na 3.1.2005 dnes im se obadih da popitam kakvo stava........a te mi kazaha oshte okolo 10-na dena ...........KOSHMAR. <{POST_SNAPBACK}> Е-е-е бъди малко по-търпелив де Това да не е ЕК, които имат навсякъде мрежа и могат на петата минута да ти сложат модема.Не те включват не щото не искат или щото се правят на оборотни, ами щото просто сигурно нямат техническата възможност.И аз чаках 2-3 седмици (не помня точно), но не умрях от тая работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Abe mom4eta teq ot Gigabit sa golemi moshenici...........Zna4i podal sam si zaqvka da me vyrjat u doma na 3.1.2005 dnes im se obadih da popitam kakvo stava........a te mi kazaha oshte okolo 10-na dena ...........KOSHMAR. <{POST_SNAPBACK}> Значи не са мошеници момчетата.Просто имат само един екип който прекарва нета,а в момента имат много заявки(наистина имат).Мои приятели чакаха около 3 седмици.Имай малко търпение ,както писа и Lukcy Luciano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
connect Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Ami v znak na istinata jiveq v Ki4uk Parij blizo do Iceberg-a i ako tova e dale4e ne znam kyde trqbwa da jiveq za da me vklu4at. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Ami v znak na istinata jiveq v Ki4uk Parij blizo do Iceberg-a i ako tova e dale4e ne znam kyde trqbwa da jiveq za da me vklu4at. <{POST_SNAPBACK}> Не ме разбираш.Не става дума къде живееш, а дали около теб има изградена мрежа.И на центъра на града да живееш, ако няма кабели-няма да те включат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
connect Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Ne znam no komshiqta do men e vklu4en, no moje i da e kym nqkoj drug.A po otnoshenie na kabelite qsno ama ne razbirat li 4e gubqt pari i t.n...................................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death_rideR Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 az sa6to sam super dovolen ot gigabit. ve4e 3 meseca sam s tqh i nqmam problemi igraq si online igri na nai-niskata tarifa i po4ti ne mi lagvat igrite a ot wareza dyrpam s 350-450k i tva e samoza 18 kinta na mesec kvo poe4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
connect Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Ne znam az v momenta polzvam na EK 66lv. na mesec no toj e slujeben a iskam u doma za da moga da si gledam filmi i t.n. Edinstwenoto koeto mi e nepriqtno e 4e ne idvat da me vklu4vat ve4e,a po otnoshenie na skorosta shte vzimam otnoshenie kogato me vklu4at. Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 ебатии пич ти къде живееш ?в пловдив ли?мене ме включиха на 3 час след обаждането в офиса.при мен даже дръпнаха 108м кабел извинявам се за offtopik-a:нормално ли е да имам толкова дълъг кабел без свич? <{POST_SNAPBACK}> Ами пич,да ти кажа,че в момента в ПЛОВДИВ се чака поне по 20 дена за да ти прекарат НЕТ от Гигабит. Е-е-е бъди малко по-търпелив де Това да не е ЕК, които имат навсякъде мрежа и могат на петата минута да ти сложат модема.Не те включват не щото не искат или щото се правят на оборотни, ами щото просто сигурно нямат техническата възможност.И аз чаках 2-3 седмици (не помня точно), но не умрях от тая работа <{POST_SNAPBACK}> Ами като нчмат техническа вазможност да си сменят бизнеса бе!! Длъжен ли е клиента да чака по един месец,след като си плаща като поп.Ако така разсъждаваме Европа ще я гледаме през крив макарон. Значи не са мошеници момчетата.Просто имат само един екип който прекарва нета,а в момента имат много заявки(наистина имат).Мои приятели чакаха около 3 седмици.Имай малко търпение ,както писа и Lukcy Luciano. <{POST_SNAPBACK}> А зщо не назначат още екипи?Или е по добре да прибираш паричките,пък заплати колкото може по малко!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 А зщо не назначат още екипи?Или е по добре да прибираш паричките,пък заплати колкото може по малко!!! <{POST_SNAPBACK}> Ами да ти кажа така мислят не един и двама собственици на фирми и предприятия в БГ.Тия от ГГбит може би не правят изключение ,но все пак съгласи че с един екип им е супер трудно при положение че имат немалко заявки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Ами да ти кажа така мислят не един и двама собственици на фирми и предприятия в БГ.Тия от ГГбит може би не правят изключение ,но все пак съгласи че с един екип им е супер трудно при положение че имат немалко заявки. <{POST_SNAPBACK}> Ами значи искам да оточня,аз нямам нищо против екипа,а против оправлението на тази фирма,защото според мен с това отношение към клиента трудно ще просперират.Дори и в България! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Ами като нчмат техническа вазможност да си сменят бизнеса бе!! Длъжен ли е клиента да чака по един месец,след като си плаща като поп.Ако така разсъждаваме Европа ще я гледаме през крив макарон. <{POST_SNAPBACK}> А теб някой да те кара насила да се включваш към техния интернет?Не, нали.Тогава що като не ти харесва не си смениш доставчика?Такива има с лопата да ги ринеш.ЕК, Визио, 4К.И не ми говори на БЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 А теб някой да те кара насила да се включваш към техния интернет?Не, нали.Тогава що като не ти харесва не си смениш доставчика?Такива има с лопата да ги ринеш.ЕК, Визио, 4К.И не ми говори на БЕ <{POST_SNAPBACK}> Ами кои ти каза,че съм им клиент.НЕ СЪМ И НИКОГА НЯМА ДА БЪДА!!!А колкото до обръщението извиняваи.Каква форма на обръщение предпочитате господине/Госпожо/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Ами значи искам да оточня,аз нямам нищо против екипа,а против оправлението на тази фирма,защото според мен с това отношение към клиента трудно ще просперират.Дори и в България! Ами това е малка фирма създадена преди около 6-7 месеца ,те все още нямат мрежа в целия град,а ти искаш да се конкурират в БГ,колкото до управлението мисля че не можеш да даваш оценки ,ако фирмата е на печалба или за момента върви добре то значи си е добро управлението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.